Focis gyerek születésnapi zsúr

Egyedülálló születésnapi zsúr szervezés Budapesten és környékén azoknak a gyerekeknek, akiknek mindenük a foci. Aktív, eleven fiúk számára dolgoztuk ki a focis gyerekzsúrt, hogy a pályán kívül is kiélhessék a futball iránti szenvedélyüket. Akár szabadtéri, akár beltéri gyerek születésnapot szervezünk, a foci témában otthon vagyunk.

Rendelje meg focis gyerekzsúr dekorációnkat, és garantáljuk, hogy az általunk összeállított születésnapi focis dalaink és a foci témában kidolgozott gyerek születésnapi programjaink felejthetetlen élményt nyújtanak minden korosztály számára. A focis gyerekzsúrt a következő animációs elemekből válogatjuk össze igényeknek megfelelően.

  • focis zene, kisebb dekoráció(születésnapi füzérek), focis zászlók
  • Focis kvíz multimédia segítségével
  • Bűvészkedés a gyerekek bevonásával-focis meglepetések
  • Focis arcfestés, testfestés
  • Játékos kincskeresés-focis matrica ajándékok
  • Beltéri zenés focis játékok
  • Focis mini Bingo

Focis-zsur-1
focis
focis_4
focis-zsur-2
focis-zsur-5
focis-zsur-3
focis_07
focis_3
focis_06
focis-zsur-4
focis_04
focis_2
focis_02
focis_08
focis_03
focis-zsur-6

 

Gyermeke kedvenc sportja a labdarúgás? Akkor egy focis szülinapi zsúrért is rajongani fog!

Gyermeke kedvenc sportja a labdarúgás? Akkor egy focis szülinapi zsúrért is rajongani fog!Amikor a szülők a gyermekük születésnapi zsúrját szervezik, természetes, hogy mindennek az ünnepelt ízléséhez kell passzolnia, mind a dekorációt, mind a programokat illetően. Ennek kivitelezése rengeteg szervezést igényel, ami jelentős mennyiségű időt és energiát emészt fel. Ha ezzel Ön is tisztában van, azonban szeretne örömet okozni a labdarúgásért rajongó gyermekének, forduljon hozzánk bizalommal, és rendezzünk együtt a kicsinek focis szülinapi zsúrt!

A focis szülinapi zsúr értelemszerűen a népszerű sport körül forog, a dekorációtól kezdve a programokon át a tortáig minden érinti a labdarúgást, így gyermeke még a születésnapján is kedvenc hobbijának hódolhat. Mivel a labdarúgás is mozgalmas tevékenység, a focis szülinapi zsúron senki sem fog unatkozni, a fiúk és a lányok egyaránt élvezni fogják a foglalkozásokat és a programokat.

 

A focis szülinapi zsúr szervezéséért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!