Nyári vízi gyerekzsúr szervezés Budapesten és környékén!

Itt a nyár, és túl meleg az idő. Csobbannánk szívesen, a gyerekzsúrhoz erős a napsütés. Hogyan tehetnénk mégis kellemessé, és szórakoztatóvá mégis a napot? Biztos lehet benne, hogy animátorunk a legnagyobb hőségben is gondoskodik a hűsítő gyerekprogramokról, hosszútávon leköti a gyerekeket aktív, tartalmas játékokkal.

Évek óta foglalkozunk nyári gyerekprogram szervezéssel, gyerekanimációval nyári táborokban, szállodákban. Általában medencével, nagy kerthelyiséggel rendelkező helyszíneken bonyolítjuk le a gyerekzsúrokat, családi napokat, különböző gyerek rendezvényeket, de a gyerekprogramok megrendezhetők akár kisebb családi ház udvarán is medence nélkül.

Vizi csúszda: Nyári gyerekzsúr szervezéshez kihagyhatatlan szórakozás. Rendelje meg felfújható vízi csúszdánkat, s mi beépítjük a programok közé!
Vizi bomba, vízi kötélhúzás: A gyerekek csapatban mérkőznek meg egymással fergeteges vízi versenyeken a medencében, és a medence mellett.
Kincskeresés víz alatt: Nem kell más hozzá, csak egy úszószemüveg, és máris indulhat a merülés, búvárkodás kincsek után kutatva
Disco a vízben: Fergeteges bulizás a medencében animátorunk segítségével

 


vizi_buli_2
vizes_14
vizes_10
vizes_05
vizi_buli_1
vizes_15
vizes_06
vizes_02
vizi_buli_3
vizi_buli_5
vizi_buli_4
vizes_01
vizes_12
vizes_07
vizes_08
vizes_16
vizes_09
vizes_04

2019 legújabb szolgáltatása: óriás buborék show és interaktív játékok a gyerekekkel

buborek__5
buborek_show_8
buborek__4
buborek__2
buborek_show_3
buborek_show_12_1
buborek_show_10
buborek__3
buborek_show_11
buborek_show_5
buborek_show_4
buborek_show_2
buborek__1
buborkshow
buborek_show_9
buborek__6
buborek_show_7

 

Nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek! 

nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek Nyári kánikula, tikkasztó forróság, tűző napsütés. Itt csak egy dolog segíthet, egy nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek! Ha olyan rendezvényre készül, ahol nagyobb számú gyermek is lesz, mindenképpen fontolja meg a gyerekprogramok megszervezését!

A nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek tökéletes alternatíva egy csapat virgonc, játszani vágyó gyerek lefoglalására. Amit kínálunk, minden szülőnek ideális megoldás, hiszen tapasztalt animátor foglalkozik a gyerekekkel, így a szülőknek jár a jól megérdemelt pihenés. A gyerekek nemcsak jól szórakoznak, de biztonságban is vannak a vizes programok közben.

A nyári vízi gyerekzsúr gyerekeknek az általunk biztosított programok tetszőleges összeállításából készül el, ezek olyan interaktív játékok, amiknek az alapja a víz, és nem feltétlenül kell hozzájuk medence, de ha van, az csak jó: vízi csúszda, kincskeresés a víz alatt, disco, buborék. Születésnapra, céges családi napra, óvodába, iskolába, táborba egyaránt ajánljuk!

Keressen fel minket bizalommal, és tudjon meg többet gyerekprogramjainkról a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját nyári vízi gyerekzsúrral!

Tegye emlékezetessé gyermeke születésnapját nyári vízi gyerekzsúrral! Amikor a gyerekeknek születésnapjuk van, természetes, hogy a szülők szeretnék emlékezetessé és különlegessé tenni a jeles napot a kicsik számára. Többnyire gondot okoz, hogy vajon milyen programmal okozhatnának valódi örömet csemetéjüknek. Szerencsére Önnek egy percig sem kell tovább gondolkodnia, ugyanis nyári vízi gyerekzsúrral igazán különleges élményt nyújthat át gyermekének születésnapja alkalmából!

A nyári vízi gyerekzsúr maradandó élményt nyújt a szülinaposnak és kis vendégeinek egyaránt. A programok rendkívül változatosak és szórakoztatóak, ráadásul – mivel nyár van – igazi strandkörülmények között ünnepelhetnek a kicsik. Természetesen az önfeledt szórakozás közepette nem feledkezünk meg a biztonságról sem, a gyerekek balesetmentes környezetben és vízi játékokon ünnepelhetik a szülinapost.

A minőségi szórakozás és az életre szóló élmények garantáltak a nyári vízi gyerekzsúron! Ha Ön is szeretné egy ilyen programmal meglepni gyermekét, vagy további információkra lenne szüksége a zsúrral kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Emi gyerekprogramok vizi szülinapi zsúr programja