Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Gyerekzsúrok Dunakeszin

Megnyitottuk Dunakeszin saját helyszínünket szülinapi zsúrok megrendezéséhez.

Zsúrjaink lebonyolítására egyszerre két különböző teremben nyílik lehetőség.

70 m2-en található rendezvénytermünk 20 fő befogadására alkalmas étkező résszel, és kb. 20 fő gyermekfoglalkoztató animációs térrel rendelkezik. Besötétíthető, így alkalmas bármilyen tematika lebonyolítására, és a kisebb gyermekek számára külön kérésre gyereksarkot is biztosítunk. Lehetőség nyílik arra, hogy amíg a gyerekeket az animátorok szórakoztatják, a szülők helyet foglalva beszélgethessenek egymással.

Kisebb, 35 m2-es termünk maximum 15 fős szülők nélküli uv holdfény tini buli levezetésére alkalmas, lehajtható kis asztalokkal rendeztük be, amiket előre megterítünk, és szervíz asztalokat is behelyeztünk az italoknak és rágcsálnivalóknak. A terem falát uv dekorációval díszítettük, rendkívül hangulatos zárható szoba, kifejezetten 8-13 éves gyermekek számára építettük ki. Természetesen a szülinapos szülei végigkisérhetik a szülinapot, széket be tudunk vinni, viszont nem alkalmas beszélgetéshez.

Közvetlen mellettünk található egy kávézó, söröző, és egy másik helyiségben pizzéria és étterem, ahol a szülők akár meg is várhatják a gyerekeket.

Csomagjaink tartalmazzák a terembért, alap terítéket (színes műanyag tányérokat, poharakat, szívószálakat, evőeszközt és szalvétát), alap dekorációt, úgy mint színes lufidíszek, "Boldog szülinapot" bannerek, az animátorok munkáját és a minőségi kellékeket. A képeken található világító poharak, tányérok, héliumos neon és egyéb lufidekorációk nem képezik részét csomagjainknak, külön kérésére megrendelhetőek.

Az árak ital,-étel választékot és tortát nem tartalmaznak, (mivel mindenkinek más az igénye) de természetesen bármi (bolti termék) hozható.  A tálaláshoz fém tálakkal, tortalapáttal, késsel, hűtőszekrénnyel rendelkezünk.

Áraink mérlegelésekor kérem, vegyék figyelembe, hogy mi profi animátorokkal dolgozunk, és a szolgáltatásunk színvonala magasabb az átlagnál! Nem helyszínt nyújtunk elsősorban, amire ráhúzzuk az animációt, hanem professzionális animációval foglalkozunk, amihez mellesleg helyszínt is biztosítunk.

Az EMI gyerekzsúr ház nem játszóház! Itt beöltözött profi animátorok színvonalas, szervezett gyerekzsúrokat bonyolítanak le, a gyerekeket egytől egyik lekötjük a buli elejétől a végéig tartalmas programokkal, ahol az animátorok kötik le őket, nem pedig az ugrálóvárak. Így az áraink magasabbak a hagyományos játszóházi belépőkkel szemben. Látványos, tematikus, minőségi kellékekkel, felszerelésekkel dolgozunk, színpadi hang,-és fénytechnikával rendelkezünk, melyek elengedhetetlen feltételei egy igazán jó hangulatú szülinapi bulihoz. 

Szolgáltatásunkat azoknak a szülőknek ajánlom figyelmébe, akik igényes, különleges zsúrt szeretnének gyermeküknek szervezni.

A szülinapi zsúrokat a nagy termünkben 10:00, 13:30, és 17:00 órás kezdettel lehet megrendelni, a kis teremben 10:30, 14:00, 17:30-tól.

Mivel az animáció nagyon intenzív és pörgős, így az aktív animációs elemeket ( 1,5 illetve 2 órásak) 30 perc tortázás és játékos ajándékátadás követ. Lehetséges hosszabb időre is foglalni, árajánlatot kérésre emailben küldünk.

Felnőtteket, szülőket is szívesen vendégül látunk, az étkező helyiségben, mely egy légtérben található az animációs foglalkoztató térrel, viszont a tortázásnál max. 25 fő foglalhat helyet.

Alap programcsomagjaink Dunakeszin bármilyen tematika választása esetén:

  • 2 óra terembér, 1,5 órás animáció (+30 perc tortázás) 1 animátoros (max. 12 fő gyereklétszám) kis teremben 29.500Ft, nagy teremben 35.500Ft
  • 2 óra terembér, 1,5 órás animáció (+30 perc tortázás) 2 animátoros kis teremben 39.500Ft,  nagy teremben 45.500Ft

 

  • 2,5 óra terembér, 2 órás animáció (+30 perc tortázás) 1 animátoros (max. 12 fő gyereklétszám) kis teremben 35.500Ft, nagy teremben 42.500Ft
  • 2,5 óra terembér, 2 órás animáció (+30 perc tortázás) 2 animátoros kis teremben 45.500Ft,  nagy teremben 52.500Ft

 

  • 3 óra terembér, 2,5 órás animáció (+30 perc tortázás) 1 animátoros (max. 12 fő gyereklétszám)  kis teremben 45.500Ft, nagy teremben 52.500Ft
  • 3 óra terembér, 2,5 órás animáció (+30 perc tortázás) 2 animátoros kis teremben 55.500Ft, nagy teremben 62.500Ft

Amennyiben 1 animátoros programcsomagot választanak, de 12 főt meghaladja a gyereklétszám a gyerekzsúron, a helyszínen + 4000Ft-ot számolunk fel. Megértésüket köszönjük!

Fotóink saját helyszínen készültek. 

terem
terem-
terem-
uv-tini-buli-
terem-
terem-
nagy-terem-etkezo-
Dunakeszi
nagy-terem-etkezo-
terem-
terem-uv
terem-
terem-
uv-tini-buli-
terem-emi
terem-
terem-
Dunakeszi-gyerekzsur
terem-
nagy-terem-etkezo

Saját helyszínünkön pinata is rendelhető 13.000Ft összegben.

pinata-
pinata-
pinata-
pinata-
pinata-emoji
pinata-
pinata-kaloz
star-wars-pinata
pinata-darth-vader
pinata-

JÁTSZÓHÁZAS SZÜLINAPOK 

2017 novemberétől rendelhető játszóházas szülinapi zsúrcsomagjaink is. 

Amíg a nagyobb gyermekeket (4-éves kortól) profi animátoraink színvonalasan, tartalamasan lekötik nagy termünk egyik végében, addig a kisebb testvérek játszhatnak játszóházi kellékeinkkel egy légtérben, a terem másik végében. 

Közel 100 nm-en berendezzük úgy a termet, hogy elfér egy óriás Barbie ház a temérdek kellékeivel, egy jól felszerelt konyha, ahol a mikrónak, a kávéfőzőnek, a mosogató gépnek is élethű hangja van, egy kis bolt, ahol igazi termékeket lehet megvásárolni, 2 kis kocsi, amivel furikázni is lehet, egy babaszoba fürdetővel, öltöztetővel és két sírós, nevetős, cumizós babával, egy duplo sarok terepasztallal, egy nagy játszóház csöngővel és telefonnal és egy nagyobb csúszdás mászóka. Mindemellett egy légtérben kb. 35nm-en dühöngő sarkot is kialakítottunk, ahol az animátorok aktívan szórakoztatják a gyerekeket, ahol lehet táncolni, ugrálni, és akár csapatjátékot is levezetni.
A termet körbevettük asztalokkal, székekkel, ahol a szülinapi foglalkoztatás közben a szülők helyet foglalhatnak, beszélgethetnek egymással, és a végén 25 fő kényelmesen elfogyaszthatja a tortáját. Kiegészítésképpen rendelkezünk kisebb IKEÁS Mammut asztalokkal, és székekkel is további 10 fő számára.

Természetesen a játszóházi játékok használatával egy időben és egymás után is igényelhető az animáció.

Általában a játszóházi felszerelések elvonják a gyerekek figyelmét az animációtól, így javasoljuk, hogy legalább 1 órát szánjanak a gyerekek szabad foglalkozására, amihez biztosítunk egy segédanimátort, aki kinyitja a termet, mielőtt a vezető animátor is megérkezik. 

Mivel időben a kellékek kipakolása, és elpakolása is több időt vesznek el a hagyományos zsúrokhoz képest, és ezáltal két zsúr időtartamát is igénybe veszi a játszóházas szülinapi buli, így felárat szükséges felszámolnunk.

Kérjen árajánlatot email-ben!

Dunakeszi-jatszohaz-2
Dunakeszi-jatszohaz
Dunakeszi-jatszohaz-5
Dunakeszi-jatszohaz-8
Dunakeszi-jatszohaz-13
Dunakeszi-jatszohaz-11
Dunakeszi-jatszohaz-3
Dunakeszi-jatszohaz-4
Dunakeszi-jatszohaz-14
Dunakeszi-jatszohaz-12
Dunakeszi-jatszohaz-6
Dunakeszi-jatszohaz-9
Dunakeszi-jatszohaz-10

 

Szülinapi zsúr szervezése: Legyen a mi gondunk!

születésnapi zsúr megszervezése A gyerekek életében egy születésnap nagy jelentőséggel bír, hiszen nekik ez nem az öregedést jelenti, hanem főként az ünneplést, a tortát, az ajándékokat. Egy születésnapi zsúr tehát nagy felelősséggel jár a szülőkre nézve, hiszen mindig az a cél, hogy igazán emlékezetes, mulatságos és nagyszabású legyen. Valljuk be, nem szívesen engedjük át a lakást az érkező gyerekseregnek, nem mindig van időnk egy igazi születésnapi torta megsütésére, arra pedig pláne nincs energiánk, hogy a siserehad után rendbe tegyük az otthonunkat. Itt a megoldás, hogyan okozzon örömet gyermekének a születésnapján anélkül, hogy Önnek kellene a születésnapi zsúr megszervezésével foglalkoznia.

Ünnepeljenek Dunakeszin és vegyenek részt egy fantasztikus születésnapon. Mi biztosítjuk a helyszínt, a terítéket, a díszeket, a programokat, Önök pedig a vendégeket, na és persze a születésnapost! Választott tematika szerint ünnepelhetnek, így lehet Halloween, Harry Potter, kalóz vagy Jégvarázs is a zsúr középpontjában!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon időpontot szülinapi zsúrhoz!

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját! – Születésnapi zsúrok Dunakeszin

szülinapi zsúr szervezés A szülők mindig a legjobbat szeretnék nyújtani gyermekeiknek, különösen a születésnapjukon! A jeles napon minden az öröm és a felejthetetlen élmények körül forog! Ha igazán emlékezetessé tenné gyermeke születésnapját, és egy különleges programmal szeretné megünnepelni, válassza Dunakeszin található rendezvényhelyszínünket, ami kifejezetten gyerek szülinapi zsúroknak megfelelően lett kialakítva!

Nemcsak a helyszínt biztosítjuk az ünnepléshez, hanem a változatos programokat is, így teljes körű szülinapi zsúr szervezést biztosítunk! A gyerekzsúrok különböző témák köré szerveződnek, ezért, ha minket választ, nem egy hagyományos születésnapi partyt adhat gyermekének, hanem például Harry Potter vagy Star Wars témájú gyerekzsúrt!

Garantáltan nem fognak unatkozni a gyerekek dunakeszi rendezvényhelyszínünkön, hiszen profi animátoraink segítségével változatos, aktív programokat biztosítunk a gyerekzsúr keretein belül! Szervezzük meg együtt gyermeke szülinapi zsúrját! Keressen minket bizalommal!
 


 

Kattins a képre, majd nyomtasd ki!

emi meghivo

neon meghvo

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest