Ninja szülinapi buli

Egyre több kisfiú választja a Ninja születésnapi programcsomagunkat, amit 6-8 éves fiúk számára dolgoztunk ki.

Népszerű rajzfilm sorozat a Tini Nindzsa Teknőcök, illetve a Ninjago is. Személy szerint az utóbbival rendkívül meg vagyok elégedve, hiszen tanulságos, értelemes, oktató jellegű mesefilmről van szó. Erre építettük fel a szülinapi program ajánlatunkat is, mely fiúknak és lányokank is vegyesen az egyik kedvenc témája kisiskolás korban. Ebben a korban több gyermek elkezdi a küzdősportok egyikét gyakorolni, és arról álmodoznak, hogy egyszer ők is valamelyik távolkeleti harcos, rajzfilm főhős szerepébe bújhatnak. Ezért szülinapi zsúron nagyon népszerű ez a téma a fiuk körében.

Itt az alkalom, hogy gyermekük születésnapján valóra válthassuk ezt az álmot, és  Ninja ruhába bújt animátorunk elkalauzolja őt és a meghívott kis vendégeket a Ninják világába.

ninja_17
Tini-nindzsa-6
ninja_01
ninja_13
ninja_08
ninja_12
ninja_02
ninja_07
ninja_05
ninja_18
ninja_14
ninja_10
tini_nindzsa
Tini-nindzsa-2
ninja_06
ninja_15
ninja_09
ninja_11
Tini-nindzsa-szlinap

Emi gyerekprogramok ninja szülinapi zsúr programja gyerekeknek Budapesten és egész Magyarországon.

Különleges szülinapi buli gyerekeknek otthonában, óvódában, játszóházban vagy bérelt helyszínen.

 

Vagány tematika: ninja szülinapi buli!

ninja szülinapi buliA kisfiúk is vágynak különleges születésnapi zsúrra, ahol egy igazán izgalmas tematika alapján zajlik az ünneplés. Az Ön gyermeke éppen a ninják iránti rajongását éli meg? Ehhez csakis egy ninja szülinapi buli illik!

Nemhiába annyira népszerű az általunk szervezett ninja szülinapi buli, amit bárhol megrendezhet gyermekének, nemcsak Dunakeszin! Akár a saját otthonába is megrendelheti a tematikus szülinapot játékokkal, vetélkedőkkel és egy Tini Nindzsa Teknőccel is! A ninja szülinapi bulit úgy építettük fel, hogy nemcsak a dekoráció legyen témába vágó, de az egész születésnap is csupa ninjás programot és meglepetést tartogasson a gyerekeknek. Tini Nindzsa Teknőcök mellett a Ninjago is megjelenik a tematikában, így biztosan minden gyerek megtalálja a kedvenc hősét és játékát a partin.

 

A ninja szülinapi buli az Ön kisfiának a születésnapjáról se hiányozhat, ha kifejezetten a ninják iránt érdeklődik! Szerezzen neki és kis barátainak örömet egy felejthetetlen zsúrral! A ninja szülinapi bulit rendelje meg a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!