Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Gyerekzsúrok Dunakeszin

Megnyitottuk Dunakeszin saját helyszínünket szülinapi zsúrok megrendezéséhez.

Zsúrjaink lebonyolítására egyszerre két különböző teremben nyílik lehetőség.

70 m2-en található rendezvénytermünk 20 fő befogadására alkalmas étkező résszel, és kb. 20 fő gyermekfoglalkoztató animációs térrel rendelkezik. Besötétíthető, így alkalmas bármilyen tematika lebonyolítására, és a kisebb gyermekek számára külön kérésre gyereksarkot is biztosítunk. Lehetőség nyílik arra, hogy amíg a gyerekeket az animátorok szórakoztatják, a szülők helyet foglalva beszélgethessenek egymással.

Kisebb, 35 m2-es termünk maximum 15 fős szülők nélküli uv holdfény tini buli levezetésére alkalmas, lehajtható kis asztalokkal rendeztük be, amiket előre megterítünk, és szervíz asztalokat is behelyeztünk az italoknak és rágcsálnivalóknak. A terem falát uv dekorációval díszítettük, rendkívül hangulatos zárható szoba, kifejezetten 8-13 éves gyermekek számára építettük ki. Természetesen a szülinapos szülei végigkisérhetik a szülinapot, széket be tudunk vinni, viszont nem alkalmas beszélgetéshez.

Közvetlen mellettünk található egy kávézó, söröző, és egy másik helyiségben pizzéria és étterem, ahol a szülők akár meg is várhatják a gyerekeket.

Csomagjaink tartalmazzák a terembért, alap terítéket (színes műanyag tányérokat, poharakat, szívószálakat, evőeszközt és szalvétát), alap dekorációt, úgy mint színes lufidíszek, "Boldog szülinapot" bannerek, az animátorok munkáját és a minőségi kellékeket. A képeken található világító poharak, tányérok, héliumos neon és egyéb lufidekorációk nem képezik részét csomagjainknak, külön kérésére megrendelhetőek.

Az árak ital,-étel választékot és tortát nem tartalmaznak, (mivel mindenkinek más az igénye) de természetesen bármi (bolti termék) hozható.  A tálaláshoz fém tálakkal, tortalapáttal, késsel, hűtőszekrénnyel rendelkezünk.

Az EMI gyerekzsúr ház nem játszóház! Itt beöltözött profi animátorok színvonalas, szervezett gyerekzsúrokat bonyolítanak le, a gyerekeket egytől egyik lekötjük a buli elejétől a végéig tartalmas programokkal, ahol az animátorok kötik le őket, nem pedig az ugrálóvárak. Így az áraink magasabbak a hagyományos játszóházi belépőkkel szemben. Látványos, tematikus, minőségi kellékekkel, felszerelésekkel dolgozunk, színpadi hang,-és fénytechnikával rendelkezünk, melyek elengedhetetlen feltételei egy igazán jó hangulatú szülinapi bulihoz. 

Szolgáltatásunkat azoknak a szülőknek ajánlom figyelmébe, akik igényes, különleges zsúrt szeretnének gyermeküknek szervezni.

A szülinapi zsúrokat a nagy termünkben 10:00, 13:30, és 17:00 órás kezdettel lehet megrendelni, a kis teremben 10:30, 14:00, 17:30-tól.

Mivel az animáció nagyon intenzív és pörgős, így az aktív animációs elemeket ( 1,5 illetve 2 órásak) 30 perc tortázás és játékos ajándékátadás követ. Lehetséges hosszabb időre is foglalni, árajánlatot kérésre emailben küldünk.

Felnőtteket, szülőket is szívesen vendégül látunk, az étkező helyiségben, mely egy légtérben található az animációs foglalkoztató térrel, viszont a tortázásnál max. 20 fő foglalhat helyet.

Programcsomagjaink Dunakeszin bármilyen tematika választása esetén:

  • 1,5 órás (+30 perc tortázás) 1 animátoros max. 10 fő gyereklétszám mellett kis teremben 39.500Ft, nagy teremben 49.500Ft
  • 1,5 órás (+30 perc tortázás) 2 animátoros max. 20 fő gyereklétszám mellett kis teremben 49.500Ft,  nagy teremben 59.500Ft
  • 2 órás (+30 perc tortázás) 1 animátoros max. 10 fő gyereklétszám mellett kis teremben 45.500Ft, nagy teremben 55.500Ft
  • 2 órás (+30 perc tortázás) 2 animátoros max. 20 fő gyereklétszám mellett kis teremben 55.500Ft, nagy teremben 65.500Ft

Amennyiben 1 animátoros programcsomagot választanak, de 10 főt meghaladja a gyereklétszám a gyerekzsúron, a helyszínen + 4000Ft-ot számolunk fel. Megértésüket köszönjük!

Fotóink saját helyszínen készültek. További képek feltöltés alatt...

nagy-terem-etkezo-
terem-
terem-
terem-uv
nagy-terem-etkezo-
uv-tini-buli-
terem-
terem-
terem-
Dunakeszi
uv-tini-buli-
terem-
Dunakeszi-gyerekzsur
terem-emi
terem-
terem-
terem
nagy-terem-etkezo
terem-
terem-

JÁTSZÓHÁZAS SZÜLINAPOK 

2017 novemberétől rendelhető játszóházas szülinapi zsúrcsomagjaink is. 

