Harry Potter gyerekzsúr

Bevezettük Harry Potter témában újdonsült gyerek szülinapi bulinkat, melyet szinte kivétel nélkül minden korosztálynak és nemnek ajánljuk szíves figyelmébe.

2017 legújabb alkotása a Harry Potter rajongóknak kedvez!

Természetesen a játékokat úgy építjük fel, hogy a 4-7 évesek és a 7-11 éves gyerekek is jól érezzék magukat a bulikon, a koruknak megfelelően foglalkoztatjuk őket a zsúron.

A képen található tortát Gödön készítette Zilahiné Bellók Ildikó. Gyönyörű munka, ajánlom Mindenki figyelmébe.

Harry-potter-szlinapi-buli-9
Harry-potter-szlinapi-buli-14
Harry-potter-szlinapi-buli-8
slide-2-1024x620
Harry-potter-szlinapi-buli-16
Harry-szlinap-2
Harry-potter-szlinapi-buli-12
Harry-gyerekzsur
Harry-potter-szlinapi-buli
Harry-potter-szlinapi-buli-4
web-2
Harry-potter-szlinapi-buli-3
web3
Harry-potter-szlinapi-buli-20
Harry-szlinap
Harry-szlinap-3
Harry-potter-szlinapi-buli-13
Harry-szlinap-4
Harry-potter-szlinapi-buli-17
Harry_Potter_szabadulo_szoba
Harry-szlinap-5
Harry-potter-szlinapi-buli-18
Harry-potter-szlinapi-buli-10
Harry-potter-szlinapi-buli-19
Harry-potter-szlinapi-buli-11
Harry_Potter_szabadul_szoba
Harry-potter-szlinapi-buli-7

Harry Potter gyerekzsúr a varázslatos szülinapért!Harry Potter és a varázslók világa túlzás nélkül meghódította a világ majd összes gyerekének a szívét és megmozgatta képzelőerejét. Ki ne szeretne hasonlítani csak egy kicsit is a varázserővel bíró kis hősökre a könyvsorozatból, ki ne álmodozna titkon arról, hogy talárt ölt magára, varázspálcát ragad és rémisztően izgalmas kalandokba keveredik hű barátaival az oldalán?

Ma már ez is lehetséges, ha csak egy születésnapi zsúr erejéig is. A tematikus gyerekzsúrok közül nem hiányozhat a Harry Potter gyerekzsúr sem, nem véletlenül kínáljuk csomagjaink között ezt a lehetőséget is.

Ha azt szeretné, hogy gyermeke soron következő születésnapja helyet kapjon a legemlékezetesebb szülinapok között, keressen fel minket bizalommal, és rendelje meg Harry Potter gyerekzsúr csomagunkat!

Előzetes egyeztetés alapján állítjuk össze a csomagot, amiben helyet kaphatnak a témához kapcsolódó vetélkedők, játékok és természetesen a nagy sikerű könyv alapján készített születésnapi torta is.

A részletekkel kapcsolatban ne habozzon felkeresni minket, hogy időben elkészüljön a szülinapi meglepetés a Harry Potter gyerekzsúrra!