Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Jégvarázs szülinapi zsúr

Jegvarazs-3-
Elsa-zsur-
Elsa-Jegvarazs
Jegvarazs
Elsa-zsur
jegvarazs-
Elsa-zsur-
jegvarazs-
Jegvarazs-3-
Jegvarazs-
jegvarazs-
Elsa-zsur-
elsa-zsur

2013 év legnépszerűbb meséje a Jégvarázs volt. A Disney és a Pixar Animation Studios kreatív vezetője hivatalosan bejelentette, hogy hamarosan érkezik a 2. rész, mely tovább szövi Elza és Anna kalandjait.

A mese népszerűségét tekintve meghirdettük „Jégvarázs" névvel új, tematikus szülinapi zsúrjainkat 2014-ben, így azóta számos szülinapi bulit szerveztünk ebben a témában.

A szülinapi bulikra természetesen ellátogat Elza vagy Anna a gyerekekhez, és magával viszi Olaf-ot is, hogy azok a kisfiú vendégek is jól érezzék magukat, akik nem feltétlen vágynak egy hercegnős hangulatú gyerekzsúrra.

A játékelemeket úgy építettük fel, hogy mindkét nem kiválóan szórakozhasson egy aktív, pörgős megszakítás nélküli zenés, táncos és vetélkedős mulatságon.

A rajzfilmet még nem ismerő gyermekeket is elvarázsolja az a hangulat, amit animátoraink megfelelő hozzáértéssel hoznak létre. Színpadi fény,-és hangtechnikánk segtíségével szeretnénk kedveskedni azoknak a 4-7 éves korú lányoknak, akiknek a holdfény tini particsomagunk még túlságosan komolynak tűnik, de szeretnének egy kicsit táncolni, akár Jégvarázs dalokat mikrofonba énekelni, és szeretnének részesülni legújabb szerpentinágyúnk lenyűgöző látványában is.

A kisfiúknak kidolgoztunk egy jópofa sorversenyes vetélkedőt, melyet Olaf segítségével bonyolítunk le minőségi Jégvarázs kellékeinkkel.

 

Emi gyerekprogramok - Egyedülálló Jégvarázs szülinapi zsúr szervezés családi eseményeken

Felejthetetlen Jégvarázs születésnapi zsúr!

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest