Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Legkisebbek szülinapi zsúrja

 

Többször előfordul, hogy 1-3 éves gyerekekhez hívnak bennünket, hogy levezessük a szülinapi bulijukat, akár 2-3 órás időtartamra is. Mindez nagyon megtisztelő, és nagy kihívás is egyben, nem szoktam visszautasítani, de természetesen nem vállalunk 1 óránál hosszabb gyerekzsúrt. A kicsiket 1 óránál hosszabb időre nem lehet lekötni, és nem is szabad erőltetni.

Rövid ideig lehet fenntartani az érdeklődésüket, és kevés dolog érdekli még őket. A lufihajtogatás izgalmas lehet addig, míg a színes lufik között matathatnak, megkapják a rózsaszín/kék nyuszijukat, vagy kutyusukat, és azzal az erővel el is hajítják, mert nem tudnak velük mit kezdeni:) (persze 1-2 évesekre vonatkozik ez leginkább)
Bohócot, ha lehet, ne hívjunk túl korán hozzájuk! (főleg olyat ne, aki parókát visel, és széles mosolyt az arcán). A kicsik ezt nem tudják mire vélni, megijednek, és sírva fakadnak. 4-5 évesen pedig, mikor már megérnek rá, hogy egy kicsit szórakozhassanak a bohóccal együtt, akkor már az anyuka sem tud mit kezdeni a gyerekével, és sóhajtva megjegyzi:" A gyerek fél a bohócoktól..."
Óriási színes kellékeket (óriásernyő, labdatenger, színes házikó), és a zenés játékokat kedveli ez a korosztály. Szeretik a buborékokat, fújjunk nekik kézi bubifújóval párat, amit elkaphatnak a kis kezeikkel.
Süssünk neki színes marcipánbevonatú tortát, készítsük/tessük el kedvenc mesefiguráját marcipánból, amit felismer (kis Vuk, Kis Vakond, stb). Lehetőleg ne hívjuk el az összes gyerekes ismerősöket, akiknek már nagyobbak a gyerekei csak azért, hogy mi szülők jót beszélgethessünk a barátainkkal. Többször előfordult már, hogy a 10-15 fős gyereksereget kellett szórakoztatnunk az 1 éves kisfiú szülinapján. Bár a gyerekek jó érezték magukat, szegény szülinapos pedig rosszul érzete magát az óriások között. NE FELEJTSÜK EL, HOGY A GYEREKEK SZÜLINAPJA NEM ÉRTÜNK, HANEM ÉRTÜK VAN!

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest