Minnie-Miki gyerekzsúr szervezés

Mesehős gyerekzsúr az egyik legkedveltebb gyerekprogram óvodás és kisiskolás gyerekek körében. Mindenki szereti a rajzfilmek világát, különösen, ha animátoraink fantasztikus gyerekprogramjaikkal elbűvölnek minden rajzfilm rajongó gyermeket, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legaktuálisabb és legkedveltebb mesehős témájú gyerekzsúr felejthetetlen élmény maradjon mindenki számára. 

Legelterjettebb Disney mesehős figuránk Minnie és Miki egér. A képeken található igazi Minnie jelmezt fotózáshoz tudjuk biztosítani, illetve maximum 15 perces zenés, táncos játékokhoz. Mozogni nehezen lehet benne, de természetesen 2 animátort küldünk a játékok levezetésére, ahol az egyik animátor szórakoztatja a gyerekeket, míg a másik Minnie bőrébe bújva kápráztatja el őket.

Walt Disney visszakérdez a mozivásznon, és kedvenc rajzfilmjeid köré építi fel zenés, táncos, izgalmas játékait.

A Disney gyerekzsúrt a következő animációs elemekből állítjuk össze igényeknek megfelelően:

 • animátor Minnie egér jelmezben
 • Disney zene
 • Disney rajzfilm kvíz multimédia segítségével
 • Disney matrica varázslás a gyerekek bevonásával
 • Tánc Minnie egérrel, buborékfújóval, konfetti ágyúval és óriás ejtőernyővel
 • Disney, hercegnős arc,-testfestés
 • Játékos kincskeresés- Disney meglepetés ajándékok
 • Zenés játékok Minnie egérrel
 • Disney Mini Bingo
 • Disney-s papírmaszk készítés

mesehos_03
Minnie-szlinap-2
Minnie-szlinap-3
mesehos_04
minnie-gyerekzsr-4
mesehos_01
Miki-szlinap
mesehos_02
Minnie-profil
Minnie-szlinap-8
Minnie-szlinap-7
Minnie-szlinap-10
mesehos_09
mesehos_05
minnie-gyerekzsr-2
Minnie-szlinap-9
mesehos_11
Minnie-szlinap-4
minnie-gyerekzsr-3
mesehos_07
mesehos_06
Minnie-szlinap-5
mesehos_08
mesehos_10
Minnie-gyerekzsr
Minnie-szlinap-6

 

Mesehős gyerekzsúrok: Miért is fontosak a mesék a gyermekek számára?

https://www.emi-gyerekprogramok.hu/mesehos-gyerekzsur  Mesehős gyerekzsúrok: Miért is fontosak a mesék a gyermekek számára?A mesehős gyerekzsúr igen népszerű a kicsik körében. De miért gondoljuk azt, hogy a mesék, mesehősök világát érdemes újra és újra elhozni a gyermekek számára

A mesék szimbolikus üzenetet hordoznak, amit - ahogy azt sokak, például Bruno Bettelheim gyermekpszichológus is már bebizonyították - a gyermekek megértenek, és ami hatással van a csöppségek személyes fejlődésére is. A mesehős gyerekzsúr alkalmával ezeket a szimbolikus üzeneteket élhetik át újra a gyermekek, sőt, nem csak ezt, ennél sokkal többet! A kedvenc történetek és a mesebeli szereplők végső győzelmeinek újrahallása magabiztosabbá teheti a gyermekeket, segíthet nekik a szorongások és akadályok leküzdésében. Összefoglalva tehát, a mesék útmutatást, a mesehősök pedig példát mutatnak, közben pedig a gyermekek remekül szórakoznak.

 

Ha szeretne többet megtudni az általunk szervezett mesehős gyerekzsúrról, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!