Thomas szülinap

Bevezettük legújabb tematikánkat, így a kis Thomas rajongók együtt vonatozhatnak a főszereplővel a születésnapjukon.

4-6 éves gyermekek számára dolgoztuk ki a programokat úgy, hogy természetesen fiúkat, és lányokat is egyaránt szórakoztatni tudunk a gyerekzsúron.

(Thomas bőrébe bújni csakis saját helyszínünkön, Dunakeszin tud az animátor a nehéz és óriási jelmez szállítása miatt.)

A jövő vasutasainak: Thomas szülinap Dunakeszin

A jövő vasutasainak: Thomas szülinap DunakeszinAzt mondják, hogy az igazi elhivatottság már kis korban is látszódik. Sok gyermek már néhány éves korában tudja, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Állatorvos, tűzoltó, katona, vagy épp vasutas? Melyik kisgyermek ne élvezné, ha felülhetne egy mozdonyra? A Thomas szülinapot a legkisebb vonatrajongóknak ajánljuk!

A Thomas szülinap nagy élményt jelent azoknak a gyerekeknek, akiket a vasutas világ vonz. Aki már pár évesen kívülről fújja a mozdonytípusokat, és arról álmodozik, hogy majd egyszer ő meneszti a vonatot, annak egy ilyen meglepetés életre szóló élményt jelent. Elő a vasutas sapkával, a tárcsával, és már indulhat is a menet! A Thomas szülinapon természetesen az ünnepelt minden meghívottja kiválóan fogja érezni magát, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyerekek szórakoztatása terén.

Meglepné gyermekét, és a születésnapján elvarázsolná egy kicsit a vonatok világába? Válassza a Thomas szülinapot Dunakeszin, a siker garantált! Bővebb tájékoztatásért keressen fel minket bizalommal!