Harry Potter gyerekzsúr

Bevezettük Harry Potter témában újdonsült gyerek szülinapi bulinkat, melyet szinte kivétel nélkül minden korosztálynak és nemnek ajánljuk szíves figyelmébe.

2017 legújabb alkotása a Harry Potter rajongóknak kedvez!

Természetesen a játékokat úgy építjük fel, hogy a 4-7 évesek és a 7-11 éves gyerekek is jól érezzék magukat a bulikon, a koruknak megfelelően foglalkoztatjuk őket a zsúron.

A képen található tortát Gödön készítette Zilahiné Bellók Ildikó. Gyönyörű munka, ajánlom Mindenki figyelmébe.

Harry Potter gyerekzsúr a varázslatos szülinapért!Harry Potter és a varázslók világa túlzás nélkül meghódította a világ majd összes gyerekének a szívét és megmozgatta képzelőerejét. Ki ne szeretne hasonlítani csak egy kicsit is a varázserővel bíró kis hősökre a könyvsorozatból, ki ne álmodozna titkon arról, hogy talárt ölt magára, varázspálcát ragad és rémisztően izgalmas kalandokba keveredik hű barátaival az oldalán?

Ma már ez is lehetséges, ha csak egy születésnapi zsúr erejéig is. A tematikus gyerekzsúrok közül nem hiányozhat a Harry Potter gyerekzsúr sem, nem véletlenül kínáljuk csomagjaink között ezt a lehetőséget is.

Ha azt szeretné, hogy gyermeke soron következő születésnapja helyet kapjon a legemlékezetesebb szülinapok között, keressen fel minket bizalommal, és rendelje meg Harry Potter gyerekzsúr csomagunkat!

Előzetes egyeztetés alapján állítjuk össze a csomagot, amiben helyet kaphatnak a témához kapcsolódó vetélkedők, játékok és természetesen a nagy sikerű könyv alapján készített születésnapi torta is.

A részletekkel kapcsolatban ne habozzon felkeresni minket, hogy időben elkészüljön a szülinapi meglepetés a Harry Potter gyerekzsúrra!