Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Játszóház uv szülinapi terem

uv jatszohaz kicsiKészül legújabb szülinapi termünk uv környezetben bulizó gyermekek számára!

2017 szeptember közepére tervezzük, hogy elkészül legújabb, kimondottan uv gyerekzsúrok lebonyolítására alkalmas helyiségünk. Maximum 15 fő befogadására alkalmas, uv festékekkel, neon lufikkal és egyéb uv reagens díszekkel dekorált szoba kiszolgálja azokat a bulikat, ahol a szülők a gyerekek életkorának megfelelően nem kívánnak a zsúron részt venni, viszont a 8-13 éves gyerekek kitombolhatják magukat profi, lelkes animátorunkkal együtt.

2014-ben vezettük be az uv holdfény tini témánkat, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülálló hazánkban. Animátoraink szenzációs hangulatú, pörgős, aktív, zenés elemekkel szórakoztatják a gyerekeket, akik koreográfiával tarkított, szervezett, táncos, éneklős bulikon vehetnek részt.

Professzonális fény,-és hangtechnika segíti a megfelelő hátteret a jó bulihoz, és külön kérésre sötétben világító tányérokat, poharakat, szalvétát és szívószálakat is biztosítunk.

A falra készülnek az emoji-s, minions-os, lego ninjago-s és tinik kedvenc, közismert figurái természetesen sötétben világító festékekkel.

Készülünk temérdek neon kellékkel, az eddig létező összes felszerelésünk világítani fog a sötétben. Hamarosan tervezzük, hogy bármely tematikát választanak gyermekük szülinapi zsúrjára, lebonyolítható legyen ebben a különleges környezetben is.

Várjuk Önöket szeretettel!

Emi és csapata

uv-jatszohaz-4
uv-jatszohaz-2
uv-jatszohaz-1
uv-jatszohaz-3

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest