Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Óriás buborékshow

2019-ben vezettük be legújabb szolgáltatásunkat óriás buborékshow és interaktív játék címmel. Animátoraink óriás színes buborékokkal kápráztatják el a gyerekeket akár születésnap vagy céges rendezvények alkalmával hangulatos zenei kisérettel, miután kicsik és nagyok is kipróbálhatják eszközeinket, felszereléseinket, amikkel játszhatnak beltérben és a szabadban.

Kültérben szélcsendes helyen tudjuk lebonyolítani a játékot.

Kérjen árajánlatot buborékjáték csomagjainkra!

Programcsomagjaink mellé is igénybe vehető a buborékjáték 15-20 percben, melynek ára: + 19.500Ft

buborek show 5
buborek show 12 1
buborek show 8
buborek show 10
buborek show 3
buborek show 9
buborek  3
buborek  2
buborek  6
buborek  5
buborek show 11
buborek show 2
buborek show 7
buborek show 4
buborek  1
buborek  4

Ismerje meg új szolgáltatásunkat, a buborék show-t!

A gyerekek többsége imádja a szappanbuborékokat. Sokan szeretik csak nézni őket, de még többen mindent megtesznek érte, hogy el is kapják őket. Ez persze nem sikerül, mert a buborék kipukkad, de ettől csak még érdekesebb lesz ez a fajta játék. Képzelje el, hogyan reagálnak a gyerekek, ha óriási, nem is szabályos alakú szappanbuborékokkal találkoznak! Hogy hol? A buborék show-n!

A buborék show megrendezhető szinte bárhol, szabad- és beltéren is, természetesen kint izgalmasabb. Ajánljuk gyerekzsúrokra, családoknak rendezett programokra, de akár céges rendezvényekre is kiváló lehetőséget nyújt. A buborék show ugyanis nem csak a gyerekeket kápráztatja el, hanem a felnőtteket is rabul ejti! A buborékok táncát hangulatos zene kíséri, és bárkinek lehetősége lesz kipróbálni az óriás buborékok gyártását. A program látványos, a hangulat pedig garantáltan magával ragadó.

Szeretne buborék show-t rendelni? Bővebb tájékoztatást kérne szolgáltatásunkról? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Youtube
Pinterest