Zsúrok Budapesten

Budapesten a belvárosban saját helyszínnel rendelkezünk, ahol terembérleti díj fizetés nélkül vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

Budán a II. kerületben 100nm-es terem kertkapcsolattal foglalható terembérleti díj ellenében.

 

Megnyitottuk Budapesten saját helyszínünket szülinapi zsúrok megrendezéséhez.

Mától foglalható zsúr saját helyszínünkön is Budapesten a XIII.kerületben a Westenddel szemben a Váci úton. 2 szülinapot vezetünk le párhuzamosan hangszigetelt helyiségekben.

Nagy termünk 50nm-es, ahol 20 fő gyermek kényelmesen elfér, bármilyen tematika levezetésére alkalmas. Besötétíthető, tematikának megfelelően a kellékeink, és a neon dekoráció világítanak az uv alatt.

A nagy terem előtérrel rendelkezik, ahol 10 fő felnőtt helyet tud foglalni, és kávézásra alkalmas.

A tortázást az előtérből nyíló kisebb helyiségben vezetjük le, ahol akár a foglalkoztatás közben a szülők is leülhetnek beszélgetni (+ max. 20 fő), tortázás alatt viszont a gyerekeknek át kell adniuk a helyet.

Budapest_terem_11_kicsi
Budapest_terem_4_kicsi
Budapest_terem_5_kicsi
Budapest_terem_8_kicsi
Budapest_terem_9_kicsi
szlinapi_helyszin_Budapest
 

Kis termünkről még nem készültek fotók. Hamarosan elérhetővé válik, tervezzük, hogy 35 nm-en maximum 12 fővel is zsúrt tudjunk lebonyolítani egy teljesen különálló, folyosóval elválasztott helyiségben, ahol akár maximum 10 fő felnőtt le tud ülni beszélgetni egy légtérben a gyerekekkel, de boltívvel leválasztva egy kisebb helyiségben. Tervezzük, hogy valódi lézerhálót építünk be.