Tini party a káprázatos 3D világában

Szenzációs tini szülinapi party csak és kizárólag nálunk!

COPYRIGHT© 2016 Ocskó Emese-ötletgazda és cégtulajdonos

A tematika programelemei között szerepel többek között:

Zenés aktív csapatjátékok 3D kellékekkel 
Interaktív 3D kvíz multimédiával, projektorral, kivetítővel
meglepetés tükör
Bűvészkedés a gyerekek bevonásával-3D matrica varázslás
Tini disco buborékfújóval, konfetti ágyúval és óriás ejtőernyővel, színpadi hangtechnika biztosítása, 3D varázslatos lézerdisco
3D Karaoke- a videó kiemelkedik a térből, a szöveg tisztán olvasható, a zene pedig önmagáért beszél...
3D bingo óriáskivetítőn
3D meglepetés készítése a szülinaposnak

Válassza Ön is 3D gyerekzsúrunkat!

holdfeny-tini-5
holdfeny-tini-4
hodfeny-tini-7
3d-tini

2016-ban született meg az új ötlet kisiskolásoknak tervezett illúziókkal teli rendkívüli party szervezéséhez. A szülinapi bulit 8-13 éves gyermekek számára ajánljuk, hiszen a szülinapi zsúr váza a színpadi fény,-és hangtechnikára támaszkodva magában foglalja a táncos koreográfiát, játékos karaoket is.

A 3D technológia segítségével összeállítottuk azokat a programelemeket, amelyek 3D kellékek, felszerelések segítségével varázsolják el nem csak a gyerekeket, de még a felnőtteket is.

A 3D szülinapi zsúrcsomagunkra azért vagyuk nagyon büszkék, mert nincs a világon még egy hasonló tematika, amit más zsúrszervező cég akár csak ismert volna eddig. A 3D szülinapi party nem csak egyedülálló a világon, de egyike a legnépszerűbb (már most rengeteg felkérés érkezik telefonon), és leglátványosabb gyerekprogramoknak.

Az animációs elemek ugyanolyan pörgős aktív programokat tartalmaznak, mint megszokott csomagjaink, viszont a kellékek, felszerelések segítségével a látványelemk kiemelkednek a térből, a lézerfények 3 dimenzióssá válnak, a csapatjátékok a szemüveg segítségével különleges víziót teremtenek.

A www.emi-gyerekprogramok.hu valamint ezek facebook oldalai az Emi gyerekprogramok weboldalai, árajánlatai valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Emi gyerekprogramok kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

COPYRIGHT© 2016 Ocskó Emese-ötletgazda és cégtulajdonos