Vendégkönyv

Ha szeretnétek megosztani velünk és másokkal is véleményeteket, ötleteiteket, szívesen vesszük:)

(Az új honlap feltöltése miatt a 2014 május előtt küldött hozzászólásokat átmásoltuk a régi weboldalunkról, így a dátum azonos mindegyiknél. Az érintettektől utólag is elnézést kérünk!)

Emi gyerekprogramok

 

Hozzászólások   

0 #135 Bea 2020-03-09 14:25
Kedves Emese es Erika,

nagyon szepen koszonjuk animatoraiknak a profi es magas szinvonalu munkajat, nagyon-nagy oromet szereztek a gyerekeknek! A szoke haju hogy, ha jol emlekszem a nevere, Zsuzsa, angolul is bevallalta az utolso pillanatban, arrol nem beszelve, hogy mi csak egy animatort rendeltunk es mind a ketten eljottek. Fantasztikus es osszetarto kollegak, legkozelebb is Onoktol fogunk rendelni animatort, a szulinapon tobb szulo is kerdezte az elerhetoseguket,termeszetesen szivesen ajanlottuk Onoket.

Koszonottel:Lovas-Bright Bea
Idézet
0 #134 Szilvia 2020-03-09 13:53
Kedves Emese!

Múlt hét vasárnap voltunk a kisfiam 11. szülinapi partiját ünnepelni, Harry Potter parti keretében. A partit lebonyolító hölgyről szeretnék nagyon jó véleményt adni.
Összességében elmondható, hogy a gyerekek mind jól érezték magukat, nagyszerű volt a hangulat, egy pillanatig nem unatkoztak és egy-egy fárasztó és pörgős feladat után jött egy kis pihentetőbb, de ugyanolyan izgalmas történés. A Harry Potteres zene nagyon feldobta a hangulatot, illetve hogy a szülinap első része neonfényben zajlott, ami szintén remekül illett a témához.
Kívánom Neked Emese és az Emi gyerekzsúrnak, hogy még sok ilyen elhivatott, kedves és gyerekcentrikus animátort foglalkoztasson, amilyen ő volt.

Üdvözlettel:

Szerdahelyi Szilvia
Idézet
0 #133 Klári 2020-03-09 13:19
Kedves Emese!

Szeretnék visszajelezni a szülinappal kapcsolatban.

Köszönjük szépen a tegnapi ünnepséget! Mindenki nagyon jól érezte magát, nagyon elégedettek vagyunk! :-)

Ivett nagyon kedves volt :-), és felkészült! Tényleg nagyon hozzáértő módon és kedvesen foglalkozott a gyerekekkel, igazán minden rendben volt! :-)

Örülünk, hogy megismertünk Benneteket és további jó munkát kívánunk!

Üdvözlettel:

Klári
Idézet
0 #132 Anett 2019-08-06 16:18
Kedves Emese!

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi szuper szülinapi bulit, minden tökéletes volt, a gyerekek nagyon élvezték, az animátor (Andi) pedig profi és nagyon kedves volt. A kisfiam azt mondta innentől minden évben ugyanilyen bulit szeretne, és ugyanúgy Andival :)

Köszönöm mégegyszer és minden jót kívánok, azóta másoknak is ajánlottuk már Önöket :)

Polonyi-Nyári Anett
Idézet
0 #131 Andi 2019-08-04 17:32
Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni, hogy rugalmasak voltatok az időpont áthelyezésében.

A bulit megtartottuk és szuperul sikerült. Az animátor lányok nagyon profik voltak, kedvesek és határozottak. Szuper játékokat hoztak, minden gyerek nagyon jól érezte magát.

Köszönöm még egyszer!
Üdv. Andi
Idézet
0 #130 Kitti 2019-08-04 17:09
Kedves Emese!

Ez egy felejthetetlen szülinap volt.
Nagyon szépen köszönjük!

Üdvözlettel
Józsa Ádám
Idézet
0 #129 Viki 2019-07-14 23:08
Kedves Emese!Szeretném megköszönni a mai szuper szülinapi bulit Neked is és mindenkinek, aki dolgozott rajta. Áron nagyon jól érezte magát és az összes gyerek nagyon jót mulatott együtt. A szülők is mind megköszönték nekünk, hogy ilyen csúcs partyt rendeztünk, és a gyerekek tényleg együtt játszottak.Szóval mindenki fantasztikusan érezte magát, és külön köszönet a lányoknak a kemény munkáért, mert 12 fiút így kordában tartani órákon keresztül nem lehetett egyszerű feladat, nagyon ügyesek voltak!Gratulálunk Neked és további nagyon sok sikert kívánunk a party szervezésben! Bízom benne, hogy még találkozunk.Köszönettel,Viki, Áron és Zsolt
Idézet
0 #128 Dorottya 2019-07-14 22:50
Kedves Emese, Erika, nagyon profi volt Dóri és nagyon jól sikerült a szülinap! A buborék a végén mindent vitt :-) ! Köszönjük!
Idézet
0 #127 Joy 2019-07-04 19:22
Hi Emese,

Just want to let you know that the kids had a great time today with the entertainers.

Not sure what happened, but 2 ladies were there and they didn’t need my help. Both of them are super nice. They even prepared some “my little pony” themed toys.

It was really beyond my expectation. Thank you for the service and I’ll definitely recommend you to other parents and even our firm’s Familynet event.

Take care!

Best regards,
Joy
Idézet
0 #126 Dia 2019-06-29 12:00
Fantasztikusan ügyesek vagytok!! Jól érezték magukat a srácok, S a szülinapossal voltak , együtt, közösen ünnepeltek, játszottak.S nem 2 -3 fős csoportokban külön külön....Nekem ez kimagasló érték... Jó cserét kaptunk! Élményt és boldogságot!
Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés