Minecraft szülinapi zsúr

Minecraft szülinapi zsúr Magyarország egész területén csak nálunk!

Bevezettük legújabb tematikánkat Minecraft kedvelők számára

 

Sok mindent sikerült lemásolni rólunk az újabbnál újabb zsúrszervezőknek, de vigyázat! Az eredeti még mindig jobb, mint a másolat... Ez a tematikus szülinapi csomag csak nálunk rendelhető! Titkokat, részleteket nem árulhatunk el, csak megsúgjuk, hogy ilyen szülinapi partyn még nem jártál. Garantáljuk, hogy a zene, a dekoráció, a kellékek, jelmezünk és a különleges technikai eszközeink mind elvarázsolnak Benneteket ezen a különleges szülinapi partyn. 6-10 éveseknek ajánljuk. Ha a gyerekek többsége nem is használja a számítógépes programot, akkor is élvezni fogja, hiszen csapatjátékokkal, színes, interaktív, pörgős animációs elemekkel építettük fel a tematikát.

A Minecraft téma remek alkalom arra, hogy megmutathassuk színes, kreatív, változatos világunkat, hiszen a téma rengeteg olyan ötlettel szolgál, mely sokrétű lehetőséget nyújt egy felejthetetlen szülinapi party megrendezéséhez.

Minecraft szülinapi zsúr a rajongóknak!

Monster High szülinapi zsúr a rajongóknak!A Minecraft figuráknak hatalmas rajongótábora van a gyerekek között, az iskolaszerektől kezdve a különböző játékokig visszaköszönnek a jellegzetes, szemet vonzó karakterek. Ha az Ön gyermeke is rajongója a számítógépes programnak, és otthon szinte mindenhol ezek a figurák köszönnek vissza, biztosan örömet fog okozni neki azzal, ha idén Minecraft szülinapi zsúrral ünneplik meg a születésnapját.

A Minecraft szülinapi zsúron minden a számítógépe program körül forog, a dekorációtól kezdve az animátorok jelmezéig mindenben visszaköszönnek a jellegzetességei, így biztos lehet benne, hogy gyermekének örömteli pillanatokat okozhat, hiszen egy számára kedves és különleges környezetben ünnepelheti születésnapját. A Minecraft szülinapi zsúr nemcsak fiúk számára lehet érdekes, hanem lányoknak is, így bátran lehet vegyes a meghívottak társasága, biztosítjuk, hogy senki sem fog unatkozni az eseményen!

A zsúr megszervezéséért vegye fel a kapcsolatot, és ünnepeljünk együtt Dunakeszin saját helyszínünkön, vagy az Önök otthonában!

 Emi gyerekprogramok

 

Különleges szülinapi party gyerekeknek