Holdfény-UV tini szülinapi zsúr

COPYRIGHT© 2014 Ocskó Emese-ötletgazda és cégtulajdonos

A www.emi-gyerekprogramok.hu valamint ezek facebook oldalai az Emi gyerekprogramok weboldalai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Emi gyerekprogramok kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Miről szól a holdfény-UV tini szülinapi zsúr:

Egyedülálló holdfény tini szülinapi zsúr Budapesten, saját helyszínen Dunakeszin és egész Magyarországon. Legújabb tini szülinapi zsúr csomagunkat ajánljuk azok figyelmébe, akik szeretnek táncolni, énekelni, bulizni, szeretik az egyedi és vidám  szülinapi party hangulatot és mindezt egy különleges hangulatú környezetben tennék. A program elengedhetetlen része a tini disco karaoke-val, a legfrissebb tini slágerek a kívánságlistán, led-es kék fényű megvilágítás a szülinapi zsúr egészén, foszforeszkáló kellékek, uv reagens buborékfújó, konfetti ágyú, arcfesték, disco effektek. Az uv szülinapi zsúr megrendezéséhez teljes besötétítés ajánlott.

A holdfény tini szülinapi zsúr a következő animációs elemekből tevődik össze időtartamtól függően. Érdemes programajánlatot kérni emailben, hogy konkrétan szemügyre vehessék, pontosan mit tartalmaz egy-egy csomag.

 • világító foszforeszkáló kellékek, 1-1 karkötő ajándék
 • led-es uv kékfény, disco megvilágítás
 • karaoke
 • Interaktív zenés kvízjátékok
 • Tini film kvíz multimédia segítségével
 • Bűvészkedés a gyerekek bevonásával-világítós matrica varázslás
 • Tini disco (8-12 éves gyermekek számára tini slágerek koreográfiával)
 • uv reagens Arcfestés, testfestés, csillámtetoválás
 • Neon lufi modellezés
 • Játékos kincskeresés
 • Aktív csapatjátékok lufijátékokkal, animációs elemekkel, világítós kellékekkel
 • Tini Bingo a tini szülinapi zsúr részeként
 • UV regaens buborékfújó

Kérje Ön is különleges holdfény zsúrunkat!

holdfeny_03
holdfeny_13
uv-buli-festes-4
uv-buli
holdfeny_07
web6
web7
holdfeny_20
holdfeny_01
ub-tini-buli-1
uv-buli-festes-3
holdfeny_04
holdfeny_02
holdfeny_10
2
uv-buli-4
holdfeny_19
uv-zsur
uv-buli-1
uv-buli-5
holdfeny_14
uv-zsur-2
holdfeny_06
uv-buli-6
holdfeny_09
29571042_1627735793930717_7935456803567894984_n
29511350_1627735940597369_5237824986852839935_n
uv-buli-3
uv-tini-buli
uv-zsur-3
29512003_1627735790597384_7165664763945767812_n
holdfeny_05
holdfeny_08
uv-buli-festes-2
uv-buli-festes-1
holdfeny_16
holdfeny_17
holdfeny_15

2014-ben vezettük be holdfény szülinapi zsúr ajánlatunkat Budapesten és saját helyszínünkön Dunakeszin. Hihetetlen sikert aratott, szinte minden hétvégén megrendelnek egyet-egyet 8- 13 éves gyermekek részére. Az országban ennek a korosztálynak nem igazán tudnak mit nyújtani más szolgáltatók különösen táncolni, bulizni szerető lányoknak nem.

A holdfény szülinapi zsúr egyike egyedülálló szolgáltatásainknak és választható helyszínen levezetjük a szülinapi zsúrt. Nemcsak a kellékek és a különleges fény,-és hangtechnika varázsolja el a gyerekeket, hanem a professzionálisan szakképzett animátorok munkája is. A szülinapi zsúr alaphangulatát megadja az eszközök minősége, és erre épül a személyes szolgáltatás, amiben különlegesek vagyunk a tini partyk közt.

Elkészítettük első uv szülinapi party videónkat, hogy egy kis betekintést nyerhessetek abba a hangulatba, amit profi animátoraink varázsolnak egy-egy tini bulin. Nem csak a színpadi hangtechnika, a színvonalasan összeválogatott játékok, zenék és kellékek teszik varázslatossá a szülinapi zsúrt, hanem a tehetséges animátorok, tánctanárok is, akik tudják, hogyan kell a kamasz srácokkal és lányokkal bánni, szórakoztatni és -ami a legnehezebb a mai világban már- elkápráztatni őket.

