Misztikus titkos ügynök gyerekzsúr

A korábban közismert titkos ügynök nyomozós zsúrunkat (amit természetesen háznál is megvalósítunk) egy kicsit továbbfejlesztettük, és Misztikus szabaduló szobát építettünk ki saját helyszínünkön, Dunakeszin. A népszerű helyszínekkel ellentétben, -ahol az alsó korhatár 12 év-  hozzánk már 6 éves kortól érkezhetnek gyerekek.

Ezenkívül egyedülálló környezetben ünnepelhetik születésnapjukat, hiszen az egész terem neon díszítést kapott, a kellékeink világítanak a sötétben, így misztikus lézerhálók alatt folyik a kiképzés, az uv kódfejtés, világító Nerf fegyverekkel a célbalövés, a titkos aktatáska megtalálása, felszabadítása, világító bombák hatástalanítása, uv labirintus játék, és még sok más meglepetés.

Cél, hogy 1 óra alatt teljesítsék a feladatokat zárt teremben a gyerekek, és ha sikerült mindenkinek kijutnia a teremből, folytatódik a titjos ügynökös kiképzés változatos animációs elemekkel előre egyezetett időintervallumban, a végén tortázás, és játékos ajándékátadás zárja a születésnapot.

 

Egyedülálló tematika az egész országban

A misztikus titkos ügynök gyerekzsúrt  különleges környezetben bonyolítják le professzionálisan képzett animátoraink. A közkedvelt uv tini zsúrjaink után mától rendelhető legújabb tematikánk uv fényben is. 

A programot 7-12 éves gyermekek számára ajánljuk, azoknak a fiúknak és lányoknak, akiket leginkább az izgalmas megfejtenivaló feladatok, a fejtörő és ügyességi játékok érdekelnek és akiket kevésbé vonzanak a zenés, táncos, bulizós partik. 

Kérje Ön is izgalmas, titkos ügynök gyerekzsúrunkat!

Részletes árajánlatot emailben küldünk.

misztikus-szlinapi-zsr-7
misztikus-szlinapi-zsr-3
misztikus-szlinapi-zsr-21
titkos-gynk-5
misztikus-szlinapi-zsr-22
misztikus-szlinapi-zsr-5
misztikus-szlinapi-zsr-15
misztikus_titkos_gynk_szlinap
misztikus-szlinapi-zsr-2
misztikus-szlinapi-zsr-8
misztikus-szlinapi-zsr-10
misztikus-szlinapi-zsr-11
misztikus-szlinapi-zsr-17
misztikus-szlinapi-zsr-6
misztikus-szlinapi-zsr-16
misztikus-szlinapi-zsr-4
misztikus-szlinapi-zsr-14
misztikus-szlinapi-zsr-18
misztikus-szlinapi-zsr-13
misztikus-szlinapi-zsr-12
misztikus-szlinapi-zsr-19
misztikus-szlinapi-zsr-9

 

Misztikus titkos ügynök gyerekzsúr Dunakeszin!

Misztikus titkos ügynök gyerekzsúr Dunakeszin!Milyen egy jó gyerekzsúr? Tortás, táncolós, konfettis, bohócos, vetélkedős? Ezek a klasszikus hozzávalói egy szülinapi bulinak, de miért kellene a többséget követni valakinek, ha egyszerűen máshogyan érzi jól magát? Dunakeszi helyszínünkön éppen ezért kínálunk különböző tematikákra épülő gyermekzsúrokat, köztük misztikus titkos ügynök gyerekzsúrokat is!

Keressen fel minket bizalommal és segítünk egy fantasztikus gyermekzsúrt szervezni a gyermeke következő születésnapjára! Mitől olyan különleges egy misztikus titkos ügynök gyerekzsúr? A gyerekeknek egy valóságos szabadulószobából kell kijutni és a játék végén minden kis bátor vállalkozó elnyeri a titkosügynök státuszt, hiszen sikeresen teljesítette a kiképzés minden részét.

A Dunakeszin berendezett szabadulószoba telis-tele van neon díszekkel, világító lézerhálókkal, ügyességi feladatokkal. Mielőtt a szülinapi tortát felvágnák, mindenki célba érhet, és tiszteletbeli titkos ügynökké válhat!

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és hozza el gyermekét Dunakeszire misztikus titkos ügynök gyerekzsúrra!

 

2016 október 14. COPYRIGHT OCSKÓ EMESE-EMI GYEREKPROGRAMOK CÉGTULAJDONOS ÉS ÖTLETGAZDA