Minion szülinap

Legújabb tematikánkat bármilyen korosztáynak, fiúknak, lányoknak egyaránt ajánljuk figyelmébe, hiszen a játékokat a korosztálynak megfelelően építjük fel. Nem szükséges, hogy a gyerekek ismerjék a rajzfilmet, mert látványra, zenére építve dolgoztuk ki az animációs elemeket.

 

Minion szülinapi parti: a vidámság és a nevetés garantált!

Az utóbbi években a minionok rengeteg gyerek szívébe belopták magukat humoros viselkedésükkel és vidám, egyedi kinézetükkel. Ha az Ön gyermeke is rajong ezekért a rajzfilmfigurákért, és hamarosan születésnapja lesz, tegye emlékezetessé az eseményt a kicsi kedvenceivel: ünnepeljék őt minion szülinapi partin!

A minion szülinapi partin garantált a jó hangulat és a nevetés, hiszen ahol megjelennek a sárga figurák, ott azonnal feldobják mindenki kedvét. A minion szülinapi partin a fiúkés a lányok egyaránt jól fogják magukat érezni, sőt, a jelenlévő felnőttek is. A minőségi szórakozást nyújtó programokról tapasztalt, kreatív kollégáink gondoskodnak 

A partival egyedülálló, nem mindennapi módon ünnepelhetik meg a gyermek születésnapját, ez pedig már önmagában óriási meglepetés a kicsinek. Sokkal jobb, ha ilyen élménnyel ajándékozza meg őt, hiszen a játékokra egyhamar ráunna, viszont a minion szülinapi parti emléke még sokáig kísérni fogja.

 

Ünnepeljék a gyermekét egy minion szülinapi partin! A szervezésért vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!