Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Játszóház uv szülinapi terem

uv jatszohaz kicsiKészül legújabb szülinapi termünk uv környezetben bulizó gyermekek számára!

2017 szeptember közepére tervezzük, hogy elkészül legújabb, kimondottan uv gyerekzsúrok lebonyolítására alkalmas helyiségünk. Maximum 15 fő befogadására alkalmas, uv festékekkel, neon lufikkal és egyéb uv reagens díszekkel dekorált szoba kiszolgálja azokat a bulikat, ahol a szülők a gyerekek életkorának megfelelően nem kívánnak a zsúron részt venni, viszont a 8-13 éves gyerekek kitombolhatják magukat profi, lelkes animátorunkkal együtt.

2014-ben vezettük be az uv holdfény tini témánkat, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülálló hazánkban. Animátoraink szenzációs hangulatú, pörgős, aktív, zenés elemekkel szórakoztatják a gyerekeket, akik koreográfiával tarkított, szervezett, táncos, éneklős bulikon vehetnek részt.

Professzonális fény,-és hangtechnika segíti a megfelelő hátteret a jó bulihoz, és külön kérésre sötétben világító tányérokat, poharakat, szalvétát és szívószálakat is biztosítunk.

A falra készülnek az emoji-s, minions-os, lego ninjago-s és tinik kedvenc, közismert figurái természetesen sötétben világító festékekkel.

Készülünk temérdek neon kellékkel, az eddig létező összes felszerelésünk világítani fog a sötétben. Hamarosan tervezzük, hogy bármely tematikát választanak gyermekük szülinapi zsúrjára, lebonyolítható legyen ebben a különleges környezetben is.

Várjuk Önöket szeretettel!

Emi és csapata

uv-jatszohaz-4
uv-jatszohaz-1
uv-jatszohaz-3
uv-jatszohaz-2

 

5 dolog, amit érdemes alkalmazni a szülinapi zsúrokon, ha nem akarjuk, hogy a gyerekek szétszedjék a házat

1. Célszerű valakit felkérni a családból, hogy vezessen le szervezett játékokat. A gyerekek általában nem fogadják el a szülőket játékmesternek, kevésbé szófogadóak, nehezebb őket irányítani. Kell egy olyan személy, aki kevesebbet találkozik a gyerekekkel hétköznap, a leghatékonyabb, ha a gyerekek által ismeretlen embert bízunk meg erre a feladatra.

Az ajándékozás hatása a gyerekekre

FACE

Egyre népszerűbb lesz hazánkban az a szokás, hogy a gyerekek meghívják az összes csoporttársukat, vagy osztálytársukat a születésnapjukra és természetesen ez láncreakcióként fut végig az egész óvodán és iskolán, és vissza is hívják társaikat a kis vendégek a saját szülinapi bulijukon. Mint ahogy a születésnapi bulikat is terndi minél elegánsabban és fényűzően megrendezni, úgy divatossá válik a drága, exkluzív és sokszor értéktelen ajándék vásárlása is. A születésnapost elhalmozzák egyszerre a temérdek ajándékkal, és a gyermek nem tudja feldolgozni a túl sok hirtelen jött ingert. 

Legkisebbek szülinapi zsúrja

 

Többször előfordul, hogy 1-3 éves gyerekekhez hívnak bennünket, hogy levezessük a szülinapi bulijukat, akár 2-3 órás időtartamra is. Mindez nagyon megtisztelő, és nagy kihívás is egyben, nem szoktam visszautasítani, de természetesen nem vállalunk 1 óránál hosszabb gyerekzsúrt. A kicsiket 1 óránál hosszabb időre nem lehet lekötni, és nem is szabad erőltetni.

  • 1
  • 2

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest