Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Nyári vízi gyerekzsúr szervezés Budapesten és környékén!

Itt a nyár, és túl meleg az idő. Csobbannánk szívesen, a gyerekzsúrhoz erős a napsütés. Hogyan tehetnénk mégis kellemessé, és szórakoztatóvá mégis a napot? Biztos lehet benne, hogy animátorunk a legnagyobb hőségben is gondoskodik a hűsítő gyerekprogramokról, hosszútávon leköti a gyerekeket aktív, tartalmas játékokkal.

Évek óta foglalkozunk nyári gyerekprogram szervezéssel, gyerekanimációval nyári táborokban, szállodákban. Általában medencével, nagy kerthelyiséggel rendelkező helyszíneken bonyolítjuk le a gyerekzsúrokat, családi napokat, különböző gyerek rendezvényeket, de a gyerekprogramok megrendezhetők akár kisebb családi ház udvarán is medence nélkül.

Vizi csúszda: Nyári gyerekzsúr szervezéshez kihagyhatatlan szórakozás. Rendelje meg felfújható vízi csúszdánkat, s mi beépítjük a programok közé!
Vizi bomba, vízi kötélhúzás: A gyerekek csapatban mérkőznek meg egymással fergeteges vízi versenyeken a medencében, és a medence mellett.
Kincskeresés víz alatt: Nem kell más hozzá, csak egy úszószemüveg, és máris indulhat a merülés, búvárkodás kincsek után kutatva
Disco a vízben: Fergeteges bulizás a medencében animátorunk segítségével

2019 legújabb szolgáltatása: óriás buborék show és interaktív játékok a gyerekekkel

buborek show 7
buborek  6
buborek show 8
buborek  2
buborek  5
buborek show 3
buborek  4
buborek show 10
buborek show 5
buborek show 9
buborek show 12 1
buborek  3
buborek show 11
buborek show 4
buborek show 2
buborek  1


vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes

 

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját nyári vízi gyerekzsúrral!

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját nyári vízi gyerekzsúrral! Amikor a gyerekeknek születésnapjuk van, természetes, hogy a szülők szeretnék emlékezetessé és különlegessé tenni a jeles napot a kicsik számára. Többnyire gondot okoz, hogy vajon milyen programmal okozhatnának valódi örömet csemetéjüknek. Szerencsére Önnek egy percig sem kell tovább gondolkodnia, ugyanis nyári vízi gyerekzsúrral igazán különleges élményt nyújthat át gyermekének születésnapja alkalmából!

A nyári vízi gyerekzsúr maradandó élményt nyújt a szülinaposnak és kis vendégeinek egyaránt. A programok rendkívül változatosak és szórakoztatóak, ráadásul – mivel nyár van – igazi strandkörülmények között ünnepelhetnek a kicsik. Természetesen az önfeledt szórakozás közepette nem feledkezünk meg a biztonságról sem, a gyerekek balesetmentes környezetben és vízi játékokon ünnepelhetik a szülinapost.

A minőségi szórakozás és az életre szóló élmények garantáltak a nyári vízi gyerekzsúron! Ha Ön is szeretné egy ilyen programmal meglepni gyermekét, vagy további információkra lenne szüksége a zsúrral kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Emi gyerekprogramok vizi szülinapi zsúr programja

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest