Telefon:+36 30 824-4016
E-mail:emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

Vendégkönyv

Ha szeretnétek megosztani velünk és másokkal is véleményeteket, ötleteiteket, szívesen vesszük:)

(Az új honlap feltöltése miatt a 2014 május előtt küldött hozzászólásokat átmásoltuk a régi weboldalunkról, így a dátum azonos mindegyiknél. Az érintettektől utólag is elnézést kérünk!)

Emi gyerekprogramok

 

Hozzászólások   

#101 Erika 2018-10-13 19:44
Szia Emese,

Meg csak most jutott ra idom, de szeretnem megkoszonni a szombati bulit! Mindenki nagyon jol erezte magat, David pedig mar most kijelentette, hogy jovore is Thomas-os partyt szeretne :lol: :lol:
Kulon szeretnem kiemelni Andit. Fantasztikus volt, szuperul igazodott a gyerkocok igenyeihez.

Erika
#100 Ramóna 2018-10-10 07:26
Kedves Emese!

Köszönjük szépen a tegnapi bulit, nagyon jól sikerült. Mindenki jól érezte magát. Az animátorok nagyon profik voltak és remekül bánnak a gyerekekkel.
Maximálisan elégedettek vagyunk és teljesen egyet értek abban, amit a honlapján ír, mely szerint a minőséget és a színvonalat meg kell fizetni és össze sem lehet hasonlítani egy játszóházi őrjöngéssel vagy hozzá nem értő kezekben lévő partyszervezéssel.

Bízom benne, hogy lesz még lehetőségünk igénybe venni a szolgáltatásikat!

Üdvözlettel:
Szász-Sebők Ramóna
#99 Nagy Viktória 2018-10-08 11:43
Szülinapi buliiiii
Ezúton szeretném megköszönni a csodálatos szülinapi partyt.
Az Animátorok és az Arcfestő is fantasztikus volt. Ajánlani fogom minden ismerősömnek.
A kislányom olyan boldog volt hogy mindent megért. :lol:
#98 Kriszta 2018-09-18 09:49
Kedves Emese!

Köszönjük a szuper szülinapi bulit!
Összeszedett, tartalmas, pörgős, élvezetes volt.
Nagyon jól éreztük magunkat ( és még a férjem is nagyon élvezte) :-) !

Még egyszer köszönjük!

Üdvözlettel


Kovács Krisztina
#97 Tímea 2018-09-18 09:39
Kedves Emese!Ezúton szeretném megköszönni kolléganői hozzáértő, kedves és fáradhatatlan munkáját! Sikerült nagyon sok kisgyermeket megmozgatniuk.A arcfestést nagyon érvezték a gyerekek, minden percét is kihasználták a hölgynek. A kézműves foglalkozások is nagyon színvonalasak voltak, a közös táncokban olyan lányok is részt vettek, akik még soha egyetlen alkalommal sem tették.A két kolléganő szenzációs munkát végzett. Nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is nagyon jól szórakoztak.Még egyszer nagyon szépen köszönjük!A számlát megkaptam, a könyvelés és átutalás folyamatban van.További szép napot kívánva,

Üdvözlettel:Csendes Tímea
#96 Ákos 2018-09-11 20:10
Kedves Emese,

lezajlott tegnap a születésnapi parti, erről szeretnék Önnek egy visszajelzést küldeni.

Az animátorok jóval a megbeszélt idő előtt érkeztek, de nem zavarták az érkező vendégeket. Meg tudtuk oldani, hogy nagyjából feltűnésmentesen beköltözzenek és előkészüljenek.

Már a bevonulásuk is nagyon emlékezetesre sikerült, a gyerekek tátott szájjal bámulták őket és az azt követő két óra is (jég)varázslatosra sikerült, minden percét élvezték a születésnapnak.

