Céges rendezvények

Cégünk 15 éve gyerekprogramok szervezésével foglalkozik Magyarország egész területén. Elsősorban gyerekzsúrokat, ünnepi gyerekprogramokat, családi napokat bonyolítunk le magán és céges megrendelésekre. A céges családi nap, a céges nyílt nap remek alkalom, hogy a családi és a munkahelyi kapcsolatok összefonódhassanak, a kollégák és családtagok megismerjék egymást egy a gyerekeknek rendezett zsúr mellett. A kötetlen vagy szervezett szabadtéri játékos, ügyességi, sportos, kreatív, kézműves, családi és sport programokon keresztül a családtagok együtt élvezhetik a játék örömét. Tematikus programokat nyújtunk gyerekeknek, aktív, pörgős, megszakítás nélküli sport versenyek, állomás játékok, interaktív vetélkedők és csapatjátékok fűszerezik repertoárunkat. Többéves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező animátorokkal érkezünk a családi napra és a teljes időtartam alatt színvonalas, színes, tartalmas programokkal szórakoztatják a gyerekeknek.

A családi napokon túl ünnepnapokra is szervezünk céges programokat a gyerekeknek, úgy mint Mikulás, Karácsony, Húsvét, Farsang és Halloween.

Mikulas-rendezveny-2
Mikuls-4
Mikuls-6
ceges_rendezveny_web
mikulas-2
mikulas-3
mikulas
mikulas_03
mikulas_04

Legnépszerűbb animációs programjaink a gyerekeknek

ÓRIÁSBÁBOK

Egyre népszerűbb hazánkban is óriásbábokkal fotózkodni, akár fesztiválokon, de családi napokon is kiváló figyelmefelkeltő eszköz. A gyerekek imádják ezeket az óriás figurákat, hiszen színesek, élethűek, a kedvenc meséjük szereplői elevenednek meg, jó hozzájuk bújni, megölelni őket.

Minnie-szlinap-7
Minnie-szlinap-4
Minnie-szlinap-10
Minnie-szlinap-3
Mancs-szlinap-6
Minnie-szlinap-9
Minnie-szlinap-6
Mancs-szlinap-5
Mancs-szlinap-2
mancs-szlinap
Minnie-szlinap-5
Mancs-szlinap-7
Mancs-szlinap-3
Minnie-szlinap-2
Minnie-szlinap-8
Mancs-szlinap-4

Óriás buborék show és interaktív játék

Az óriás buborék show-t kültéri rendezvényekre ajánljuk. Rövid, 20 perces műsorként, vagy a program részeként bemutatunk látványos óriás buborékokat, és azontúl a gyerekek ki is próbálhatják a kellékeinket.

 

buborek_show_2
buborek_show_12_1
buborek__5
buborek_show_5
buborkshow
buborek_show_9
buborek_show_8
buborek__1
buborek_show_10
buborek__3
buborek_show_3
buborek_show_11
buborek__2
buborek__4
buborek_show_7
buborek__6
buborek_show_4

Lufihajtogatás

Az érdeklődő gyerekeknek és felnőtteknek bepillantást nyújtunk a lufihajtogatás rejtelmeibe és elsajátíthatják a lufihajtogatás alaptechnikáját, hogy saját kezűleg is el tudják készíteni a legkedveltebb lufi figurákat.

lufi_01
lufi_02
lufi_03
lufi_04
lufi_05

Arcfestés

Családi napok, céges rendezvények alkalmával az arcfestés az egyik legnépszerűbb gyerekprogram. A gyerekek elképzeléseik és ötleteik alapján arcfestő animátorunk közreműködésével belebújhatnak kedvenc mesehősük, vagy állatfigurájuk szerepébe.

arc_01
arc_02
arc_04
arcfests
arcfests_2
holdfeny_06

Kreatív kézműves foglalkozás

Alkosson velünk olyan kreatív kézműves játékokat és eszközöket, amelyeket később otthon együtt is elkészíthet gyermekeivel. Családi napos programunk keretében szülők és gyerekeik közös munkával élhetik át a közös kézműves alkotás örömeit. A zsúr résztvevői különböző eszközök felhasználásával egyedi kézműves alkotások készítésének módját ismerhetik meg a gyakorlatban. Animátoraink ha szükséges, segítenek a gyerekeknek. A zsúron elsajátított kézműves technikák felelevenítése is sikerélményt jelent a gyerekeknek az otthoni közös játékok során.

kezmuves_03
kezmuves_02
ceges-rendezveny-3
ceges-rendezveny-2
ceges-rendezveny-4
kezmuves_01
kezmuves_04
ceges-rendezveny

Aktív csapatjátékok, vetélkedők, sorversenyek

vetelkedo_01
vetelkedo_02
vetelkedo_03
vetelkedo_04
vetelkedo_05

Zenés játékok, disco kicsiknek és nagyoknak

Professzionális hang-és fénytechnikánknak köszönhetően 4-17 éves gyerekeknek nyújtunk zenés szórakoztatást koreográfiával, buborékfújó géppel, konfetti ágyúval, óriás ejtőernyővel és karaoke-val rendezvényeink alatt.

