Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Nyári vízi gyerekzsúr szervezés Budapesten és környékén!

Itt a nyár, és túl meleg az idő. Csobbannánk szívesen, a gyerekzsúrhoz erős a napsütés. Hogyan tehetnénk mégis kellemessé, és szórakoztatóvá mégis a napot? Biztos lehet benne, hogy animátorunk a legnagyobb hőségben is gondoskodik a hűsítő gyerekprogramokról, hosszútávon leköti a gyerekeket aktív, tartalmas játékokkal.

Évek óta foglalkozunk nyári gyerekprogram szervezéssel, gyerekanimációval nyári táborokban, szállodákban. Általában medencével, nagy kerthelyiséggel rendelkező helyszíneken bonyolítjuk le a gyerekzsúrokat, családi napokat, különböző gyerek rendezvényeket, de a gyerekprogramok megrendezhetők akár kisebb családi ház udvarán is medence nélkül.

Vizi csúszda: Nyári gyerekzsúr szervezéshez kihagyhatatlan szórakozás. Rendelje meg felfújható vízi csúszdánkat, s mi beépítjük a programok közé!
Vizi bomba, vízi kötélhúzás: A gyerekek csapatban mérkőznek meg egymással fergeteges vízi versenyeken a medencében, és a medence mellett.
Kincskeresés víz alatt: Nem kell más hozzá, csak egy úszószemüveg, és máris indulhat a merülés, búvárkodás kincsek után kutatva
Disco a vízben: Fergeteges bulizás a medencében animátorunk segítségével


vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes
vizes

Emi gyerekprogramok vizi szülinapi zsúr programja

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest