Mancs Őrjárat szülinap

A legkisebbek nagy kedvence a Mancs Őrjárat rajzfilm, amelynek témájára dolgoztuk ki szülinapi zsúrcsomagunkat. 

Áraink menüpont alatt találják a csomagárakat, a konkrét programokról email-ben küldünk részleteket.

Marshall jelmezben szórakoztatja a gyerekeket animátorunk, aki mellé 15 percre Chase is megjelenik meglepetésvendégként óriás jelmezben. Kellékeink és játékaink Mancs őrjárat témájának megfelelően épülnek fel, saját helyszínünkön alap dekorációt is biztosítunk.

Mancs-szlinap-7
Mancs-szlinap-4
Mancs_gyerekzsr
mancs-szlinap
Mancs-szlinap-3
Mancs-szlinap-6
Mancs-szlinap-2
Mancs-szlinap-5

Mancs őrjárat szülinap Dunakeszin!

Mancs őrjárat szülinap Dunakeszin!Egy emlékezetes születésnap Dunakeszin? Nem sokan gondolják, hogy megéri elutazni Dunakeszire, hiszen születésnapot a belvárosban is lehet tartani. De vajon van a belvárosban Mancs őrjárat szülinap? Válassza a szülinapi zsúrhoz Dunakeszit, és nem fogja megbánni, gyermekének hatalmas meglepetésben lesz része!

A Mancs őrjárat szülinap sok kisfiú és kislány kedvence, akik izgatottan drukkolnak Rydernek és kutyus barátainak, hogy egy-egy újabb kalandjuk szerencsésen és dicsőségesen végződjön. A születésnapos maga is belevetheti magát a kutyusos kalandokba, csak az kell hozzá, hogy a Mancs őrjárat szülinapot válassza tematikus gyermek születésnapi zsúr kínálatunkból.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen gyermekének Mancs őrjárat szülinapot! Az egész napos móka, a lebilincselő programok és a változatos feladatok garantáltak a Mancs őrjárat szülinap jegyében!

Ha szeretne többet megtudni a részletekről, vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!