Tűzoltó Sam szülinap

Bevezettük legújabb tematikánkat, így a kis SAM rajongók együtt "olthatják a tüzet" a főszereplővel a születésnapjukon.

Sam_1
Sam_2
Sam_3
sam
Sam_5
Sam_4
Sam_1

4-6 éves gyermekek számára dolgoztuk ki a programokat úgy, hogy természetesen fiúkat, és lányokat is egyaránt szórakoztatni tudjuk a gyerekzsúron.

A jövő tűzoltóinak: SAM  a tűzoltó szülinap 

Azt mondják, hogy az igazi elhivatottság már kis korban is látszódik. Sok gyermek már néhány éves korában tudja, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Állatorvos, tűzoltó, katona, vagy épp vasutas? Melyik kisgyermek ne élvezné, ha együtt játszhatna egy igazi tűzoltóval? A SAM A TŰZOLTÓ szülinapot a legkisebb tűzoltó rajongóknak ajánljuk!

A Tűzoltó Sam szülinap nagy élményt jelent azoknak a gyerekeknek, akiket a tűzoltók és az ismert rajzfilm világa vonz. Aki már pár évesen  arról álmodozik, hogy majd egyszer ő is tűzoltó, annak egy ilyen meglepetés életre szóló élményt jelent. Elő a tűzoltósisakkal, a játék tűzoltó készülékkel, és már indulhat is a menet! A SAM a tűzoltó szülinapon természetesen az ünnepelt minden meghívottja kiválóan fogja érezni magát, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyerekek szórakoztatása terén.

Meglepné gyermekét, és a születésnapján elvarázsolná egy kicsit a tűzoltók világába? Válassza a SAM  tűzoltó szülinapot, a siker garantált! Bővebb tájékoztatásért keressen fel minket bizalommal!