A szülinapokat egy, vagy két animátor bonyolítja le. Kiszállás esetén feltétlen kettőt küldünk, Dunakeszi esetében 12 fő gyereklétszám esetén egy animátort, 12 fő felett két animátort. Közülük az egyik professzionálisan szakképzett, vezető animátor. Mindegyikőjük több éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezik, kitűnően ért a gyerekek nyelvén, összetartja a csapatot, megbízható, fegyelmet tart és közben fergeteges élményt nyújt szórakoztatásával. A segédanimátor a vezető keze alá dolgozik, kiszolgál, az elkószáló gyerekeket terelgeti, és a színvonal emelésének érdekében bármilyen esetben kérhető két fő.

Azoknak a szülőknek ajánljuk szolgáltatásunkat, akik tartalmas, színvonalas szülinapi bulit szeretnének gyermeküknek szervezni, ahol a gyerekek nem csak kiugrálják magukat, és levezetik a felesleges energiájukat külön-külön, hanem értelmesen töltik el az időt, ahol -mivel rendet is tartanak az animátorok-, minden gyermek jól fogja érezni magát, és együtt, közösen ünnepelhet a kis barátaival.

Emi

Az Emi gyerekprogramok ötletgazdája és ügyvezetője vagyok. 10 éve piacvezető céget irányítok, munkámat hobbinak tekintem, kihívásnak élem meg minden egyes percét. Élvezem, hogy kreatív énemet kiélhetem, miközben folyamatos fejlesztéseket eszközölünk, koordinálom és betanítom az animátorokat, hogy professzionális, színvonalas születésnapot vezessenek le

Andi

Cégünk egyik legnagyobb gyakorlattal rendelkező pörgős, bulizós animátora a tini bulikon. Született mesebeli hercegnő, aki akár Amerika kapitánya bőrébe bújva is képes megmenteni a Földet.

Dóri

Színészként szerzett színpadi tapasztalatával kiválóan éli bele magát a különféle szerepekbe, ugyanakkor tánctanárként fergeteges hangulatot teremt uv holdfény tini partijainkon.

Edina

Energikus, lelkes, bármilyen tematikáért rajongani tud J

Erőssége az uv holdfény születésnap és a Harry Potter szabaduló szoba, hiszen kívülről fújja az összes részt.

Testhez álló feladat számára a titkos ügynök kiképzés, könnyedén rendet tart, rendkívül jól ért a gyerekek nyelvén. 

Könnyedén megtalálja a megfelelő hangot akár kiskamaszokkal is.

 

Zsuka

Komoly tapasztalattal rendelkező cégünk egyik legprofibb animátora és arcfestője, megbízható, segítőkész, mindig és mindenben lehet rá számítani J.