Buborékshow

2019-ben vezettük be legújabb szolgáltatásunkat óriás buborékshow és interaktív játék címmel. Animátoraink óriás színes buborékokkal kápráztatják el a gyerekeket akár születésnap vagy céges rendezvények alkalmával hangulatos zenei kisérettel, miután kicsik és nagyok is kipróbálhatják eszközeinket, felszereléseinket, amikkel játszhatnak beltérben és a szabadban.

Kültérben szélcsendes helyen tudjuk lebonyolítani a játékot.

Programcsomagjaink mellé vehető igénybe a buborékjáték.

buborek_show_4
buborek__5
buborek_show_7
buborek__3
buborek_show_10
buborek__6
buborek__2
buborek_show_2
buborek__4
buborek_show_12_1
buborek__1
buborek_show_8
buborek_show_11
buborkshow
buborek_show_5
buborek_show_3
buborek_show_9


Legyen különleges a gyermek születésnapja: ünnepeljenek óriás buborékshow-val!
 

óriás buborékshowA szülők, amikor zsúrt szerveznek gyermeküknek, legtöbbjük kifejezetten olyan lehetőséget keres ezzel kapcsolatban, amivel valóban emlékezetessé tudja tenni a kicsi számára a születés- vagy névnapját. Ha Ön is a legkülönlegesebb programot keresi, ünnepeljenek óriás buborékshow-val!

Az óriás buborékshow-val egy nem mindennapi gyerekzsúrt biztosíthat gyermekének, hiszen ez valóban egyedülálló program, amivel ráadásul nem olyan rég kezdtünk el foglalkozni. A buborékshow igazi csodavilágba kalauzolja el a résztvevőket. Ezt nem csupán a gyerekek fogják élvezni, hanem a jelenlévő felnőttek is. A hatalmas, színes buborékok mindenkit le fognak nyűgözni, főleg úgy, hogy a vendégek ki is próbálhatják az eszközöket, így ők maguk is fújhatnak csodálatos, mesebeli óriásbuborékokat.

Ha felkeltettük érdeklődését az óriás buborékshow-val kapcsolatban és szeretne gyermekének valóban felejthetetlen zsúrt biztosítani, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken részletes tájékoztatásért!

 

 Ismerje meg új szolgáltatásunkat, a buborék show-t!

A gyerekek többsége imádja a szappanbuborékokat. Sokan szeretik csak nézni őket, de még többen mindent megtesznek érte, hogy el is kapják őket. Ez persze nem sikerül, mert a buborék kipukkad, de ettől csak még érdekesebb lesz ez a fajta játék. Képzelje el, hogyan reagálnak a gyerekek, ha óriási, nem is szabályos alakú szappanbuborékokkal találkoznak! Hogy hol? A buborék show-n!

A buborék show megrendezhető szinte bárhol, szabad- és beltéren is, természetesen kint izgalmasabb. Ajánljuk gyerekzsúrokra, családoknak rendezett programokra, de akár céges rendezvényekre is kiváló lehetőséget nyújt. A buborék show ugyanis nem csak a gyerekeket kápráztatja el, hanem a felnőtteket is rabul ejti! A buborékok táncát hangulatos zene kíséri, és bárkinek lehetősége lesz kipróbálni az óriás buborékok gyártását. A program látványos, a hangulat pedig garantáltan magával ragadó.

Szeretne buborék show-t rendelni? Bővebb tájékoztatást kérne szolgáltatásunkról? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!