Szuperhős gyerekzsúr

Szuper zsúr kicsiknek? Mi megszervezzük!

A gyerekek szülinapján kötelező a finom torta és a felhőtlen jókedv is.  A kicsiket nem nehéz megnevettetni, ha izgalmas aktivitást terveznek a szülők a nagy napra. 

A szuperhős gyerekzsúron minden picinek jut bőven a szórakozásból, méghozzá nem is akármilyen móka. Nem egy, nem kettő, hanem rögtön három szuperhős teszi tiszteletét az ünnepségen, Batman, Superman és Pókember. A hősök jelmezébe animátortól függően férfiak és nők is belebújhatnak. Az eredeti képregényekben ugyan férfiak a hősök, de ez pozitív üzenetet is közvetít a kisfiúk és kislányok számára, hogy bárkiből lehet kivételes személy, nemtől függetlenül.

Tematikus gyerek zsúr

Tematikus gyerek zsúr Super Marioval

Milyen tematikus gyerek zsúrt ajánlunk az óvodás korú kisfiúknak? A Super Mario ötlete biztosan minden szülőnek eszébe jutott már!

A brooklyni vízvezetékszerelőt, a nagy bajszú, piros sapkás Mariot mindenki ismeri, azok, akik a kilencvenes években voltak gyerekek és azok is, akik most cseperednek. Az örökzöld video játék töretlen népszerűségnek örvend, ezért terveztünk egy külön, Super Mario tematikára épülő gyerekzsúrt a legkisebb rajongók számára.

SZABADULÓ SZOBA gyerekeknek

Szabaduló szoba gyerekeknek: különleges, játékos élmények

Szabaduló szoba már gyerekeknek is van. Legyen izgalmas a zsúr, a programon garantáltan senki nem fog unatkozni, keressen elérhetőségeinken!

Tény, hogy manapság a szabaduló szobák óriási népszerűségnek örvendenek. Sok csapatépítőt, baráti összejövetelt szerveznek ezekre a helyekre, ahol a felnőttek játékos feladatok megoldásával szabadulhatnak ki.