Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

OTTHON, VAGY INKÁBB JÁTSZÓHÁZBAN?

1161sn

OTTHON, VAGY INKÁBB JÁTSZÓHÁZBAN?
AVAGY
Hogyan ünnepeljük gyermekünk zsúrját úgy, hogy a barátainkkal is tudjunk egy jót beszélgetni, de a meghívott vendég gyerekek is jól érezzék magukat, miközben nem rohangálnak összevissza, ki merre lát?

-"Gyermekem játszóházba szeretne menni a szülinapján, amit nagyon ununk már, hogyan vegyem rá, hogy próbáljunk ki valami mást?"
-"Jaj, a saját otthonunkban nem akarunk rendetlenséget, és jaj, nem akarom, hogy szétszedjék a házat!"

Régi, jól bevált szülinapi helyszín egy játszóház. Viszonylag olcsón meg lehet úszni, -bár szerintem egyre kevésbé- a gyerekek kiugrálják magukat, kapnak egy kis nasit, egy gyors pizzát, és valami löttyöt, még a torta is benne van az árban. Ovis csoport, osztálytársak, barátok kipipálva.

Véleményem szerint kisebb gyerekek mellett nincsenek együtt sem a család, sem a barátok. 2 gyermekes családanyaként meghívtak bennünket egy népszerű játszóházba szülinapozni. Kisfiam a "pénznyelő automaták"-at szerette volna támogatni, kislányom pedig (2,5 éves) felmászott a legmagasabb csúszda tetejére, amiről lecsúszva a végén folyton koppant egy nagyot a feje. De nagyobbik unokatestvérét követve ez jó bulinak tűnt, szaladgálni a több ezer négyzetméteren, miközben nekem halálfélelmem volt, hogy melyik percben, hol fog kikötni éppen.
Sem a sógornőmmel, sem a férjemmel nem tudtam szót váltani, a többieket már nem is említem.

Egyre több játszóház próbálkozik animátorokkal születésnapot levezetni, tematikus zsúrokat hirdetnek, mert az menő-hiszen a gyerekzsúr szervező cégeknek is bevált...
Az említett játszóházban mi is kaptunk egy animátort. Sajnáltam szegényt. 5 kisgyermeket vonszolt végig az ugrálóvárakon, miközben a szülinapos mindig valami mást szeretett volna csinálni. Nem csodálom, hiszen a légvárakat és mászólabirintusokat arra találták ki, hogy felkeltsék az érdeklődésüket, ha jól tudom elég sokáig le is kötik őket, mert a végén alig lehet őket hazarángatni :)

De kérdem én, ha már tematikus bulit szeretnénk, ha már animátort is kérünk hozzá, akkor nem szeretnénk inkább valami színvonalasabb születésnapot gyermekünknek?
Például, hogy ha kislányunk odavan Elsáért, vagy kisfiúnk a Pókemberért, akkor ne csak a teríték, vagy a dekoráció emlékeztesse őket a rajzfilm hősökre, hanem látogasson el hozzájuk személyesen, és játsszon is velük, lehetőleg olyan kellékekkel, amik témába vágóak.

Higgyék el, hogy nálunk a gyerekek nem azzal töltik el az időt, hogy szétszedik a házat, vagy rohangálnak ide-oda! Profi animátoraink összetartják a csapatot, és mindenkit egyszerre, egy időben kötnek le megszakítás nélkül. A gyerekek nem az ugrálóvárnak örülnek, hanem egymásnak, és maguk sikereiknek. Figyelünk az érdeklődésükre, színes, változatos programot kínálunk kicsiktől a nagyokig.

Nem most alakultunk, már 10 éve piacvezetőként az első helyen állunk. Az újdonsült gyerekzsúr szervezők is rólunk másolnak. Az animátorok magas fizetést kapnak, és minőségi, színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Itt tényleg Elsa fogadja a gyerekeket a Jégvarázsból, a kalóz tényleg elhiteti a gyerekekkel, hogy kincset fosztogatnak, és a tini lányok végre igazán jót bulizhatnak jó zenére barátaikkal, úgy, hogy perceken belül levetkőzik a tinikre jellemző zavarukat a jó hangulatot biztosító animátorok segítségével.

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest