szuperhős gyerekzsúr

A klasszikus születésnapon túl: szuperhős gyerekzsúr

Szuperhős gyerekzsúr a képregény világ legnépszerűbb alakjaival? Mi elvisszük a gyerekeknek a kedvenceiket, akikkel együtt ünnepelhetnek.

A képregények világa fantasztikusan izgalmas hely a gyerekek számára. Melyik gyerek ne szeretne néhány órára maga is az álruhás hősök életébe egy kicsit belekóstolni. A játékot arcfestéssel tesszük még átélhetőbbé. Minden gyerkőc választhat, hogy Pókember, Batman vagy Superman szeretne e lenni egy napra. A játék itt nem áll meg, mert játékos kihívásokban mérhetik össze a szupererejüket a kicsik és versenyezhetnek egymással csapatokban.

Szabaduló szoba gyerekeknek

Amiért ötlet a szabaduló szoba gyerekeknek

A szabaduló szoba gyerekeknek, egyedülálló szülinapi zsúr programot ígér. Móka, kalandok, izgalmak és kihívás egy helyen.

A gyerekek imádnak nyüzsögni, szeretnék megmutatni, hogy mit tudnak és szeretik, ha megdicsérik őket azért, amit jól csináltak. Mindegyikre van lehetőség egy kifejezetten gyerekeknek tervezett szabaduló szobában.

Szülinapi zsúr

Minecraft szülinapi zsúr az igazi élményekért

Szeretné, ha gyermeke születésnapja a valódi élményekről szólna a számítógépezés helyett? Ajánljuk figyelmébe a Minecraft szülinapi zsúrt!

A gyerekek közül nagyon sokan rajonganak a számítógépes játékokért. Egyesek annyira kedvelik, hogy ez gyakran még a szülőknek is feladja a leckét, mert nem tudják, milyen más programokkal tudnák lekötni a kicsiket.

Egy ilyen szituáció még a gyermek születésnapjának megrendezését is befolyásolhatja. Nem túl előnyös, ha a kicsi akkor is a számítógép előtt tölti a napot, hiszen ez nem nyújthat számára maradandó élményt.