Tematikus gyerek zsúr Super Marioval

Tematikus gyerek zsúr

Milyen tematikus gyerek zsúrt ajánlunk az óvodás korú kisfiúknak? A Super Mario ötlete biztosan minden szülőnek eszébe jutott már!

A brooklyni vízvezetékszerelőt, a nagy bajszú, piros sapkás Mariot mindenki ismeri, azok, akik a kilencvenes években voltak gyerekek és azok is, akik most cseperednek. Az örökzöld video játék töretlen népszerűségnek örvend, ezért terveztünk egy külön, Super Mario tematikára épülő gyerekzsúrt a legkisebb rajongók számára.

A zsúron természetesen megjelenik Mario, teljes életnagyságban és mesél a gyerekeknek a varázslatos Gomba Királyságban átélt, hihetetlen kalandjairól. A zsúron a videojáték világát és stílusát idéző dekorációval teremtünk hangulatot és gyakorlott animátorokkal szórakoztatjuk az összegyűlt gyereksereget.

A gyerekek egyszerűen imádni fogják ezt a típusú születésnapot, ahol a video játék kerül főszerepbe, de mégis aktívan töltik az ünneplést. A tematikus születésnapok megszervezésével kapcsolatban érdeklődjön a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!