disco_01
disco_02
disco_03
disco_04
disco_05

Bűvészkedés gyerekeknek

buvesz_01
buvesz_02
buvesz_03
buvesz_04
buvesz_05
bvszkeds

Babasarok

gyereksarok-3
gyereksarok-2
babasarok
gyereksarok
babasarok_02

Cégünk profi, szakképzett animátorokkal dolgozik, akik aktívan és interaktívan kötik le a gyerekek figyelmét hosszútávon, megszakítás nélkül. A gyerekeket korosztálytól függetlenül motiválják a játékban való részvételre, folyamatosan bevonva minden arra elsétáló érdeklődőt, azokat is akik maguktól nem mernek csatlakozni. A szolgáltatásunkat azoknak a cégeknek ajánluk, aki szeretnék egyedi módon szórakoztatni a gyerekeket, olyan rendezvényeken is akár, ahol nem egy időben érkeznek a vendégek. Látványos animációs elemekkel, hangulatos zenével, minőségi kellékekkel és hangtechnikai eszközökkel dobjuk fel a rendezvényeket.

pinata

pinata-1
pinata-kaloz
pinata_3
pinata_4
pinata-4
Pinata_2
pinata_2
pinata_5
pinata_1
pinata-5
pinata-emoji
pinata-3
pinata-darth-vader
star-wars-pinata
pinata
Pinata_1

Referenciák:

Auchan Magyarország Kft. Dunakeszi

Budapest CEU

KLM Holland Légitársaság Magyarországi képviselete

DHL Freight Magyarország Kft.

Emarsys Technologies Kft.

ABB Mérnöki, Kereskedelni és Szolgáltató Kft.

Tchibo Budapest Kft.

Cofidis Magyarország Zrt.

Citibank Zrt.

Ingatlan.com Zrt.

Britannica International School Budapest

Happy Kids Nemzetközi Óvoda

Duna Autó Zrt.

MÁV Magyar Államvasútak Zrt.

Mettler-Toledo Kereskedelmi Kft.

DM Drogerie Markt Budapest

RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

Családi nap szervezés a legkisebbeknek szóló programokkal!

Családi nap szervezés a legkisebbeknek szóló programokkal!A cégek élete nem csupán a munkából áll, időről-időre fontos, hogy teret engedjenek kicsit a közös programoknak is, melyek összekovácsolják a csapatot a közös siker érdekében. A kollégák és munkatársak ezeken a programokon már ismerősök és barátok szerepében jelennek meg, elhozzák a családtagjaikat és mindenki eltölt a másik társaságában egy kellemes napot.

A családi nap szervezést bízza ránk, és mi gondoskodunk arról, hogy az alkalmazottak gyermekei számára mindig legyen valamilyen érdekes program! Tudjuk, hogy a gyerekek állandóan aktívak, mindig szükség van rá, hogy valamivel lekössük őket. A családi nap szervezés keretén belül mi olyan izgalmas programokkal tudunk szolgálni, mint amilyen a lufihajtogatás, arcfestés, versenyek, játékok, kihívások. A repertoárunk változatos és sokszínű, hiszen igyekszünk a gyerekek kedvére tenni és a felnőttek számára egy kis pihenést biztosítani. Amíg a gyerekek játszanak, addig a kollégák ismerkedhetnek, beszélgethetnek.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg további részleteket a családi nap szervezéssel kapcsolatos szolgáltatásunkról!

 

Céges rendezvények gyerekeknek!

Céges rendezvények gyerekeknek!A közös programok kiemelt jelentőséggel bírnak egy cég mindennapjaiban, ám nemcsak a csapatépítők, hanem a családi napok, céges rendezvények is építő jellegű események. A családi napokon nem az a cél, hogy a kollégák csapatmunkáját, egyéni képességeit erősítsék, hanem az, hogy az összes alkalmazott jól érezze magát, együtt mulasson a családjaik társaságában.

A gyerekeknek szóló céges rendezvények megtervezésekor és szervezésekor is erre törekszünk. Sokféle program szerepel a repertoárunkban, amiket külön kérésre szállítunk az esemény helyszínére. Számos, ismert céget tudhatunk az ügyfeleink között, akik elégedettek voltak a tőlünk megrendelt céges rendezvényeikkel.

A gyerekeket ezeken a családi napokon olyan programokkal szórakoztatjuk, mint amilyen az arcfestés, kézműves foglalkozások, lufihajtogatás, de van pinata, illetve óriás bábok is színesítik a hangulatot.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné a cég összes tagját, valamint a családjaikat meglepni egy ilyen rendezvénnyel, keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetsőégeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot!

 

Céges rendezvények szervezése, céges buli gyerekeknek