Kalóz szülinapi zsúr szervezés

Kalóz kard, távcső készítés: A gyerekek előre kivágott, megtervezett karton elemekre díszítenek különböző dekorációs filcekkel, öntapadós matricákkal, vágnak, ragasztanak, rajzolnak, festenek a szülinapi zsúr elején. Elkészítik saját ízlésük szerint kalóz kardjukat, távcsövüket, jelmezüket a kalóz szülinapra.

Kalandos kincskeresés: Lépésről lépésre haladva, kincses térképünket követve, különböző kalózpróbákat kiállva a, megleljük a rejtett kincsünket

Kalózjátékok: Dallamos kalóz dalok teszik hangulatosabbá kalózhajónkon kalóz témájú játékainkat, miközben megmérkőzik a két kalóz legénység egymással

A kalózos szülinapi zsúrt a következő animációs elemekből állítjuk össze időtartamtól függően.

  • Animátor kalóz jelmezben
  • Kalózos rajzfilm kvíz multimédia segítségével (Sohaország kalózai, A Karib tenger kalózai)
  • Bűvészkedés a gyerekek bevonásával, kalózos matrica varázslás
  • Kalóztánc buborékfújóval, konfetti ágyúval és óriás ejtőernyővel
  • Lufikardok készítése a szülinapi zsúrra
  • Játékos kincskeresés-kalózos meglepetések
  • Kalózos zenés játékok
  • Kalózos szülinapi Mini Bingo
  • Kalózos dekoráció, arcfestés

kaloz_06
kaloz-szlinap-10
kaloz-szlinap-6
kaloz-szlinap-1
kaloz-szlinp-3
kaloz_07
kaloz_08
Kaloz-szlinap
kaloz_01
kaloz-szlinap-5
kaloz-szlinap-2
kloz-szlinap-4
kaloz_13
kalz-szlinap-8
kaloz_14
kaloz_11
kaloz_02
kaloz_09
kaloz-szlinap-7
kaloz-szlinap-9
kaloz_05
kaloz_04
kaloz_15

A kalózos szülinapi zsúr az egyik legkedveltebb szülinapi téma. 5-7 éves fiú gyerekek számára ajánljuk, de természetesen lányokat is meghívhatunk a szülinapi bulira. A szülinapi játékokat úgy dolgoztuk ki, hogy minden gyermek számára élvezhető legyen. Pörgős, változatos animációs elemeket építettünk fel egy 1-3 órás szülinapi zsúr csomagba, színvonalas zenés kalózos játékokkal kötjük le őket.

Elengedhetetlen feltétele a jó kalóz szülinapi zsúrnak felkészült profi animátorunk, aki tapasztalt szülinapi zsúr vezető, és tudja, hogyan kell 20-25 kis kalózt irányítani, szórakoztatni, és ugyanakkor hosszútávon lekötni. Animátorunk kalóz jelmezben érkezik a szülinapi zsúrra.

A legkedveltebb szülinapi zsúr elem a zenés aktív csapatjáték, amelyben a kis kalózok egymással mérkőznek meg, miközben mi zenei aláfestéssel próbáljuk a szülinapot hangulatosabbá varázsolni. Érdemes kalóz jelmezt beszerezni, akár saját kezűleg elkészíteni, hogy a gyerekek még inkább beleélhessék magukat a kalózok világába.

Kalóz szigetes játékunk hasonlít a székfoglalóhoz, azzal a különbséggel, hogy itt senki sem esik ki, viszont a szülinapos barátai bebizonyíthatják, mennyire összetartóak, és segítőkészek. Kalózos zenére táncolnak körbe egy sziget körül, mikor a zene elhalkul, mindenkinek gyorsan el kell foglalnia a kalózos szigetet, arra ügyelve, hogy az óceánban úszó cápa el ne kapja kis kalózunkat. A kalóz sziget viszont egyre szűkül és már alig férnek el rajta. A legvégén minden egyes kalóznak sikerül egymást segítve és átölelve egy parányi kis helyen összekuporodni. Mókás, vidám játék, melyben a szülinapi zsúr résztvevői jót szórakoznak és közelebb is kerülnek egymáshoz.

