Verdás Villám Mcqueen szülinapi zsúr

Bár jönnek más rajzfilm hősök, de mindig akadnak kisebb fiúk, akik rajonganak a vidám Villám Mcqueen figuráért. Kimondottan 4-6 éves gyerekek számára dolgoztuk ki ezt a szülinapi zsúr csomagunkat. Úgy építettük fel a tematikus programot, hogy fiúk, lányok is jól szórakozhassanak a gyerekzsúron.

A szülinapi zsúr a közkedvelt Verdák című rajzfilm témája köré épül fel, az egyedi animációs elemek, a szakképzett animátorok profi munkája és a Villám Mcqeen kellékek varázslatos hangulatot teremtenek, amelyek méltán jó hírnevet kölcsönöznek cégünknek.
A gyerekek részesei lehetnek egy izgalmas, színvonalasan megszerkesztett interaktív filmkvíz játéknak. A gyerekzsúr fénypontja Villám Mcqueen óriási fekete gumikerekei, melyek elrepítenek a Verdák mesés világába :)
A zsúr elengedhetetlen része az arcfestés, így minden bulizó arcára csodálatos Villám Mcqueen-t varázsolunk. Természetesen míg egy kis gyerekzsúrossal profi arcfestőnk bíbelődik, addig vezető animátorunk az összes gyerkőcöt leköti változatosabbnál változatosabb pörgős téma játékokkal.
Végül a szülinapi zsúr nem érhet véget anélkül, hogy ne díszelegjen Villám Mcqueen lufiból formált autó a gyerekek karján, amivel büszkén térhetnek haza, és így otthon is felidézhetik a szülinapi zsúr élményét.

verda_03
verda_02
verda_05
verda_01
verda_07
verda_06
verda_04
verda_08

A zsúr előtt Emi felölti Villám Mcqueen díszeit, hogy a színes kellékek és jelmez felkeltse a gyerekek érdeklődését már az első öt percben, és így szinte kérés nélkül sorakoznak körülötte, hogy elhalmozzák kíváncsiskodó kérdéseikkel :)

Aztán ami azután következik a gyerekzsúron... Kitörő lelkesedés fogadja Emi Verdás zenés játékait, a csemeték szájtátva figyelik, ahogy elővarázsolja a Villám Mcqueen ajándékokat, ahogy előkerülnek a szebbnél szebb Verdás meglepetések, és szinte beleszédülnek az önfeledt vidámságba és szórakozásba a szülinapi zsúr alatt.

 

Örömmel vár minden lúrkót a szülinapi zsúron Luigi, Guido és Matuka is!