Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Monster High szülinapi zsúr

Monster High szülinapi zsúr Magyarország egész területén csak nálunk!

Bár, már lecsengett ez a rajzfilm, még mind a mai napig lehet Monster High babákat, játékokat kapni az üzletekben. Mi sem töröljük le az oldalról, azoknak a lányoknak ajánljuk a témát, akik előszeretettel nézték, vagy nézik az animációs filmet.

monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh
monsterhigh

Sok mindent sikerült lemásolni rólunk az újabbnál újabb zsúrszervezőknek, de vigyázat! Az eredeti még mindig jobb, mint a másolat... Ez a tematikus szülinapi csomag csak nálunk rendelhető! Titkokat, részleteket nem árulhatunk el, csak megsúgjuk, hogy ilyen szülinapi partyn még nem jártál. Garantáljuk, hogy a zene, a dekoráció, a kellékek, jelmezünk és a különleges technikai eszközeink mind elvarázsolnak Benneteket ezen a különleges szülinapi partyn. Nem csak kicsiknek, tiniknek is ajánljuk!!!

A Monster High téma remek alkalom arra, hogy megmutathassuk színes, kreatív, változatos világunkat, hiszen a rajzfilm rengeteg olyan ötlettel szolgál, mely sokrétű lehetőséget nyújt egy felejthetetlen szülinapi party megrendezéséhez.

Professzionálisan képzett animátorunk bevezet benneteket a félelmetes környezet érdekes és izgalmas birodalmába, és ígérjük, hogy felejthetetlen élményben és szülinapi partyban lesz részetek:)

Monster High szülinapi zsúr a rajongóknak!

Monster High szülinapi zsúr a rajongóknak!A Monster High figuráknak hatalmas rajongótábora van a gyerekek között, az iskolaszerektől kezdve a különböző játékokig visszaköszönnek a jellegzetes, szemet vonzó karakterek. Ha az Ön gyermeke is rajongója az animációs websorozatnak és otthon szinte mindenhol ezek a figurák köszönnek vissza, biztosan örömet fog okozni neki azzal, ha idén Monster High szülinapi zsúrral ünneplik meg a születésnapját.

A Monster High szülinapi zsúron minden az animációs sorozat körül forog, a dekorációtól kezdve az animátorok jelmezéig mindenben visszaköszönnek a jellegzetességei a websorozatnak, így biztos lehet benne, hogy gyermekének örömteli pillanatokat okozhat, hiszen egy számára kedves és különleges környezetben ünnepelheti születésnapját. A Monster High szülinapi zsúr nemcsak lányok számára lehet érdekes, hanem fiúknak is, így bátran lehet vegyes a meghívottak társasága, biztosítjuk, hogy senki sem fog unatkozni az eseményen!

A zsúr megszervezéséért vegye fel a kapcsolatot, és ünnepeljünk együtt Dunakeszin!

 Emi gyerekprogramok

Különleges szülinapi party gyerekeknek

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest