Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Monster High szülinapi zsúr

Monster High szülinapi zsúr Magyarország egész területén csak nálunk!

Bár, már lecsengett ez a rajzfilm, még mind a mai napig lehet Monster High babákat, játékokat kapni az üzletekben. Mi sem töröljük le az oldalról, azoknak a lányoknak ajánljuk a témát, akik előszeretettel nézték, vagy nézik az animációs filmet.

monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh

Sok mindent sikerült lemásolni rólunk az újabbnál újabb zsúrszervezőknek, de vigyázat! Az eredeti még mindig jobb, mint a másolat... Ez a tematikus szülinapi csomag csak nálunk rendelhető! Titkokat, részleteket nem árulhatunk el, csak megsúgjuk, hogy ilyen szülinapi partyn még nem jártál. Garantáljuk, hogy a zene, a dekoráció, a kellékek, jelmezünk és a különleges technikai eszközeink mind elvarázsolnak Benneteket ezen a különleges szülinapi partyn. Nem csak kicsiknek, tiniknek is ajánljuk!!!

A Monster High téma remek alkalom arra, hogy megmutathassuk színes, kreatív, változatos világunkat, hiszen a rajzfilm rengeteg olyan ötlettel szolgál, mely sokrétű lehetőséget nyújt egy felejthetetlen szülinapi party megrendezéséhez.

Professzionálisan képzett animátorunk bevezet benneteket a félelmetes környezet érdekes és izgalmas birodalmába, és ígérjük, hogy felejthetetlen élményben és szülinapi partyban lesz részetek:)

 Emi gyerekprogramok

Különleges szülinapi party gyerekeknek

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest