Szuperhős gyerekzsúr, szülinapi zsúr

Mentsük meg a világot a gazfickóktól akció: Szuperhőseink különböző izgalmas csapatjátékokban mérkőznek meg egymással minőségi kellékeink segítségével. A játékokat zenei aláfestés kísér.

Pókember, Batman, Superman arcfestés kérhető csomagajánlatunkba úgy, hogy miközben arcfestőnk dolgozik, mi az összes szuperhős gyerkőccel szülinaposunk kedvenc szuperhős rajzfilmeiből összeválogatott játékos vetélkedőben veszünk részt a szuper galaxison. Emailen kérhető a szuperhős szülinapi zsúr részletes programja.

A gyerekek segítségével kedvenc hősünkről temérdek meglepetést varázsolunk varázszsákunkból elő. Végezetül pedig animátorunk segítségével a szuperhősök kiképzése következik, amikor is szuperhős gyorsasággal kell utánoznunk a szuperhős dalban a szuperhős vezér mozdulatait és egy konfetti ágyúval koronázzuk meg szuper hőstetteinket :)

szuperhos_9
szuperhos_10
szuperhos_07
szuperhos_01
szuperhos_6
szuperhos_8
szuperhos_09
szuperhos_7
szuperhos_02
szuperhos_5
szuperhos_06
Pkember-3
szuperhos
Pkember-2
szuperhos_2
pkember-1
szuperhos_3
szuperhos_4
Pkember-4

Szülinapi nagy kaland: mesehős gyerekzsúr!

Egy mesés születésnappal szeretné meglepni gyermekét? A kisgyerekek a születésnapokat nagy izgalommal várják, hiszen minden teljesen másként alakul, mint egy átlagos hétköznapon. Őket ünneplik a barátaik, születésnapi tortát kapnak és sok szép ajándékkal kedveskednek nekik, játék és vidámság szövi át az évnek ezt a jeles napját.

A mesehős gyerekzsúrokkal még különlegesebbé teheti gyermeke születésnapját. Keressen minket bizalommal, és tegye egy igazi nagy kalanddá a születésnapot! Cégünk tematikus gyerekzsúrok szervezésével foglalkozik, a hely biztosításától kezdve a szülinapi programokig minden biztosítva van a rendezvény teljes körű lebonyolításához.

A mesehős gyerekzsúr lényege, hogy a kiválasztott mesehőshöz kapcsolódó dekorációval díszítjük fel a helyszínt, a kis vendégek pedig a születésnapossal együtt vehetnek részt vetélkedőkben, játékokban a mesehőshöz kötődő programokban. Jégvarázs, Thomas, Mancs őrjárat, Minnie és Mickey mind választható téma a mesehős gyerekzsúrra!

Forduljon hozzánk bizalommal, és érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

Emi gyerekprogramok - Szuperhős szülinapi zsúr