Rólunk

Ocskó Emese

Ocskó Emese vagyokkepek 13, az EMI gyerekprogramok tulajdonosa és ötletgazdája, 2 gyermekes családanya. 2005 óta foglalkozom gyerekanimációval, szülinapi zsúr, gyerekzsúr, születésnap szervezéssel, külföldön vezető gyerekanimátorként dolgoztam több neves luxusszállodában is Egyiptomban, Görögországban és Gran Canaria-n. Felsőfokú diplomával rendelkezem, angol és német nyelven folyékonyan beszélek. Magyarországon 2008-ban alapítottam meg gyerekprogram szervező cégemet, mára már családi napokat, céges rendezvényeket, gyerekzsúrokat szervezünk a gyerekeknek Budapesten és az ország egész területén. 2014-ben és 2016-ban bevezettem az országban egyedülálló tematikájú tini szülinapi zsúrjainkat, 'holdfény uv' és 'káprázatos 3D parti' néven, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. 2017 legújabb egyedi tematikus zsúrcsomagunk 'Vízi star wars' , 'Lézer star wars' és 'misztikus titkos ügynök' néven váltak közkedveltté. 2019 újítása az óriás buborék show és interaktív játék.

Jelenleg is (2023) dolgozunk egy új fenomenális tematikán, amit előreláthatólag szeptembertől lehetséges foglalni. 

Animátoraink több éves magas szintű szakmai gyakorlattal rendelkeznek, egyesével tanítottuk be őket hosszú évek alatt, akik professzionálisan megszervezett gyerekrendezvényeket bonyolítanak le. Értenek a gyerekek nyelvén,  tudják, hogyan kell 4-12 éves korosztályú gyerekeket csapatokban irányítani, az érdeklődésüket felkelteni, és a gyerekzsúr alatt hosszútávon tartalmasan lekötni.

Minőségi hangtechnikával, kihangosítással rendelkezünk, tematikus zsúrjainkhoz témának megfelelő kellékeket, felszereléseket biztosítunk. Pörgős, aktív, megszakítás nélküli animációs elemekkel minden gyermeket egyszerre bevonunk a játékba a rendezvény elejétől a végéig. 

Házhoz megyünk Budapest és környékén, illetve

2017 januártól megnyitottuk Dunakeszin saját helyszínünket, amely szülinapi teremként funkcionál. 200m2 -en berendeztük, feldíszítettük, speciális fénytechnikával felszereltük, hogy színvonalas környezetben fogadni tudjunk 25 fős gyereklétszámot és ahol le tudjuk bonyolítani különleges tematikájú zsúrjainkat. 2 különböző teremben egy időben tartunk zsúrokat, és temérdek tematika közül választhatnak, bármilyen születésnapot le tudunk bonyolítani a listánkról.

2018-ban kiépítettük Misztikus szabaduló szobánkat a kis teremben, ahová már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket.

2022-ben Harry Potter szabaduló szobát dolgoztunk ki, melyet mára már házhoz is viszünk.

Ne vesszen el a sok újdonsült gyerekzsúr szolgáltató között, nálunk találja az eredeti ötletet, amiről valós fotók és visszajelzések születtek! Nézzen körbe a galériákban és a vendégkönyvekben! A 2008-tól visszamenőleg elégedett szülőktől kapott referencia a következő oldalon áll rendelkezésükre: Referencia