Hercegnő szülinapi zsúr

A hercegnő témájú szülinapi zsúrok közkedveltek, különösen az 5-6 éves lányok körében. Animátoraink biztosítják, hogy a gyerekzsúr fiú vendégei is remekül szórakozhassanak. Olyan gyerekprogram csomagot állítottunk össze, amely minden gyermeket aktívan foglalkoztat, és hosszútávon köt le tartalmas animációval.

Vállaljuk hercegnő témájú szülinapi zsúrok szervezését Budapesten és környékén, illetve saját helyszínünkön is.

Mesebeli játékok: különböző ismert mesékből merítve mérkőznek meg hercegek és királyfiak egymással, s a játékok aktív szereplőivé válnak hercegnők és királylányok is.
Varázslás: Mesébe illően varázslatnak leszünk szemtanúi, és akár egy igazi boszorkánytól is eltanulhatunk egy-két varázstrükköt.
Hercegnő arcfestés: Arcfestőnk segítségével pillanatok alatt gyönyörűhercegnőkké, boszorkányokká, de akár igazi mesebeli sárkánnyá is válhatunk
Hatszirmú lufivirág: Animátorunk készít szebbnél-szebb lufivirágot hercegnőinknek, és hercegeinknek lovagi kardot
A hercegnő szülinapi zsúrt cégünk Magyarországon egyedülálló módon szervezi meg. Más szülinapi party szervezőkkel szemben megpróbálunk a születésnapos gyermeken kívül minden egyes kislányt és kisfiút is együtt lekötni és szórakoztatni.

Pörgős, aktív, zenés játékaink egymást követik, és színvonalas, tartalmas, változatos animációs elemeket használunk a szülinapi rendezvényeken. A hercegnő kívánsága szerint minden játék a hercegnő mesehősre épül, az animátor is hercegnő ruhát ölt. A szülinapi zsúr hangulata bár a hercegnők rózsaszín mesevilágát tükrözik, a játékok sokszínűsége miatt a fiú szülinapi résztvevőink is jól szórakoznak majd.

hercegno-zsur
Aranyhaj-szlinap
hercegno-zsur-2
hercegno_01
hercegn_gyerekzsr
hercegno_08
hercegno_02
hercegno_05
hercegno_06
hercegno_04
hercegno_07
hercegno_03

Ezen gyermek szülinap legkedveltebb eleme a hercegnő vetélkedő, amelyben kis hercegnőink, hercegeink zenére, különböző szülinapi versenyeken vehetnek részt.

Hercegnő rajzfilmkvízünk megszínesíti a szülinapi zsúrt, láthatjuk Hófehérkét, Hamupipőkét, Jázmint és Arielt is egyszerre, akik visszakérdeznek a meséből, és arra keresik a választ, hogy hercegnőink mit is jegyeztek meg a szülinapi videón látottakból, hallottakból.

A kis hercegnők a szülinapi buli végén hercegnős meglepetés ajándékokat nyerhetnek, amiket természetesen a szülinapi zsúrt követően haza is vihetnek.

A gyerekek hercegnős matricákat varázsolhatnak animátorunk segítségével, az arcfestőnk pedig a szülinapost varázsolja hercegnővé:)

A szülinapi kincskeresés a hercegnő szülinapi zsúron sem maradhat el, a kincsesláda megtalálása a szülinapi zsúr fénypontja. A szülinapi buli legvégén pedig kis hercegnőink, és hercegeink egy csodálatos szülinapi bálon táncolhatnak együtt hercegnő animátorunkkal.

 

 

Emi gyerekprogramok - gyerekprogramok szervezése, gyermek szülinap szervezés