A programok jól felépítve követték egymást, egyik sem volt erőltetett, hanem egy egybefolyó történetnek tűnt, az animátorok mindazonáltal arra is ügyeltek, hogy mindig legyen egy kis evő-ivó és mellékhelyiség-szünet is, amikor az szükséges.

A környezet is nagyon inspiráló volt, a fények, az UV-s félhomály, a vetítővászon, a folyamatos zene, a lufik, a buborékok, a bűvésztrükkök, a tánc, a közös mozgás mind-mind hozzáadtak az élményhez.

A születésnap így minden tekintetében tökéletes volt, és ez az animátorok (elsősorban Andi) érdeme. Nagyon jól játszotta Elzát, külsejében is emlékeztetett rá, a hozzáállása pedig ideális volt, odafigyelt a gyerekekre, nem keverte össze a neveket, mindig türelemmel kezelte, de mégis határozottan vezette őket az újabb és újabb játékok irányába, követve a programot. Még a végén is volt türelme még egy-két lufikardot hajtogatni, közösen fotózkodni, és rendületlenül mosolyogni.

Ezúton szeretném nekik is és Önnek is megköszönni, hogy emlékezetessé tették a lányom első igazi szülinapi partiját. (ráadásul ilyen rövid reagálási időbenJ)

Volt már más animátorral is érintőlegesen tapasztalatunk, de eddig Önök a legjobbak…
#95 Kriszta 2018-09-11 19:46
Kedves Emese!!!!

Nagyon szepen koszonjuk ezt a csodas szulinapot programot!!! Igazi profi volt a szervezes, a programok, a lanyok!!! A gyerekek annyira elveztek, reg lattam mar oket ilyen felszabadultan tancolni, jatszani!!! Mindenkinek ajanlani fogunk titeket, mert keves ilyen profi, figyelmes animatorok vannak, ilyen jol megszervezett, kitalalt programokkal!! Minden percet elveztek a gyerekek!!

Koszonjuk megegyszer, Kis Kriszta
#94 Dóra 2018-09-06 07:19
Kedves Emese,

A születésnap remekül sikerült, nagyon szépen köszönjük a profi szervezést. A gyerekek nagyon élvezték, mindegyik kisgyerek aki itt volt, azt mondta, hogy ilyen szuper születésnapon még nem is volt. A játékok teljesen lekötötték őket, a rövid szünetek után alig várták a folytatást. Az animátorlányok nagyon kedvesek voltak, az elejétől a végéig egy szervezett, jól felépített műsor volt.

Mégegyszer köszönjük, felejthetetlenné tettétek a kislányom 6. születésnapját :-)

Üdv.: Dóra
#93 Ildikó 2018-09-06 07:14
Kedves Emese!

Nagyon köszönjük a mai szülinapi bulit, szuper volt és rendkívül profi! Jó szívvel ajánlunk titeket minden ismerősünknek :-)

Szép estét,
Ildikó
#92 Orsi 2018-07-10 07:47
Kedves Emese,

Nagyon köszönjük a pénteki bulit, nagyon sajnálom, hogy én a betegségem miatt nem tudtam ott lenni. Szuper élmény volt a gyerekeknek, és külön köszönöm, hogy olyan gyorsan lereagáltátok a helyzetet, hogy végül a tervezettnél kevesebb gyerkőc tudott ott lenni. Anyukám és a férjem is dicsérte a programok átgondoltságát és az animátorok hozzáállását, profizmusát.

Még egyszer köszönjük és további sikereket kívánunk, mindenképp ajánlani fogunk Benneteket!

Üdvözlettel,
Böhm-Sáfrány Orsi

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

COPYRIGHT© 2011 Ocskó Emese | Telefon: +36 30 824-4016 | E-mail: emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com

gyerekzsur.lap.hu | gyerekmusor.lap.hu | szuletesnap.lap.hu

Írjon nekünk!
Google+
Twitter
Tweets by gyerekprogramok
Flickr
Youtube
Pinterest