Óriási kalóz úszógumink feldobja a kalóz szülinapi zsúrt. Magunkkal visszük kalóz hajónkat is, jól telepakolva minden finomsággal, és kalózos ajándékkal, melyeket természetesen megnyerhetnek a gyerekek.

Kalóz lufikkal, tányérokkal, kalózos világító labdákkal, kalóz dekorációnkkal gazdagítjuk a szülinapi zsúr kelléktárunkat.

Kalóz rajzfilm kvízünk a gyerekek életkorának megfelelően összeválogatott kis rövidfilm, melyet multimédia rendszer segítségével játszunk le, és minden egyes kis részlet után kérdésekre kell a kalózoknak választ adniuk a hallottak és látottak alapján.

A kalózok kedvelt játékeleme a bűvészkedés is, színes kalóz matricákkal színesítünk a szülinapi zsúrt.

A szülinapi zsúrt pedig kalóztánccal zárjuk, így ünnepelve szülinapos kalózunk legszebb napját.

Kalóz szülinapi zsúr szervezés

Bizzon meg bennünket a szülinapi zsúr szervezéssel és a kalóz zsúr garantáltan sikert arat, miközben vidám fotók készülhetnek a szülinapon.

 

Mesés kalóz szülinapi zsúrt szervezünk!

kalóz szülinapi zsúrEgy kalóz szülinapi zsúr az ünnepelt kisfiúk nagy meglepetése lesz. A jelmezes eseményen egymás után sorakoznak a játékok és szórakoztató programok.

A meghívott kis vendégek mindegyike elkészítheti a saját kalóz kellékeit, hogy tökéletes kalóz világ szülessen a zsúr idejére. Az egész esemény több órás időtartamot is kaphat, ez alatt az idő alatt pedig egymás után következnek az izgalmas aktivitások.

A szülinapról nem hiányozhat a tánc, a kvíz, ahogyan a játékokkal kalóz hajó és a filmnézés vagy az ajándék osztás sem. A szülők is jól járnak a tematikus zsúrral, mert a gyerekek egyetlen percre sem maradnak program nélkül. A jelmezes ünneplés tele van izgalommal, látványos játékokkal és sok-sok tánccal.

A szervezést már nem Önnek kell lebonyolítani, minden részlet készen áll az utolsó, kalózos szalvétáig. Csupán meg kell rendelnie és meglepni vele a kis szülinapost.

A kalóz születésnapot az óvodás és a kisiskolás korú kisfiúknak terveztük meg, akik szeretnek elmerülni a tengeri kincsvadászok érdekfeszítő világában, de kislányokból is válhat kincskereső kalóz.

Kalózos szülinapi zsúr: Irány a tenger!

Kalózos szülinapi zsúr: Irány a tenger!Melyik gyerek ne szeretne néha kicsit rosszalkodni, egy-egy rosszcsont mesehős bőrébe bújni? A kalózok világa minden gyerkőc fantáziáját megmozgatja, a kalandos, törvényen kívüli élet, na és persze az elásott kincsek, a mesés gazdagság ígérete. Éppen ezért egy kalózos szülinapi zsúr remek ötlet, ami minden kis szülinaposnak és vendégeinek nagyszerű élményt jelent.

Keressen fel minket bizalommal szülinapi zsúr szervezése kapcsán! Nem kell a saját otthonát felforgatni hozzá, időt és energiát fordítani a szervezésre, mi mindent elintézünk Ön helyett. Nincs más dolga, mint a szülinapossal és a vendégeivel megérkezni a nagy napon, és a csillogó szempárokat figyelni, indulhat a kalózos szülinapi zsúr! Jelmez készítéssel, ügyességi játékokkal, kvízzel, kincskereséssel, kalózos dalokkal várjuk az ünneplő vendégsereget, hogy felejthetetlen, kalózos szülinapi élményeket oszthassunk meg velük.

 

Megadott elérhetőségeinken foglalhat időpontot, és mindent megtudhat a kalózos szülinapi zsúr részleteiről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!