Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Mancs Őrjárat szülinap

A legkisebbek nagy kedvence a Mancs Őrjárat rajzfilm, amelynek témájára épül fel legújabb szülinapi zsúrcsomagunk. Érdeklődjenek emailben a részletek felől!

Mancs-szlinap-5
Mancs-szlinap-4
Mancs-szlinap-3
mancs-szlinap
Mancs-szlinap-2
mancs-szlinap-5
mancs-szlinap-3
mancs-szlinap-4
Mancs-szlinap-7
mancs-szlinap-2
mancs-szlinap
Mancs-szlinap-6

Mancs őrjárat szülinap Dunakeszin!

Mancs őrjárat szülinap Dunakeszin!Egy emlékezetes születésnap Dunakeszin? Nem sokan gondolják, hogy megéri elutazni Dunakeszire, hiszen születésnapot a belvárosban is lehet tartani. De vajon van a belvárosban Mancs őrjárat szülinap? Válassza a szülinapi zsúrhoz Dunakeszit, és nem fogja megbánni, gyermekének hatalmas meglepetésben lesz része!

A Mancs őrjárat szülinap sok kisfiú és kislány kedvence, akik izgatottan drukkolnak Rydernek és kutyus barátainak, hogy egy-egy újabb kalandjuk szerencsésen és dicsőségesen végződjön. A születésnapos maga is belevetheti magát a kutyusos kalandokba, csak az kell hozzá, hogy a Mancs őrjárat szülinapot válassza tematikus gyermek születésnapi zsúr kínálatunkból.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen gyermekének Mancs őrjárat szülinapot! Akár még a tortát is biztosítjuk, ha van rá igény, de az egész napos móka, a lebilincselő programok és a változatos feladatok garantáltak a Mancs őrjárat szülinap jegyében!

Ha szeretne többet megtudni a részletekről, vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest