Szuper zsúr kicsiknek? Mi megszervezzük!

Szuperhős gyerekzsúr

A gyerekek szülinapján kötelező a finom torta és a felhőtlen jókedv is.  A kicsiket nem nehéz megnevettetni, ha izgalmas aktivitást terveznek a szülők a nagy napra. 

A szuperhős gyerekzsúron minden picinek jut bőven a szórakozásból, méghozzá nem is akármilyen móka. Nem egy, nem kettő, hanem rögtön három szuperhős teszi tiszteletét az ünnepségen, Batman, Superman és Pókember. A hősök jelmezébe animátortól függően férfiak és nők is belebújhatnak. Az eredeti képregényekben ugyan férfiak a hősök, de ez pozitív üzenetet is közvetít a kisfiúk és kislányok számára, hogy bárkiből lehet kivételes személy, nemtől függetlenül.

A hősök nem érkeznek üres kézzel a helyszínre, mert magukkal visznek egy csokornyi kacagtatóan érdekes játékot. A kicsik össze tudják mérni az ügyességüket és a kreativitásukat, a bátorságukat és a gyorsaságukat, csak úgy, mint a képregények szuperhősei.

A tematikus gyerekzsúrt ajánljuk nagyobb létszámú vendégsereghez, elsősorban kisfiúk, illetve vegyes gyerekcsoportok számára. A részleteket beszéljük meg a megadott elérhetőségeink egyikén!