A szülinapi zsúron nem elég csak a játékokat levezetni, nagyon gyakran fontos a gyerekeket lelkesíteni, bátorítani, mert maguktól nem mernek érvényesülni, maguktól nem fognak feloldódni. Az animátor szerepe, hogy rávezesse őket a játék nyújtotta öröm megélésére, annak minősége és módja a játékmester felelőssége. Ha csak monoton módon felsoroljuk a szabályokat, félénken kérdezünk, ahelyett, hogy határozottan kérnénk, soha nem leszünk megnyerő animátora tini szülinapi zsúrunknak.

A tinik az egyik legérzékenyebb korosztálya a szülinapi zsúroknak. Ha nem találjuk meg a hangot a party legelején a gyerekekkel, könnyen eshetünk áldozatokká, és ahelyett, hogy mi lennénk a holdfény uv szülinapi zsúr "királyai" és vezetői, a nevetség tárgyává válhatunk.

Az UV fény hatására minden magunkkal hozott kellék és felszerelés, amik a programok levezetéséhez szükségesek, világítanak bármely besötétíthető helyszínen. Érdemes a szülinapi zsúrra a gyerekeknek neon vagy fehér színű ruhában érkezniük. Minden egyes neon színű dekoráció, kiegészítő feldobja a szülinapi partyt.

Egyre több helyen kapni sötétben világító szemüvegeket, karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, cipőfüzőt, tortára világítós gyertyákat, szívószálat. Mindez magában is már egy érdekes és izgalmas újdonság a gyermekek részére. Nagyon könnyű dekorációt is készíteni világítós karkötők segítségével, rengeteg ötlettel tudunk szolgálni, amiket facebook oldalunkon folymatosan nyílvánosságra is hozunk. (https://www.facebook.com/emigyerekprogramok?ref=hl)

A disco és lézerfények még különlegesebbé varázsolják a feldíszített helyszínt és magát a zsúrt is. Célszerű teljesen besötétíthető helyszínen megrendezni a szülinapi zsúrt, hogy még inkább érvényesüljenek a fényhatások.

Az összeválogatott zenei lista a legmodernebb mai slágerekből tevődik össze, folyamatosan követjük az aktualitásokat, így az első két dal felcsendülése után a gyerekeket azonnal rabul ejti a környezet, lázba hozza őket a zene hangulata, és a fiúkat lányokat egyaránt mozgásba lendíti. 

Bár a szülinapi zsúr csomagot elsősorban 8 éves kortól ajánljuk, a kisebb gyermekeket is elkáprázat egy ilyen kékfényes színjátszós hangulat. A program természetesen nem csak táncolásból és karaoke-ból áll, hanem színvonalas, tartalmasan felépített interaktív játékokból is. Az uv szülinapi zsúrhoz besötétíthető helyszínre van szükség, ami akár otthon is megoldható, de szívesen segítünk külső helyszín lefoglalásában is, vagy saját szülinapi termünk is ideális helyszín Dunakeszin.

A születésnapi party csomagunkat akár felnőttek részére is szívesen ajánlom, hiszen nem egyszer előfordult már, hogy bizonyos esküvők, illetve születésnapok alkalmával, ahol szülők is folyamatosan jelen voltak, a buli végén bekéredzkedtek hozzánk táncolni és énekelni. 

Bár sokan úgy vélik, hogy a tini gyermekeket nehéz lekötni, és szórakoztani, véleményem szerint a felnőtteket -tisztelet a kivételnek- (különösen a magyar emberekre vonatkozik ez) a legnehezebb feloldani, és szórakozásra bírni szárazon:). Több olyan esküvőn vettem már részt, ahol az emberek ültek az asztalnál unottan arra várva, hogy végetérjen a "mulatság" és éjfélt üssön az óra. A zene ahelyett, hogy felpörgette volna, egyre inkább álomba ringatta őket. Egy jó vőfély igazi animátor, aki ahhoz is ért, hogyan oldja fel az emberekben a gátlásokat, és hogyan bátorítsa őket a mozgásra, a szórakozásra kortól és nemtől függetlenül. Ha ezt a mentalitást viszi magával az animátor akkor garantáltan szuper tini szülinapi party lesz a végeredmény!

COPYRIGHT© 2014 Ocskó Emese-ötletgazda és cégtulajdonos

Emi gyerekprogramok tini szülinapi zsúr szervezés felsőfokon

 

Választható helyszínen