Zsúrok Budapesten

Jelenleg házhoz megyünk Budapesten, illetve helyszínekre kitelepülünk extra terembérlési díj ellenében. 

A belvárosban, és a környező kerületekben (XIV., XVI., XVII.) valamivel alacsonyabb terembérlési lehetőséget biztosítanak Művelődési házak. Általában 5000-10.000Ft/óradíj mellett. Érdemes tájékozódni, ha uv szülinapot szeretnének (holdfény tini buli, misztikus titkos ügynökös party, Harry Potter), hogy besötétíthetőek-e a termek.

A Happy Kids Nemzetközi óvodában (XII.kerület, Fodor utca) maximum 7 éves korig várjuk szeretettel a gyerekeket akár kinti, akár benti gyerekzsúrhoz.

3 órás időtartamra a bérleti díj +40.000Ft.

budapesti_terem_1
budapesti_terem_2
budapesti_terem_3
budapesti_terem_4

Bármilyen tematikát le tudunk bonyolítani, felszereléseinket, kellékeinket házhoz visszük.

A programok kültérben, beltérben egyaránt lebonyolíthatók, minimális térigény 25nm.

FONTOS!!! Profi animátoraink saját helyszíneinken, és háznál is lekötik a gyerekeket, folyamatosan, mindenkit egyszerre foglalkoztatnak, irányított, szervezett programokkal. Így nem kell tartani a szülőknek attól, hogy megrongálódnak a bútorok, leesik a csillár, a gyerekek a plafonon lógnak, illetve ugrálnak az ágyakon-ahogyan ezt több szülőtől hallom korábbi tapasztalataikból merítve, esetleg saját félelmeik, elképzeléseik alapján tartanak ettől. Nálunk az italszünetet is az animátorok osztják be, a gyerekek nem rohangálnak anyukákhoz, nasihoz és vissza, hanem fegyelmezetten és ugyanakkor lelkesen vesznek részt a játékokban, folyamatosan fenntartva az érdeklődésüket a buli elejétől a végéig.