Szabaduló szoba

Szabaduló szoba már 6 éves kortól!

Dunakeszin található helyszínünkön a kis teremben kiépítettük Misztikus szabaduló szobánkat (2022-ben Harry Potter szabaduló szobánkat is-lásd.: Harry Potter tematikus szülinap). A népszerű helyszínekkel ellentétben, -ahol az alsó korhatár 12 év- hozzánk már 6 éves kortól érkezhetnek gyerekek egészen 12 éves korig bezárólag.

Egyedülálló környezetben ünnepelhetik születésnapjukat, a falakat neon dekorációval díszítettük, a kellékeink, felszereléseink világítanak a sötétben, misztikus lézerhálók alatt folyik a kiképzés, az uv kódfejtés, világító Nerf fegyverekkel a célbalövés, a titkos aktatáska megtalálása, felszabadítása, világító bombák hatástalanítása, uv labirintus játék, és még sok más meglepetés.

Cél, hogy 1 óra alatt teljesítsék a feladatokat zárt teremben a gyerekek kisebb méretű szabaduló szobánkban és ha sikerült mindenkinek kijutnia a teremből, folytatódik a titkos ügynökös kiképzés változatos animációs elemekkel előre egyeztetett időintervallumban, a végén tortázás, és játékos ajándékátadás zárja a születésnapot.
Nagyobb termünkben a szülők is helyet tudnak foglalni, és a gyerekeknek nem kell zárt teremben tölteniük az egy órát, hanem hasonlóan besötétített teremben kell a feladatokat elvégezniük 1 óra alatt, miután világosban ünneplik tovább a születésnapot pörgős, színes interaktív játékokkal.

misztikus-szlinapi-zsr-5
misztikus-szlinapi-zsr-15
misztikus-szlinapi-zsr-12
misztikus-szlinapi-zsr-4
titkos-gynk-5
misztikus-szlinapi-zsr-21
misztikus-szlinapi-zsr-8
misztikus-szlinapi-zsr-22
misztikus-szlinapi-zsr-17
misztikus-szlinapi-zsr-6
misztikus-szlinapi-zsr-10
misztikus-szlinapi-zsr-2
misztikus-szlinapi-zsr-7
misztikus-szlinapi-zsr-13
misztikus-szlinapi-zsr-14
misztikus-szlinapi-zsr-18
misztikus-szlinapi-zsr-11
misztikus-szlinapi-zsr-3
misztikus_titkos_gynk_szlinap
misztikus-szlinapi-zsr-19
misztikus-szlinapi-zsr-9
misztikus-szlinapi-zsr-16

 

Vigyázz! Rabul ejt. Készülj...

 

A szabadulószoba nem csak a felnőttek szórakozása!

A szabadulószoba nem csak a felnőttek szórakozása! Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szabadulószobák. Ez gyakorlatilag játék, ötletes feladatsor felnőtteknek, melynek során együttműködve, gondolkodva kell egy kísérő történettel összefűzött feladványt megoldania a résztvevőknek. De miért ne élvezhetnék ugyanezt a gyerekek is, nekik való feladatokkal?

A szabadulószoba izgalmas, hiszen van valami tétje, ugyanakkor erősíti a csapatszellemet, és fejleszti a problémamegoldó-készséget. Tökéletes program akár egy szülinapi zsúron is! A gyerekeknek kiváló szórakozás, összekovácsolja őket, és mégis valami különleges, nem átlagos program. A résztvevőknek kellő kihívással kell szembenézniük ahhoz, hogy egy pillanatra se unatkozhassanak!

 

Szeretne valamilyen különleges eseményt szervezni gyermeke születésnapi zsúrjára? Válassza Dunakeszin található szabadulószobáinkat! Ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén!