Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

OTTHON, VAGY INKÁBB JÁTSZÓHÁZBAN?

1161sn

OTTHON, VAGY INKÁBB JÁTSZÓHÁZBAN?
AVAGY
Hogyan ünnepeljük gyermekünk zsúrját úgy, hogy a barátainkkal is tudjunk egy jót beszélgetni, de a meghívott vendég gyerekek is jól érezzék magukat, miközben nem rohangálnak összevissza, ki merre lát?

-"Gyermekem játszóházba szeretne menni a szülinapján, amit nagyon ununk már, hogyan vegyem rá, hogy próbáljunk ki valami mást?"
-"Jaj, a saját otthonunkban nem akarunk rendetlenséget, és jaj, nem akarom, hogy szétszedjék a házat!"

Régi, jól bevált szülinapi helyszín egy játszóház. Viszonylag olcsón meg lehet úszni, -bár szerintem egyre kevésbé- a gyerekek kiugrálják magukat, kapnak egy kis nasit, egy gyors pizzát, és valami löttyöt, még a torta is benne van az árban. Ovis csoport, osztálytársak, barátok kipipálva.

Véleményem szerint kisebb gyerekek mellett nincsenek együtt sem a család, sem a barátok. 2 gyermekes családanyaként meghívtak bennünket egy népszerű játszóházba szülinapozni. Kisfiam a "pénznyelő automaták"-at szerette volna támogatni, kislányom pedig (2,5 éves) felmászott a legmagasabb csúszda tetejére, amiről lecsúszva a végén folyton koppant egy nagyot a feje. De nagyobbik unokatestvérét követve ez jó bulinak tűnt, szaladgálni a több ezer négyzetméteren, miközben nekem halálfélelmem volt, hogy melyik percben, hol fog kikötni éppen.
Sem a sógornőmmel, sem a férjemmel nem tudtam szót váltani, a többieket már nem is említem.

Egyre több játszóház próbálkozik animátorokkal születésnapot levezetni, tematikus zsúrokat hirdetnek, mert az menő-hiszen a gyerekzsúr szervező cégeknek is bevált...
Az említett játszóházban mi is kaptunk egy animátort. Sajnáltam szegényt. 5 kisgyermeket vonszolt végig az ugrálóvárakon, miközben a szülinapos mindig valami mást szeretett volna csinálni. Nem csodálom, hiszen a légvárakat és mászólabirintusokat arra találták ki, hogy felkeltsék az érdeklődésüket, ha jól tudom elég sokáig le is kötik őket, mert a végén alig lehet őket hazarángatni :)

De kérdem én, ha már tematikus bulit szeretnénk, ha már animátort is kérünk hozzá, akkor nem szeretnénk inkább valami színvonalasabb születésnapot gyermekünknek?
Például, hogy ha kislányunk odavan Elsáért, vagy kisfiúnk a Pókemberért, akkor ne csak a teríték, vagy a dekoráció emlékeztesse őket a rajzfilm hősökre, hanem látogasson el hozzájuk személyesen, és játsszon is velük, lehetőleg olyan kellékekkel, amik témába vágóak.

Higgyék el, hogy nálunk a gyerekek nem azzal töltik el az időt, hogy szétszedik a házat, vagy rohangálnak ide-oda! Profi animátoraink összetartják a csapatot, és mindenkit egyszerre, egy időben kötnek le megszakítás nélkül. A gyerekek nem az ugrálóvárnak örülnek, hanem egymásnak, és maguk sikereiknek. Figyelünk az érdeklődésükre, színes, változatos programot kínálunk kicsiktől a nagyokig.

Nem most alakultunk, már 10 éve piacvezetőként az első helyen állunk. Az újdonsült gyerekzsúr szervezők is rólunk másolnak. Az animátorok magas fizetést kapnak, és minőségi, színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Itt tényleg Elsa fogadja a gyerekeket a Jégvarázsból, a kalóz tényleg elhiteti a gyerekekkel, hogy kincset fosztogatnak, és a tini lányok végre igazán jót bulizhatnak jó zenére barátaikkal, úgy, hogy perceken belül levetkőzik a tinikre jellemző zavarukat a jó hangulatot biztosító animátorok segítségével.

Játszóház uv szülinapi terem

uv jatszohaz kicsiKészül legújabb szülinapi termünk uv környezetben bulizó gyermekek számára!

2017 szeptember közepére tervezzük, hogy elkészül legújabb, kimondottan uv gyerekzsúrok lebonyolítására alkalmas helyiségünk. Maximum 15 fő befogadására alkalmas, uv festékekkel, neon lufikkal és egyéb uv reagens díszekkel dekorált szoba kiszolgálja azokat a bulikat, ahol a szülők a gyerekek életkorának megfelelően nem kívánnak a zsúron részt venni, viszont a 8-13 éves gyerekek kitombolhatják magukat profi, lelkes animátorunkkal együtt.

2014-ben vezettük be az uv holdfény tini témánkat, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülálló hazánkban. Animátoraink szenzációs hangulatú, pörgős, aktív, zenés elemekkel szórakoztatják a gyerekeket, akik koreográfiával tarkított, szervezett, táncos, éneklős bulikon vehetnek részt.

Professzonális fény,-és hangtechnika segíti a megfelelő hátteret a jó bulihoz, és külön kérésre sötétben világító tányérokat, poharakat, szalvétát és szívószálakat is biztosítunk.

A falra készülnek az emoji-s, minions-os, lego ninjago-s és tinik kedvenc, közismert figurái természetesen sötétben világító festékekkel.

Készülünk temérdek neon kellékkel, az eddig létező összes felszerelésünk világítani fog a sötétben. Hamarosan tervezzük, hogy bármely tematikát választanak gyermekük szülinapi zsúrjára, lebonyolítható legyen ebben a különleges környezetben is.

Várjuk Önöket szeretettel!

Emi és csapata

uv-jatszohaz-1
uv-jatszohaz-4
uv-jatszohaz-3
uv-jatszohaz-2

 

5 dolog, amit érdemes alkalmazni a szülinapi zsúrokon, ha nem akarjuk, hogy a gyerekek szétszedjék a házat

1. Célszerű valakit felkérni a családból, hogy vezessen le szervezett játékokat. A gyerekek általában nem fogadják el a szülőket játékmesternek, kevésbé szófogadóak, nehezebb őket irányítani. Kell egy olyan személy, aki kevesebbet találkozik a gyerekekkel hétköznap, a leghatékonyabb, ha a gyerekek által ismeretlen embert bízunk meg erre a feladatra.

Az ajándékozás hatása a gyerekekre

FACE

Egyre népszerűbb lesz hazánkban az a szokás, hogy a gyerekek meghívják az összes csoporttársukat, vagy osztálytársukat a születésnapjukra és természetesen ez láncreakcióként fut végig az egész óvodán és iskolán, és vissza is hívják társaikat a kis vendégek a saját szülinapi bulijukon. Mint ahogy a születésnapi bulikat is terndi minél elegánsabban és fényűzően megrendezni, úgy divatossá válik a drága, exkluzív és sokszor értéktelen ajándék vásárlása is. A születésnapost elhalmozzák egyszerre a temérdek ajándékkal, és a gyermek nem tudja feldolgozni a túl sok hirtelen jött ingert. 

Legkisebbek szülinapi zsúrja

 

Többször előfordul, hogy 1-3 éves gyerekekhez hívnak bennünket, hogy levezessük a szülinapi bulijukat, akár 2-3 órás időtartamra is. Mindez nagyon megtisztelő, és nagy kihívás is egyben, nem szoktam visszautasítani, de természetesen nem vállalunk 1 óránál hosszabb gyerekzsúrt. A kicsiket 1 óránál hosszabb időre nem lehet lekötni, és nem is szabad erőltetni.

  • 1
  • 2

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest