Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

5 dolog, amit érdemes alkalmazni a szülinapi zsúrokon, ha nem akarjuk, hogy a gyerekek szétszedjék a házat

1. Célszerű valakit felkérni a családból, hogy vezessen le szervezett játékokat. A gyerekek általában nem fogadják el a szülőket játékmesternek, kevésbé szófogadóak, nehezebb őket irányítani. Kell egy olyan személy, aki kevesebbet találkozik a gyerekekkel hétköznap, a leghatékonyabb, ha a gyerekek által ismeretlen embert bízunk meg erre a feladatra.

Az ajándékozás hatása a gyerekekre

FACE

Egyre népszerűbb lesz hazánkban az a szokás, hogy a gyerekek meghívják az összes csoporttársukat, vagy osztálytársukat a születésnapjukra és természetesen ez láncreakcióként fut végig az egész óvodán és iskolán, és vissza is hívják társaikat a kis vendégek a saját szülinapi bulijukon. Mint ahogy a születésnapi bulikat is terndi minél elegánsabban és fényűzően megrendezni, úgy divatossá válik a drága, exkluzív és sokszor értéktelen ajándék vásárlása is. A születésnapost elhalmozzák egyszerre a temérdek ajándékkal, és a gyermek nem tudja feldolgozni a túl sok hirtelen jött ingert. 

Legkisebbek szülinapi zsúrja

 

Többször előfordul, hogy 1-3 éves gyerekekhez hívnak bennünket, hogy levezessük a szülinapi bulijukat, akár 2-3 órás időtartamra is. Mindez nagyon megtisztelő, és nagy kihívás is egyben, nem szoktam visszautasítani, de természetesen nem vállalunk 1 óránál hosszabb gyerekzsúrt. A kicsiket 1 óránál hosszabb időre nem lehet lekötni, és nem is szabad erőltetni.

  • 1
  • 2

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest