Szülinapi rendezvény a legkisebbeknek! Hamarosan indulhat a móka!

Klasszikus születésnapi zsúrral szeretné meglepni a gyermekét? Hamarosan ismét akadálytalanul tudunk majd tematikus szülinapi rendezvényeket szervezni és megörvendeztetni a legkisebbeket szülinapjuk alkalmából! Az átmeneti korlátozások nem szegték a kedvünket, változatlan lelkesedéssel és ugyanolyan sokszínű tematikával várjuk a szülinapi rendezvények újbóli elindítását.

Miért bízza ránk a gyerekzsúr szervezést?

Vitathatatlan, hogy egy gyerekzsúr megszervezése rengeteg időt és energiát igényel, hiszen a takarítás, főzés mellett a szülőknek kreatívnak is kell lenniük a gyerekprogramokkal kapcsolatban. A gyerekzsúrokat a különböző foglalkozások, játékok teszik izgalmassá, ezek nélkül hamar ellaposodna a hangulat. A készülődés mellett sajnos nem minden felnőttnek van ideje a programok kitalálására, ráadásul sok szülő teljesen tanácstalan, hogy mivel is szórakoztassa a gyerekeket az eseményen. Ha Ön szeretné megkönnyíteni a helyzetét a gyerekzsúrral kapcsolatban, és inkább profikra bízná a szervezést és az esemény lebonyolítását, keressen bennünket bizalommal!

Decemberi móka a Mikulásos program!

A december a gyerekek egyik kedvence, nemcsak a hó, a téli szünet miatt, de az olyan ünnepek miatt is, mint amilyen a Mikulás. Örvendeztesse meg gyermekét és a barátait egy igazi, izgalmas Mikulásos programmal, amihez nem kell mást tennie, csak megrendelnie tematikus csomagunkat!