Harry Potter gyerekzsúr

Házhoz is visszük akár a szabaduló szobás kelléktárunkat!!

Bevezettük Harry Potter témában újdonsült gyerek szülinapi bulinkat, melyet szinte kivétel nélkül minden korosztálynak és nemnek ajánljuk szíves figyelmébe. 

2022-ben vezettük be Harry Potter szülinapi zsúrcsomagjaink mellé a szabaduló szobás verziót is. Mától foglalható, leginkább 8 éves kor felett ajánljuk, hiszen annál izgalmasabb, minél jobban tudnak a gyerekek számolni és a betűk ismerete is elengedhetetlen feltétel. Természetesen nem szükséges ismerni a filmet vagy a történetet, hiszen elvileg 12 éves kortól nézhető, de a hangulat mindenkit elvarázsol. Ezért kiépítettük az országban egyedülálló Harry Potter szabaduló szobás játékainkat, hogy a kisebbek is részesei lehessenek ennek a fantáziadús világnak. 8 éves kor alatt könnyített feladatokat alkalmazunk ugyanazokkal a felszerelésekkel.

Ebben a videóban egy rövid betekintést nyerhetnek Dunakeszin található nagy termünkbe, ahogyan feldíszítettük, előkészítettük Harry Potter szülinapi programjainkhoz a kellékeinket. Ugyanígy az Önök otthonát is el tudjuk varázsolni a szülinap kezdete előtt 1 órával korábban. Felszereléseinket és kellékeinket szabadban is fel tudjuk használni. Bár az uv megvilágítást nem tudjuk alkalmazni, a kertben, kültérben aktívabb, mozgásokkal teli programokat vezetünk le, úgy mint pl. a Kviddich mérkőzés.

Harry Potter gyerekzsúr a varázslatos szülinapért!Harry Potter és a varázslók világa túlzás nélkül meghódította a világ majd összes gyerekének a szívét és megmozgatta képzelőerejét. Ki ne szeretne hasonlítani csak egy kicsit is a varázserővel bíró kis hősökre a könyvsorozatból, ki ne álmodozna titkon arról, hogy talárt ölt magára, varázspálcát ragad és rémisztően izgalmas kalandokba keveredik hű barátaival az oldalán?

Ma már ez is lehetséges, ha csak egy születésnapi zsúr erejéig is. A tematikus gyerekzsúrok közül nem hiányozhat a Harry Potter gyerekzsúr sem, nem véletlenül kínáljuk csomagjaink között ezt a lehetőséget is.

Ha azt szeretné, hogy gyermeke soron következő születésnapja helyet kapjon a legemlékezetesebb szülinapok között, keressen fel minket bizalommal, és rendelje meg Harry Potter gyerekzsúr csomagunkat!

Előzetes egyeztetés alapján állítjuk össze a csomagot, amiben helyet kaphatnak a témához kapcsolódó vetélkedők, játékok és természetesen a nagy sikerű könyv alapján készített születésnapi torta is.

A részletekkel kapcsolatban ne habozzon felkeresni minket, hogy időben elkészüljön a szülinapi meglepetés a Harry Potter gyerekzsúrra!