Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Céges rendezvények gyerekeknek

Cégünk 7 éve gyerekprogramok szervezésével foglalkozik Magyarország egész területén. Elsősorban gyerekzsúrokat, fergeteges bulikat gyerekeknek, családi napokat bonyolítunk le magán és céges megrendelésekre. A céges családi nap, a céges nyílt nap remek alkalom, hogy a családi és a munkahelyi kapcsolatok összefonódhassanak, a kollégák és családtagok megismerjék egymást egy a gyerekeknek rendezett zsúr mellett. A kötetlen vagy szervezett szabadtéri játékos, ügyességi, sportos, kreatív, kézműves, családi és sport programokon keresztül a családtagok együtt élvezhetik a játék örömét. Tematikus programokat nyújtunk gyerekeknek, aktív, pörgős, megszakítás nélküli sport versenyek, állomás játékok, interaktív vetélkedők és csapatjátékok fűszerezik repertoárunkat. Többéves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező animátorokkal érkezünk a családi napra és szervezünk zsúrt a gyerekeknek.

A családi napokon túl ünnepnapokra is szervezünk céges programokat a gyerekeknek, úgy mint Mikulás, Karácsony, Húsvét, Farsang és Halloween.

Mikulas-rendezveny-2
Mikuls-4
Mikuls-6
ceges rendezveny web
mikulas-2
mikulas-3
mikulas
mikulas 03
mikulas 04

Legnépszerűbb animációs programjaink a gyerekeknek

ÓRIÁSBÁBOK

Egyre népszerűbb hazánkban is óriásbábokkal fotózkodni, akár fesztiválokon, de családi napokon is kiváló figyelmefelkeltő eszköz. A gyerekek imádják ezeket az óriás figurákat, hiszen színesek, élethűek, a kedvenc meséjük szereplői elevenednek meg, jó hozzájuk bújni, megölelni őket.

Mancs-szlinap-3
Mancs-szlinap-5
Minnie-szlinap-4
Mancs-szlinap-4
Minnie-szlinap-3
Minnie-szlinap-8
Minnie-szlinap-2
mancs-szlinap
Minnie-szlinap-9
Minnie-szlinap-7
Mancs-szlinap-2
Mancs-szlinap-6
Minnie-szlinap-5
Minnie-szlinap-10
Mancs-szlinap-7
Minnie-szlinap-6

óriás buborék show és interaktív játék

Az óriás buborék show-t kültéri rendezvényekre ajánljuk. Rövid, 20 perces műsorként, vagy a program részeként bemutatunk látványos óriás buborékokat, és azontúl a gyerekek ki is próbálhatják a kellékeinket.

 

buborek  5
buborek show 7
buborek  3
buborek  2
buborek show 3
buborek show 11
buborek show 12 1
buborek show 8
buborek show 2
buborek  6
buborek show 4
buborek  1
buborek show 9
buborek show 10
buborek  4
buborek show 5

Lufihajtogatás

Az érdeklődő gyerekeknek és felnőtteknek bepillantást nyújtunk a lufihajtogatás rejtelmeibe és elsajátíthatják a lufihajtogatás alaptechnikáját, hogy saját kezűleg is el tudják készíteni a legkedveltebb lufi figurákat.

lufi 01
lufi 02
lufi 03
lufi 04
lufi 05

Arcfestés

Családi napok, céges rendezvények alkalmával az arcfestés az egyik legnépszerűbb gyerekprogram. A gyerekek elképzeléseik és ötleteik alapján arcfestő animátorunk közreműködésével belebújhatnak kedvenc mesehősük, vagy állatfigurájuk szerepébe.

arc 01
arc 02
arc 04
arcfestes
holdfeny 06

Kreatív kézműves foglalkozás

Alkosson velünk olyan kreatív kézműves játékokat és eszközöket, amelyeket később otthon együtt is elkészíthet gyermekeivel. Családi napos programunk keretében szülők és gyerekeik közös munkával élhetik át a közös kézműves alkotás örömeit. A zsúr résztvevői különböző eszközök felhasználásával egyedi kézműves alkotások készítésének módját ismerhetik meg a gyakorlatban. Animátoraink ha szükséges, segítenek a gyerekeknek. A zsúron elsajátított kézműves technikák felelevenítése is sikerélményt jelent a gyerekeknek az otthoni közös játékok során.

ceges-rendezveny-2
kezmuves 04
kezmuves 03
ceges-rendezveny-3
ceges-rendezveny
kezmuves 02
kezmuves 01
ceges-rendezveny-4

Aktív csapatjátékok, vetélkedők, sorversenyek

vetelkedo 01
vetelkedo 02
vetelkedo 03
vetelkedo 04
vetelkedo 05

Zenés játékok, disco kicsiknek és nagyoknak

Professzionális hang-és fénytechnikánknak köszönhetően 4-17 éves gyerekeknek nyújtunk zenés szórakoztatást koreográfiával, buborékfújó géppel, konfetti ágyúval, óriás ejtőernyővel és karaoke-val rendezvényeink alatt.

disco 01
disco 02
disco 03
disco 04
disco 05

Bűvészkedés gyerekeknek

buvesz 01
buvesz 02
buvesz 03
buvesz 04
buvesz 05

Babasarok

gyereksarok
babasarok
babasarok
gyereksarok-
gyereksarok-

Cégünk profi, szakképzett animátorokkal dolgozik, akik aktívan és interaktívan kötik le a gyerekek figyelmét hosszútávon, megszakítás nélkül. A gyerekeket korosztálytól függetlenül motiválják a játékban való részvételre, folyamatosan bevonva minden arra elsétáló érdeklődőt, azokat is akik maguktól nem mernek csatlakozni. A szolgáltatásunkat azoknak a cégeknek ajánluk, aki szeretnék egyedi módon szórakoztatni a gyerekeket, olyan rendezvényeken is akár, ahol nem egy időben érkeznek a vendégek. Látványos animációs elemekkel, hangulatos zenével, minőségi kellékekkel és hangtechnikai eszközökkel dobjuk fel a rendezvényeket.

pinata

pinata-kaloz
pinata-
pinata-
pinata-
pinata-
pinata-
pinata-emoji
star-wars-pinata
pinata-
pinata-darth-vader

Referenciák:

Auchan Magyarország Kft. Dunakeszi

Budapest CEU

KLM Holland Légitársaság Magyarországi képviselete

DHL Freight Magyarország Kft.

Emarsys Technologies Kft.

ABB Mérnöki, Kereskedelni és Szolgáltató Kft.

Tchibo Budapest Kft.

Cofidis Magyarország Zrt.

Citibank Zrt.

Ingatlan.com Zrt.

Britannica International School Budapest

Happy Kids Nemzetközi Óvoda

Duna Autó Zrt.

MÁV Magyar Államvasútak Zrt.

Mettler-Toledo Kereskedelmi Kft.

DM Drogerie Markt Budapest

RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

Családi nap szervezés a legkisebbeknek szóló programokkal!

Családi nap szervezés a legkisebbeknek szóló programokkal!A cégek élete nem csupán a munkából áll, időről-időre fontos, hogy teret engedjenek kicsit a közös programoknak is, melyek összekovácsolják a csapatot a közös siker érdekében. A kollégák és munkatársak ezeken a programokon már ismerősök és barátok szerepében jelennek meg, elhozzák a családtagjaikat és mindenki eltölt a másik társaságában egy kellemes napot.

A családi nap szervezést bízza ránk, és mi gondoskodunk arról, hogy az alkalmazottak gyermekei számára mindig legyen valamilyen érdekes program! Tudjuk, hogy a gyerekek állandóan aktívak, mindig szükség van rá, hogy valamivel lekössük őket. A családi nap szervezés keretén belül mi olyan izgalmas programokkal tudunk szolgálni, mint amilyen a lufihajtogatás, arcfestés, versenyek, játékok, kihívások. A repertoárunk változatos és sokszínű, hiszen igyekszünk a gyerekek kedvére tenni és a felnőttek számára egy kis pihenést biztosítani. Amíg a gyerekek játszanak, addig a kollégák ismerkedhetnek, beszélgethetnek.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg további részleteket a családi nap szervezéssel kapcsolatos szolgáltatásunkról!

 

Céges rendezvények gyerekeknek!

Céges rendezvények gyerekeknek!A közös programok kiemelt jelentőséggel bírnak egy cég mindennapjaiban, ám nemcsak a csapatépítők, hanem a családi napok, céges rendezvények is építő jellegű események. A családi napokon nem az a cél, hogy a kollégák csapatmunkáját, egyéni képességeit erősítsék, hanem az, hogy az összes alkalmazott jól érezze magát, együtt mulasson a családjaik társaságában.

A gyerekeknek szóló céges rendezvények megtervezésekor és szervezésekor is erre törekszünk. Sokféle program szerepel a repertoárunkban, amiket külön kérésre szállítunk az esemény helyszínére. Számos, ismert céget tudhatunk az ügyfeleink között, akik elégedettek voltak a tőlünk megrendelt céges rendezvényeikkel.

A gyerekeket ezeken a családi napokon olyan programokkal szórakoztatjuk, mint amilyen az arcfestés, kézműves foglalkozások, lufihajtogatás, de van pinata, illetve óriás bábok is színesítik a hangulatot.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné a cég összes tagját, valamint a családjaikat meglepni egy ilyen rendezvénnyel, keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetsőégeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot!

 

Céges rendezvények szervezése, céges buli gyerekeknek

 

 

 

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest