Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Gyerekzsúrok Dunakeszin

Megnyitottuk Dunakeszin saját helyszínünket szülinapi zsúrok megrendezéséhez.

Zsúrjaink lebonyolítására egyszerre két különböző teremben nyílik lehetőség.

70 m2-en található rendezvénytermünk 20 fő befogadására alkalmas étkező résszel, és kb. 20 fő gyermekfoglalkoztató animációs térrel rendelkezik. Besötétíthető, így alkalmas bármilyen tematika lebonyolítására, és a kisebb gyermekek számára külön kérésre gyereksarkot is biztosítunk. Lehetőség nyílik arra, hogy amíg a gyerekeket az animátorok szórakoztatják, a szülők helyet foglalva beszélgethessenek egymással.

Kisebb, 35 m2-es termünk leginkább 15 fős szülők nélküli uv holdfény tini buli levezetésére alkalmas, ahová a szülinap után kisebb asztalokat viszünk be tortázáshoz. A terem falát uv dekorációval díszítettük, rendkívül hangulatos zárható szoba, kifejezetten 8-13 éves gyermekek számára építettük ki. Természetesen a szülinapos szülei végigkisérhetik a szülinapot, széket be tudunk vinni, viszont nem alkalmas beszélgetéshez.

Közvetlen mellettünk található egy kávézó, söröző, és egy másik helyiségben pizzéria és étterem, ahol a szülők akár meg is várhatják a gyerekeket.

Csomagjaink tartalmazzák a terembért, alap terítéket (színes műanyag tányérokat, poharakat, szívószálakat, evőeszközt és szalvétát), alap dekorációt, úgy mint színes lufidíszek, "Boldog szülinapot" bannerek, az animátorok munkáját és a minőségi kellékeket. A képeken található világító poharak, tányérok, héliumos neon és egyéb lufidekorációk nem képezik részét csomagjainknak, külön kérésére megrendelhetőek.

Az árak ital,-étel választékot és tortát nem tartalmaznak, (mivel mindenkinek más az igénye) de természetesen bármi (bolti termék) hozható.  A tálaláshoz fém tálakkal, tortalapáttal, késsel, hűtőszekrénnyel rendelkezünk.

Az EMI gyerekzsúr ház nem játszóház! Itt beöltözött profi animátorok színvonalas, szervezett gyerekzsúrokat bonyolítanak le, a gyerekeket egytől egyik lekötjük a buli elejétől a végéig tartalmas programokkal, ahol az animátorok kötik le őket, nem pedig az ugrálóvárak. Így az áraink magasabbak a hagyományos játszóházi belépőkkel szemben. Látványos, tematikus, minőségi kellékekkel, felszerelésekkel dolgozunk, színpadi hang,-és fénytechnikával rendelkezünk, melyek elengedhetetlen feltételei egy igazán jó hangulatú szülinapi bulihoz. 

Szolgáltatásunkat azoknak a szülőknek ajánlom figyelmébe, akik igényes, különleges zsúrt szeretnének gyermeküknek szervezni.

A szülinapi zsúrokat a nagy termünkben 10:00, 13:30, és 17:00 órás kezdettel lehet megrendelni, a kis teremben 10:30, 14:00, 17:30-tól.

Mivel az animáció nagyon intenzív és pörgős, így az aktív animációs elemeket ( 1,5 illetve 2 órásak) 30 perc tortázás és játékos ajándékátadás követ. Lehetséges hosszabb időre is foglalni, árajánlatot kérésre emailben küldünk.

Felnőtteket, szülőket is szívesen vendégül látunk, az étkező helyiségben, mely egy légtérben található az animációs foglalkoztató térrel, viszont a tortázásnál max. 20 fő foglalhat helyet.

Programcsomagjaink Dunakeszin bármilyen tematika választása esetén:

  • 1,5 órás (+30 perc tortázás) 1 animátoros max. 10 fő gyereklétszám mellett kis teremben 39.500Ft, nagy teremben 49.500Ft
  • 1,5 órás (+30 perc tortázás) 2 animátoros max. 20 fő gyereklétszám mellett kis teremben 49.500Ft,  nagy teremben 59.500Ft
  • 2 órás (+30 perc tortázás) 1 animátoros max. 10 fő gyereklétszám mellett kis teremben 45.500Ft, nagy teremben 55.500Ft
  • 2 órás (+30 perc tortázás) 2 animátoros max. 20 fő gyereklétszám mellett kis teremben 55.500Ft, nagy teremben 65.500Ft

Amennyiben 1 animátoros programcsomagot választanak, de 10 főt meghaladja a gyereklétszám a gyerekzsúron, a helyszínen + 4000Ft-ot számolunk fel. Megértésüket köszönjük!

Fotóink saját helyszínen készültek. További képek feltöltés alatt...

terem-
terem-emi
terem-
uv-tini-buli-
terem-
uv-tini-buli-
terem-
nagy-terem-etkezo-
nagy-terem-etkezo
terem-
terem
Dunakeszi-gyerekzsur
terem-
terem-
terem-uv
terem-
terem-
nagy-terem-etkezo-
terem-
Dunakeszi


 

Kattins a képre, majd nyomtasd ki!

emi meghivo

neon meghvo

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest