Jégvarázs szülinapi zsúr

 

2013 év legnépszerűbb meséje a Jégvarázs volt. A Disney és a Pixar Animation Studios kreatív vezetője hivatalosan bejelentette, hogy hamarosan érkezik a 2. rész, mely tovább szövi Elza és Anna kalandjait.

A mese népszerűségét tekintve meghirdettük „Jégvarázs" névvel új, tematikus szülinapi zsúrjainkat 2014-ben, így azóta számos szülinapi bulit szerveztünk ebben a témában.

Elsa-zsur-3
OLAF_3
Elsa-zsur
Elsa-zsur-2
Jegvarazs-3-2
OLAF_2
Jegvarazs-3-1
OLAF_1
jegvarazs-4
Jegvarazs-2
Jegvarazs-zsur
Jegvarazs

A szülinapi bulikra természetesen ellátogat Elza vagy Anna a gyerekekhez, és magával viszi Olaf-ot is, hogy azok a kisfiú vendégek is jól érezzék magukat, akik nem feltétlen vágynak egy hercegnős hangulatú gyerekzsúrra.

A játékelemeket úgy építettük fel, hogy mindkét nem kiválóan szórakozhasson egy aktív, pörgős megszakítás nélküli zenés, táncos és vetélkedős mulatságon.

A rajzfilmet még nem ismerő gyermekeket is elvarázsolja az a hangulat, amit animátoraink megfelelő hozzáértéssel hoznak létre. Színpadi fény,-és hangtechnikánk segtíségével szeretnénk kedveskedni azoknak a 4-7 éves korú lányoknak, akiknek a holdfény tini particsomagunk még túlságosan komolynak tűnik, de szeretnének egy kicsit táncolni, akár Jégvarázs dalokat mikrofonba énekelni, és szeretnének részesülni legújabb szerpentinágyúnk lenyűgöző látványában is.

A kisfiúknak kidolgoztunk egy jópofa sorversenyes vetélkedőt, melyet Olaf segítségével bonyolítunk le minőségi Jégvarázs kellékeinkkel.

 

Emi gyerekprogramok - Egyedülálló Jégvarázs szülinapi zsúr szervezés családi eseményeken

Felejthetetlen Jégvarázs születésnapi zsúr!

 

Gyermeke Jégvarázs rajongó és hamarosan itt a születésnapja?

 

Jégvarázs születésnapi zsúrA Jégvarázs című animációs film manapság igencsak népszerű a gyerekek, főleg a kislányok körében, így nem véletlen, hogy számos gyerekruházati terméken és kiegészítőn láthatók a mese jellegzetes karakterei. Ha gyermekének hamarosan itt a születésnapja és rajongója a Jégvarázsnak, okozzon neki életre szóló élményt, rendezzen Jégvarázs szülinapi zsúrt közreműködésünkkel!

A Jégvarázs születésnapi zsúrunk igencsak népszerű, ugyanis a partyt teljes egészében a mese köré építjük, így a kellékekben és a közös játékokban is a Jégvarázs emlékezetes pillanatait idézzük fel munkatársainkkal, ezt pedig a gyerekek egyenesen imádják. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a résztvevők is élvezik az eseményt, akik nem annyira jártasak a Jégvarázs történetében és karaktereivel kapcsolatban, hiszen a célunk, hogy a vendégek közül mindenkit bevonhassunk a játékba!

Okozzon örömet gyermekének, szervezze meg közreműködésünkkel a Jégvarázs szülinapi zsúrt! A felhőtlen jókedvet garantáljuk!