Szabaduló szoba gyerekeknek: különleges, játékos élmények

SZABADULÓ SZOBA gyerekeknek

Szabaduló szoba már gyerekeknek is van. Legyen izgalmas a zsúr, a programon garantáltan senki nem fog unatkozni, keressen elérhetőségeinken!

Tény, hogy manapság a szabaduló szobák óriási népszerűségnek örvendenek. Sok csapatépítőt, baráti összejövetelt szerveznek ezekre a helyekre, ahol a felnőttek játékos feladatok megoldásával szabadulhatnak ki.

A résztvevők között vannak szülők is, akik gyakran sajnálják, hogy a gyerekeik nem tarthatnak velük, de a legtöbb felnőtteknek szóló tematika nem lenne túl szórakoztató a kicsiknek. Bizonyos esetekben még meg is ijedhetnek a gyerekek, ami sokáig megbélyegezheti a hangulatukat is.

Végre itt a szabaduló szoba gyerekeknek!

Tisztában vagyunk azzal, hogy van igény a gyerekek szabaduló szobájára, ezért Dunakeszin található helyszínünkön ki is alakítottuk egyet. Ennek köszönhetően végre a kicsik is kipróbálhatják a saját korosztályuknak megfelelő szórakozási lehetőséget.

A szabaduló szoba rengeteg játékos feladatot rejt magában, amik mellett a gyerekek biztosan nem fognak unatkozni, ráadásul még a készségeik, gondolkodásuk is fejlődnek ezáltal.

Szeretné gyermeke zsúrját a szabaduló szobához kapcsolni? Keressen bennünket bátran elérhetőségeinken, és kezdjük el a szervezést!