Monster High szülinapi zsúr

Monster High szülinapi zsúr Magyarország egész területén csak nálunk!

Bár, már lecsengett ez a rajzfilm, még mind a mai napig lehet Monster High babákat, játékokat kapni az üzletekben. Mi sem töröljük le az oldalról, azoknak a lányoknak ajánljuk a témát, akik előszeretettel nézték, vagy nézik az animációs filmet.

monsterhigh_02
monsterhigh_11
monsterhigh_12
monsterhigh_07
monsterhigh_13
monsterhigh_03
monsterhigh_05
monsterhigh_09
monsterhigh_01
monsterhigh_06
monsterhigh_08
monsterhigh_10

Sok mindent sikerült lemásolni rólunk az újabbnál újabb zsúrszervezőknek, de vigyázat! Az eredeti még mindig jobb, mint a másolat... Ez a tematikus szülinapi csomag csak nálunk rendelhető! Titkokat, részleteket nem árulhatunk el, csak megsúgjuk, hogy ilyen szülinapi partyn még nem jártál. Garantáljuk, hogy a zene, a dekoráció, a kellékek, jelmezünk és a különleges technikai eszközeink mind elvarázsolnak Benneteket ezen a különleges szülinapi partyn. Nem csak kicsiknek, tiniknek is ajánljuk!!!

A Monster High téma remek alkalom arra, hogy megmutathassuk színes, kreatív, változatos világunkat, hiszen a rajzfilm rengeteg olyan ötlettel szolgál, mely sokrétű lehetőséget nyújt egy felejthetetlen szülinapi party megrendezéséhez.

Professzionálisan képzett animátorunk bevezet benneteket a félelmetes környezet érdekes és izgalmas birodalmába, és ígérjük, hogy felejthetetlen élményben és szülinapi partyban lesz részetek:)

Monster High szülinapi zsúr a rajongóknak!

Monster High szülinapi zsúr a rajongóknak!A Monster High figuráknak hatalmas rajongótábora van a gyerekek között, az iskolaszerektől kezdve a különböző játékokig visszaköszönnek a jellegzetes, szemet vonzó karakterek. Ha az Ön gyermeke is rajongója az animációs websorozatnak és otthon szinte mindenhol ezek a figurák köszönnek vissza, biztosan örömet fog okozni neki azzal, ha idén Monster High szülinapi zsúrral ünneplik meg a születésnapját.

A Monster High szülinapi zsúron minden az animációs sorozat körül forog, a dekorációtól kezdve az animátorok jelmezéig mindenben visszaköszönnek a jellegzetességei a websorozatnak, így biztos lehet benne, hogy gyermekének örömteli pillanatokat okozhat, hiszen egy számára kedves és különleges környezetben ünnepelheti születésnapját. A Monster High szülinapi zsúr nemcsak lányok számára lehet érdekes, hanem fiúknak is, így bátran lehet vegyes a meghívottak társasága, biztosítjuk, hogy senki sem fog unatkozni az eseményen!

A zsúr megszervezéséért vegye fel a kapcsolatot, és ünnepeljünk együtt Dunakeszin!

 Emi gyerekprogramok

 

Különleges szülinapi party gyerekeknek