Tini szülinapi zsúr szervezés

Smink, frizura beállítás: Animátorunk segítségével felkészülnek a tini srácok és lányok egy fergeteges tini szülinapra, itt és most nem kell spórolnunk a zselével, lakkal, hajhabbal, beállítjuk a hajunk, úgy, ahogy nekünk tetszik

A gyerekek a szülinapi zsúron fergeteges tini csapatjátékban vesznek részt, hívd meg az egész osztályt, és bulizzunk együtt a legújabb slágerekre!
Karaoke, Mini playback: Ha szeretsz énekelni, vagy csak szerepelni, most kipróbálhatod magad a színpadon barátaid előtt, és Te lehetsz a tini gyerekzsúr - tini buli sztárja
A tini bulit a következő animációs elemekből állítjuk össze:

  • csillámos smink
  • Interaktív zenés kvízjátékok
  • Tini film kvíz multimédia segítségével
  • Bűvészkedés a gyerekek bevonásával-tini matricák
  • Tini disco (8-12 éves gyermekek számára tini slágerek koreográfiával)
  • lufi modellezés tiniknek
  • Játékos kincskeresés-tini meglepetések
  • Aktív csapatjátékok lufijátékokkal, animációs elemekkel, óriás ejtőernyő, bubifújó, konfettiágyú
  • Tini Bingo
  • Karaoke

A tini szülinapi zsúrok óriási kihívást jelentenek mindenki számára. Nagyon nehézkes megtalálni velük a hangot, ha az ember nem eléggé gyakorlott a tini gyerekzsúrok világában. Érzékenyek, könnyen elveszíthetjük az érdeklődésüket, ha nem érzünk rá a legelején az igényeikre. Érdemes előre tájékozódni, a gyerekek életkortól függetlenül viselkednek olykor tiniként, hallgatják az újabbnál újabb slágereket a rádióban, TV-ben, öltözködnek úgy, mint a nagyok, s máskor pedig inkább visszavonulnak a kis mesefilm világukba, és megsértődnek apró dolgokon, amiket hajlamosak felnagyítani.

Célszerű kikérni a szülinapos véleményét, szerinte jó választás-e a tini gyerekzsúr, barátai ismerik-e, felismerik-e a dalokat, milyen zenét kedvelnek, és ami a legfontosabb, szeretnek-e táncolni, énekelni.

Előfordul, hogy a gyermekünk az egyik pillanatban még igent mond mindenre, másnap, vagy legrosszabb esetben a gyerekzsúr napján elzárkózik mindentől. Mivel ismerjük gyermekünket, ne dőljünk be egy-egy fellángolásnak! Mivel professzionálisan képzett animátoraink értenek ezeken a nyelveken, egy jól megszervezett tini gyerekzsúrból képesek egyik pillanatról a másikra mesevilágot teremteni, és az igényeknek megfelelően levezetni azt a fajta szülinapi zsúrt, ami leginkább illeszkedik a gyerekek érdeklődéséhez.

 

tini_05
szulinap_01
23
DSC_0237
mini_disco4
tini-1
disney
minecraft_szlinap_6-7e666418dd
tini-4
tini-5
vetlked
mini_disco3
jgparty
tini_03