Zsúrok Dunakeszin

 

A JELENLEGI JÁRVÁNYHELYZET MIATT SAJÁT HELYSZÍNNEL NEM RENDELKEZÜNK, KORÁBBI TERMÜNKET SAJNOS BE KELLETT ZÁRNUNK. VISZONT!!!!!

A pandémia megszűnése után tervezzük az új helyszín megnyitását. Addig helyszínt tudunk ajánlani Budapesten, ahol zsúrjainkat le tudjuk bonyolítani extra terembérlési költségek mellett, illetve házhoz megyünk Budapestről 2000Ft kiszállási díj ellenében.

 

 

 

Zsúrjaink lebonyolítására egyszerre két különböző teremben nyílik lehetőség.

70 m2-en található rendezvénytermünk 20 fő befogadására alkalmas étkező résszel, és kb. 20 fő gyermekfoglalkoztató animációs térrel rendelkezik. Besötétíthető, így alkalmas bármilyen tematika lebonyolítására, és a kisebb gyermekek számára külön kérésre gyereksarkot is biztosítunk. Lehetőség nyílik arra, hogy amíg a gyerekeket az animátorok szórakoztatják, a szülők helyet foglalva beszélgethessenek egymással.

Kisebb, 35 m2-es termünk maximum 15 fős szülők nélküli uv holdfény tini buli levezetésére alkalmas, lehajtható kis asztalokkal rendeztük be, amiket előre megterítünk, és szervíz asztalokat is behelyeztünk az italoknak és rágcsálnivalóknak. A terem falát uv dekorációval díszítettük, rendkívül hangulatos zárható szoba, kifejezetten 8-13 éves gyermekek számára építettük ki. Természetesen a szülinapos szülei végigkisérhetik a szülinapot, széket be tudunk vinni, viszont nem alkalmas beszélgetéshez.

Közvetlen mellettünk található egy kávézó, söröző, és egy másik helyiségben pizzéria és étterem, ahol a szülők akár meg is várhatják a gyerekeket.

Csomagjaink tartalmazzák a terembért, alap terítéket (színes műanyag tányérokat, poharakat, szívószálakat, evőeszközt és szalvétát), alap dekorációt, úgy mint színes lufidíszek, "Boldog szülinapot" bannerek, az animátorok munkáját és a minőségi kellékeket. A képeken található világító poharak, tányérok, héliumos neon és egyéb lufidekorációk nem képezik részét csomagjainknak, külön kérésére megrendelhetőek.

Az árak ital,-étel választékot és tortát nem tartalmaznak, (mivel mindenkinek más az igénye) de természetesen bármi (bolti termék) hozható.  A tálaláshoz fém tálakkal, tortalapáttal, késsel, hűtőszekrénnyel rendelkezünk.

Áraink mérlegelésekor kérem, vegyék figyelembe, hogy mi profi animátorokkal dolgozunk, és a szolgáltatásunk színvonala magasabb az átlagnál! Nem helyszínt nyújtunk elsősorban, amire ráhúzzuk az animációt, hanem professzionális animációval foglalkozunk, amihez mellesleg helyszínt is biztosítunk.

Az EMI gyerekzsúr ház nem játszóház! Itt beöltözött profi animátorok színvonalas, szervezett gyerekzsúrokat bonyolítanak le, a gyerekeket egytől egyik lekötjük a buli elejétől a végéig tartalmas programokkal, ahol az animátorok kötik le őket, nem pedig az ugrálóvárak. Így az áraink magasabbak a hagyományos játszóházi belépőkkel szemben. Látványos, tematikus, minőségi kellékekkel, felszerelésekkel dolgozunk, színpadi hang,-és fénytechnikával rendelkezünk, melyek elengedhetetlen feltételei egy igazán jó hangulatú szülinapi bulihoz. 

Szolgáltatásunkat azoknak a szülőknek ajánlom figyelmébe, akik igényes, különleges zsúrt szeretnének gyermeküknek szervezni.

A szülinapi zsúrokat a nagy termünkben 10:00, 13:30, és 17:00 órás kezdettel lehet megrendelni, a kis teremben 10:30, 14:00, 17:30-tól.

Mivel az animáció nagyon intenzív és pörgős, így az aktív animációs elemeket ( 1,5 illetve 2 órásak) 30 perc tortázás és játékos ajándékátadás követ. Lehetséges hosszabb időre is foglalni, árajánlatot kérésre emailben küldünk.

Felnőtteket, szülőket is szívesen vendégül látunk, az étkező helyiségben, mely egy légtérben található az animációs foglalkoztató térrel, viszont a tortázásnál max. 25 fő foglalhat helyet. 

 

Megszervezzük a születésnapi partit Dunakeszin!

A gyerekek születésnapi partiját nem szeretné otthon megtartani? Bizony, felfordulással, rengeteg szervezéssel és fáradtsággal jár egy csapatnyi kis örökmozgó szórakoztatása. Ünnepeljenek Dunakeszin, és tartsák a születésnapi partit nálunk, ahol igazi, hamisítatlan gyerekzsúr vár a csemetékre!

Az általunk szervezett születésnapi partik egyike sem egy átlagos zsúr, hiszen az a célunk, hogy a gyerekek ne csak jól érezzék magukat, hanem igazán felejthetetlen legyen az esemény az ünnepeltnek és a kis vendégeinek. A kiválasztott tematika alapján jelmezek, vetélkedők, programok és játékok színesítik a születésnapi partit, ahol senki nem fog unatkozni egy percig sem. A program igény szerint buborékshowal és szabaduló szobával is kiegészíthető.

Nem kell tehát a saját és a családja idejéből elvennie, egyszerűen csak bízza ránk a születésnapi partit, és ünnepeljen Dunakeszin a családdal, barátokkal! Honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén érdeklődjön a részletekről!

 

Ajándékozzon élményt, ne maradjon ki a szülinapi zsúr!

szülinapi zsúrSzületésnapi ajándékon töri a fejét, de még mindig nem tudja, hogy mivel is tudná meglepni a gyermekét, aminek igazán örülne? Miért ne lehetne maga a szülinapi zsúr is egy ajándék? Minden attól függ, hogy milyen az a szülinapi zsúr, ugye?

A tárgyi ajándékok mellett ugyanúgy megállja a helyét egy élményszámba menő ajándék is, sőt, talán még azt is mondhatjuk, hogy többet ér nála. Ha Ön is így gondolkodik, segítünk megvalósítani gyermeke egyik legszebb szülinapi zsúrját!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg szülinapi zsúrral kapcsolatos szolgáltatásainkat Dunakeszin! A helyszínen kerülnek megrendezésre a bulik, számtalan különféle tematika szerint. Ha gyermekét Harry Potter világa varázsolta el, megszervezzük a zsúrját ilyen témában, de ha a Minion a kedvence vagy éppen a Jégvarázsért rajong, az sem jelent akadályt. Ezen kívül még sok más lehetőség szerepel listánkon, érdemes mindet végignézni, hogy gyermeke a legfantasztikusabb születésnapi ünnepségen vehessen részt!

Ha szeretné megismerni a szülinapi zsúrok részleteit, elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk!

 

 

Izgalmas és valóban emlékezetes szülinapi buli gyermekének? Velünk lehetséges!

szülinapi buliAmikor egy gyermek születésnapjáról van szó, természetes, hogy a szülők arra törekednek, hogy különleges szülinapi bulit rendezzenek számára. Mivel manapság a szülők rendkívül elfoglaltak, munka és a háztartás vezetése mellett komoly kihívást jelent még az esemény megszervezésével, lebonyolításával is foglalkozni úgy, hogy az valóban emlékezetes és izgalmas legyen. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és inkább szülinapi bulik szervezésében jártas emberekre bízná az eseményt, forduljon hozzánk bizalommal!

Mi nemcsak felejthetetlen szülinapi bulikat biztosítunk a gyerekek számára, hanem egészen másképp közelítjük meg az eseményeket, mint egy hagyományos zsúron. Nálunk különböző tematikák szerint kerülnek megrendezésre a szülinapi bulik, például Jégvarázs vagy Star Wars téma szerint építkeznek fel a partik. Az, hogy a gyermeknek a kedvenc témája vagy meséje, filme köré épül a szülinapi buli, már önmagában nagy élményt nyújt, nemcsak neki, hanem a meghívott vendégeinek is.

Ha Ön is ilyen különleges szülinapi bulit szeretne biztosítani a csemetének, és megismerkedne közelebbről is a lehetőségekkel, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Várjuk Önöket szeretettel Dunakeszin!

 

Szülinapi zsúr szervezése: Legyen a mi gondunk!

születésnapi zsúr megszervezése A gyerekek életében egy születésnap nagy jelentőséggel bír, hiszen nekik ez nem az öregedést jelenti, hanem főként az ünneplést, a tortát, az ajándékokat. Egy születésnapi zsúr tehát nagy felelősséggel jár a szülőkre nézve, hiszen mindig az a cél, hogy igazán emlékezetes, mulatságos és nagyszabású legyen. Valljuk be, nem szívesen engedjük át a lakást az érkező gyerekseregnek, nem mindig van időnk egy igazi születésnapi torta megsütésére, arra pedig pláne nincs energiánk, hogy a siserehad után rendbe tegyük az otthonunkat. Itt a megoldás, hogyan okozzon örömet gyermekének a születésnapján anélkül, hogy Önnek kellene a születésnapi zsúr megszervezésével foglalkoznia.

Ünnepeljenek Dunakeszin és vegyenek részt egy fantasztikus születésnapon. Mi biztosítjuk a helyszínt, a terítéket, a díszeket, a programokat, Önök pedig a vendégeket, na és persze a születésnapost! Választott tematika szerint ünnepelhetnek, így lehet Halloween, Harry Potter, kalóz vagy Jégvarázs is a zsúr középpontjában!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon időpontot szülinapi zsúrhoz!

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját! – Születésnapi zsúrok Dunakeszin

szülinapi zsúr szervezés A szülők mindig a legjobbat szeretnék nyújtani gyermekeiknek, különösen a születésnapjukon! A jeles napon minden az öröm és a felejthetetlen élmények körül forog! Ha igazán emlékezetessé tenné gyermeke születésnapját, és egy különleges programmal szeretné megünnepelni, válassza Dunakeszin található rendezvényhelyszínünket, ami kifejezetten gyerek szülinapi zsúroknak megfelelően lett kialakítva!

Nemcsak a helyszínt biztosítjuk az ünnepléshez, hanem a változatos programokat is, így teljes körű szülinapi zsúr szervezést biztosítunk! A gyerekzsúrok különböző témák köré szerveződnek, ezért, ha minket választ, nem egy hagyományos születésnapi partyt adhat gyermekének, hanem például Harry Potter vagy Star Wars témájú gyerekzsúrt!

Garantáltan nem fognak unatkozni a gyerekek dunakeszi rendezvényhelyszínünkön, hiszen profi animátoraink segítségével változatos, aktív programokat biztosítunk a gyerekzsúr keretein belül! Szervezzük meg együtt gyermeke szülinapi zsúrját! Keressen minket bizalommal!
 


Kattins a képre, majd nyomtasd ki!

emi meghivo

neon meghvo