A szülinapi program kiválasztása

A 10 év alatt összegyűlt és megnövekedett tartalom miatt segítséget szeretnénk nyújtani az eligazításban, a gyerekrendezvény megszervezéséhez, a program kiválasztásához útmutatást adni.

1. Az első lépés a helyszín kiválasztása

Az Emi csapata újra vállal szülinapok lebonyolítását háznál kertben Magyarországon bárhol, Budán a II.kerületben egy gyönyörű szép környezetben 100nm-en, kültéri kertkapcsolattal, illetve saját helyszíneinken Budapesten a belvárosban, és Dunakeszin.

Dunakeszin és Budapesten is minden felületet és kelléket fertőtlenítünk minden egyes zsúr után, a szülinapokat pedig időeltolódással rendezzük meg, hogy két különböző társaság ne találkozhasson egymással.

Budai helyszín II.kerület

Dunakeszi helyszínünk

Budapesti helyszínünkTermészetesen egészséges animátorokat biztosítunk, és a gyermekek minden programunk elején egy kis játékos higiéniai oktatást kapnak gyermekfelügyelőinktől.

2. Második lépés a tematika kiválasztása

A gyermekéhez leginkább közel álló 25 féle tematika közül választhat.

4-12 évesek számára dolgoztuk ki őket, kedvenc mesehősös, szezonális, fiús, lányos és kis tiniknek való zsúrokat szervezünk.

Az animátor a megfelelő jelmezbe öltözik, és a témának megfelelő kellékeket használjuk fel a programok során.

https://www.emi-gyerekprogramok.hu/tematikus-zsurok

3. Harmadik lépés az extrák kiválasztása

Az alap 1,5-2,-2,5 -3 órás zsúrcsomagunkon felül-amiket emailben küldünk árral és programmal-választható extra szolgáltatásaink közül

dekoráció

pinata, konfetti ágyú

arc,-testfestés 

óriás buborékshow és interaktív játék