Nyári vízi gyerekzsúr szervezés Budapesten és környékén!

Itt a nyár, és túl meleg az idő. Csobbannánk szívesen, a gyerekzsúrhoz erős a napsütés. Hogyan tehetnénk mégis kellemessé, és szórakoztatóvá mégis a napot? Biztos lehet benne, hogy animátorunk a legnagyobb hőségben is gondoskodik a hűsítő gyerekprogramokról, hosszútávon leköti a gyerekeket aktív, tartalmas játékokkal.

Évek óta foglalkozunk nyári gyerekprogram szervezéssel, gyerekanimációval nyári táborokban, szállodákban. Általában medencével, nagy kerthelyiséggel rendelkező helyszíneken bonyolítjuk le a gyerekzsúrokat, családi napokat, különböző gyerek rendezvényeket, de a gyerekprogramok megrendezhetők akár kisebb családi ház udvarán is medence nélkül.

Vizi csúszda: Nyári gyerekzsúr szervezéshez kihagyhatatlan szórakozás. Rendelje meg felfújható vízi csúszdánkat, s mi beépítjük a programok közé!
Vizi bomba, vízi kötélhúzás: A gyerekek csapatban mérkőznek meg egymással fergeteges vízi versenyeken a medencében, és a medence mellett.
Kincskeresés víz alatt: Nem kell más hozzá, csak egy úszószemüveg, és máris indulhat a merülés, búvárkodás kincsek után kutatva
Disco a vízben: Fergeteges bulizás a medencében animátorunk segítségével

 


vizes_05
vizes_08
vizes_07
vizes_01
vizes_10
vizes_09
vizes_04
vizes_11
vizes_15
vizes_12
vizes_13
vizes_16
vizes_02
vizes_06
vizes_03
vizes_14

2019 legújabb szolgáltatása: óriás buborék show és interaktív játékok a gyerekekkel

buborek_show_3
buborek_show_11
buborek__2
buborek_show_5
buborek_show_10
buborkshow
buborek__4
buborek_show_9
buborek_show_8
buborek_show_4
buborek__6
buborek__1
buborek_show_12_1
buborek_show_7
buborek__5
buborek__3
buborek_show_2

 

Nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek! 

nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek Nyári kánikula, tikkasztó forróság, tűző napsütés. Itt csak egy dolog segíthet, egy nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek! Ha olyan rendezvényre készül, ahol nagyobb számú gyermek is lesz, mindenképpen fontolja meg a gyerekprogramok megszervezését!

A nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek tökéletes alternatíva egy csapat virgonc, játszani vágyó gyerek lefoglalására. Amit kínálunk, minden szülőnek ideális megoldás, hiszen tapasztalt animátor foglalkozik a gyerekekkel, így a szülőknek jár a jól megérdemelt pihenés. A gyerekek nemcsak jól szórakoznak, de biztonságban is vannak a vizes programok közben.

A nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek az általunk biztosított programok tetszőleges összeállításából készül el, ezek olyan interaktív játékok, amiknek az alapja a víz, és nem feltétlenül kell hozzájuk medence, de ha van, az csak jó: vízi csúszda, kincskeresés a víz alatt, disco, buborék. Születésnapra, céges családi napra, óvodába, iskolába, táborba egyaránt ajánljuk!

Keressen fel minket bizalommal, és tudjon meg többet gyerekprogramjainkról a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját nyári vízi gyerekzsúrral!

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját nyári vízi gyerekzsúrral! Amikor a gyerekeknek születésnapjuk van, természetes, hogy a szülők szeretnék emlékezetessé és különlegessé tenni a jeles napot a kicsik számára. Többnyire gondot okoz, hogy vajon milyen programmal okozhatnának valódi örömet csemetéjüknek. Szerencsére Önnek egy percig sem kell tovább gondolkodnia, ugyanis nyári vízi gyerekzsúrral igazán különleges élményt nyújthat át gyermekének születésnapja alkalmából!

A nyári vízi gyerekzsúr maradandó élményt nyújt a szülinaposnak és kis vendégeinek egyaránt. A programok rendkívül változatosak és szórakoztatóak, ráadásul – mivel nyár van – igazi strandkörülmények között ünnepelhetnek a kicsik. Természetesen az önfeledt szórakozás közepette nem feledkezünk meg a biztonságról sem, a gyerekek balesetmentes környezetben és vízi játékokon ünnepelhetik a szülinapost.

A minőségi szórakozás és az életre szóló élmények garantáltak a nyári vízi gyerekzsúron! Ha Ön is szeretné egy ilyen programmal meglepni gyermekét, vagy további információkra lenne szüksége a zsúrral kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Emi gyerekprogramok vizi szülinapi zsúr programja