Amíg a nagyobb gyermekeket (4-éves kortól) profi animátoraink színvonalasan, tartalamasan lekötik nagy termünk egyik végében, addig a kisebb testvérek játszhatnak játszóházi kellékeinkkel egy légtérben, a terem másik végében. 

Közel 100 nm-en berendezzük úgy a termet, hogy elfér egy óriás Barbie ház a temérdek kellékeivel, egy jól felszerelt konyha, ahol a mikrónak, a kávéfőzőnek, a mosogató gépnek is élethű hangja van, egy kis bolt, ahol igazi termékeket lehet megvásárolni, 2 kis kocsi, amivel furikázni is lehet, egy babaszoba fürdetővel, öltöztetővel és két sírós, nevetős, cumizós babával, egy duplo sarok terepasztallal, egy nagy játszóház csöngővel és telefonnal és egy nagyobb csúszdás mászóka. Mindemellett egy légtérben kb. 35nm-en dühöngő sarkot is kialakítottunk, ahol az animátorok aktívan szórakoztatják a gyerekeket, ahol lehet táncolni, ugrálni, és akár csapatjátékot is levezetni.
A termet körbevettük asztalokkal, székekkel, ahol a szülinapi foglalkoztatás közben a szülők helyet foglalhatnak, beszélgethetnek egymással, és a végén 25 fő kényelmesen elfogyaszthatja a tortáját. Kiegészítésképpen rendelkezünk kisebb IKEÁS Mammut asztalokkal, és székekkel is további 10 fő számára.

Természetesen a játszóházi játékok használatával egy időben és egymás után is igényelhető az animáció.

Általában a játszóházi felszerelések elvonják a gyerekek figyelmét az animációtól, így javasoljuk, hogy legalább 1 órát szánjanak a gyerekek szabad foglalkozására, amihez biztosítunk egy segédanimátort, aki kinyitja a termet, mielőtt a vezető animátor is megérkezik. 

Mivel időben a kellékek kipakolása, és elpakolása is több időt vesznek el a hagyományos zsúrokhoz képest, és ezáltal két zsúr időtartamát is igénybe veszi a játszóházas szülinapi buli, így felárat szükséges felszámolnunk.

Kérjen árajánlatot email-ben!

Dunakeszi-jatszohaz-6
Dunakeszi-jatszohaz-3
Dunakeszi-jatszohaz-13
Dunakeszi-jatszohaz-12
Dunakeszi-jatszohaz-2
Dunakeszi-jatszohaz-11
Dunakeszi-jatszohaz-9
Dunakeszi-jatszohaz-10
Dunakeszi-jatszohaz-14
Dunakeszi-jatszohaz
Dunakeszi-jatszohaz-8
Dunakeszi-jatszohaz-4
Dunakeszi-jatszohaz-5

 

Szülinapi zsúr szervezése: Legyen a mi gondunk!

születésnapi zsúr megszervezése A gyerekek életében egy születésnap nagy jelentőséggel bír, hiszen nekik ez nem az öregedést jelenti, hanem főként az ünneplést, a tortát, az ajándékokat. Egy születésnapi zsúr tehát nagy felelősséggel jár a szülőkre nézve, hiszen mindig az a cél, hogy igazán emlékezetes, mulatságos és nagyszabású legyen. Valljuk be, nem szívesen engedjük át a lakást az érkező gyerekseregnek, nem mindig van időnk egy igazi születésnapi torta megsütésére, arra pedig pláne nincs energiánk, hogy a siserehad után rendbe tegyük az otthonunkat. Itt a megoldás, hogyan okozzon örömet gyermekének a születésnapján anélkül, hogy Önnek kellene a születésnapi zsúr megszervezésével foglalkoznia.

Ünnepeljenek Dunakeszin és vegyenek részt egy fantasztikus születésnapon. Mi biztosítjuk a helyszínt, a terítéket, a díszeket, a programokat, Önök pedig a vendégeket, na és persze a születésnapost! Választott tematika szerint ünnepelhetnek, így lehet Halloween, Harry Potter, kalóz vagy Jégvarázs is a zsúr középpontjában!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon időpontot szülinapi zsúrhoz!

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját! – Születésnapi zsúrok Dunakeszin

szülinapi zsúr szervezés A szülők mindig a legjobbat szeretnék nyújtani gyermekeiknek, különösen a születésnapjukon! A jeles napon minden az öröm és a felejthetetlen élmények körül forog! Ha igazán emlékezetessé tenné gyermeke születésnapját, és egy különleges programmal szeretné megünnepelni, válassza Dunakeszin található rendezvényhelyszínünket, ami kifejezetten gyerek szülinapi zsúroknak megfelelően lett kialakítva!

Nemcsak a helyszínt biztosítjuk az ünnepléshez, hanem a változatos programokat is, így teljes körű szülinapi zsúr szervezést biztosítunk! A gyerekzsúrok különböző témák köré szerveződnek, ezért, ha minket választ, nem egy hagyományos születésnapi partyt adhat gyermekének, hanem például Harry Potter vagy Star Wars témájú gyerekzsúrt!

Garantáltan nem fognak unatkozni a gyerekek dunakeszi rendezvényhelyszínünkön, hiszen profi animátoraink segítségével változatos, aktív programokat biztosítunk a gyerekzsúr keretein belül! Szervezzük meg együtt gyermeke szülinapi zsúrját! Keressen minket bizalommal!
 


Kattins a képre, majd nyomtasd ki!

emi meghivo

neon meghvo

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest