Zsúrok Budapesten

Saját termeinkben zsúr foglalás nyár végétől lehetséges.

A nyár folyamán házhoz megyünk, és bármilyen tematikát le tudunk bonyolítani, felszereléseinket, kellékeinket házhoz visszük.

A programok kültérben, beltérben egyaránt lebonyolíthatók, minimális térigény 25nm.

 

 

Budapesten a belvárosban saját helyszínnel rendelkezünk, ahol terembérleti díj fizetés nélkül vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

Mától foglalható zsúr saját helyszínünkön is Budapesten a XIII.kerületben a Westenddel szemben a Váci úton. 2 szülinapot vezetünk le párhuzamosan hangszigetelt helyiségekben.

Nagy termünk 50nm-es, ahol 20 fő gyermek kényelmesen elfér, bármilyen tematika levezetésére alkalmas. Besötétíthető, tematikának megfelelően a kellékeink, és a neon dekoráció világítanak az uv alatt.

A nagy teremhez külön helyiségben egy 20 fős étkező tartozik, ahol a tortázást vezetjük le. Többnyire szülők nélkül fogadjuk a gyerekeket, de természetesen pár felnőtt is részt vehet a foglalkoztató térben 4-5 fő elfér kényelmesen.

A képek valódi fotók saját helyszínünkről, a tematikus dekoráció extra szolgáltatás.

Budapest_terem_11_kicsi
Budapest_terem_4_kicsi
Budapest_terem_5_kicsi
Mancs_dekor
Mancs_dekor_3
 

Kis termünk 35 nm, maximum 12 fő gyereklétszám mellett tudjuk a zsúrt lebonyolítani egy teljesen különálló, folyosóval elválasztott helyiségben ahol szülők nélkül vezetjük le a szülinapokat. Pár szülő itt is le tud ülni, a folyosón vagy az étkezőben várakozhat, de tortázáskor a helyet a gyerekek foglalják el.

Amennyiben vendég szülőkkel szeretnének zsúrt tartani, lehetőség nyílik arra, hogy az egész helyiséget kibéreljék + 30.000Ft felár ellenében.