Star Wars szülinapi zsúr

Bevezettük legújabb zsúrcsomagunkat elsősorban 5-7 éves korosztály számára. Valójában a Star Wars téma rajongói leginkább a fiúk, ennek ellenére zsúrcsomagunkat lányoknak is szívesen ajánljuk, hiszen programjainkat úgy állítottuk össze, hogy lehetőleg mindkét nemet egyaránt foglalkoztassuk, és érdeklődésüket felkeltve azt hosszú távon érdekes és színes játékelemekkel fenntartsuk.

Star Wars Születésnapi Zsúr Programok a következő elemekből épülnek fel.

Főszerepben Jedi, de ha szeretnétek Darth Vader és Leia hercegnő kalauzol el Benneteket a különleges hangulatú film elvarázsolt birodalmába. A születésnap teljes tematikája minőségi kellékeink segítségével a Star Wars világa köré épül fel.

Jedi képzés
Astroid vadászat
Találjuk meg Luke Skywalker-t
Star Wars Kvíz multimédia segítségével
Halálcsillag legyőzése
Születésnapi limbo parti a Wookie – kal

Star Wars maszkok készítése

starwars_11
star-wars-szlinap-4
starwars_07
starwars_12
starwars_04
star-wars-szlinap-2
star-wars-szlinap-1
starwars_13
starwars_09
starwars_03
star-wars-szlinap-3
starwars_06

2017-ben bevezettük legújabb választható tematikánkat LÉZER STAR WARS néven.

Feltétele a besötétthető szoba, mivel uv fények hatására kellékeink világítanak a sötétben.

A következő képek saját helyszínünkön, Dunakeszin készültek.

laser-star-wars-10
laser-star-wars-11
laser-star-wars-12
laser-star-wars-13
laser-star-wars-2
laser-star-wars-3
laser-star-wars-4
laser-star-wars-5
laser-star-wars-6
laser-star-wars-7
laser-star-wars-8
laser-star-wars-9
laser-star-wars

Star Wars szülinapi zsúrra fel!

Star Wars szülinapi zsúrMelyik az a film, amit több generáció rajongása avatott legendává, ami felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a nagybetűs kalandot, a fantázia, na és az Erő végtelen birodalmát jelenti? Természetesen a Star Warsról van szó!

A fénykardozás, a csillagközi utazások, a Jó és a Gonosz örök harca, a kiapadhatatlan izgalmak birodalma - melyik gyerkőc ne szeretne részese lenni ennek a világnak? Forduljon hozzánk bizalommal, és mi örömmel megmutatjuk, hogy milyen egy Star Wars jegyében megszervezett gyerek zsúr. Egyeztessen velünk időben, és foglaljon időpontot tematikus születésnapi zsúrra!

A Star Wars szülinapi zsúrunk minden kis vendégnek felejthetetlen élmény, nemcsak a kisfiúkat, de a kislányokat is elkápráztatják a díszek, a dekoráció, na és a mesés programok. Egy Star Wars szülinapi zsúron kötelező elem a fénykard, miközben a kis hősök Jedi képzésen vesznek részt, legyőzik a Halálcsillagot, maszkot készítenek vagy Aszteroida vadászatra indulnak!

 

Megadott elérhetőségeinken kereshet minket szülinapi zsúr szervezéssel kapcsolatban, szerezzünk együtt örömet a csemetéknek!