Házhoz megyünk

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, egyedülálló, tematikus gyerekzsúrokat bonyolítunk le, ahol nem csak az animátor bújik jelmezbe, hanem tele autónyi tematikus kelléktárral érkezünk, amik az adott téma köré épülnek fel. Minden felszerelést viszünk magunkkal, amik a szülinaphoz szükségesek. Önöknek semmiről nem kell gondoskodni, csakis, amit fogyasztani szeretnének.

Animátoraink szakképzettek, gyakorlottak, az egész társaságot lekötik egyszerre hosszútávon színes, pörgős, változatos zenés gyerekprogramokkal, miközben a szülők nyugodtan el tudnak vonulni beszélgetni, ismerkedni egymással, és gyermekeiket is biztonságban tudhatják ez idő alatt.

Vállaljuk tartalmas és színvonalas szülinapi zsúrok szervezését családi eseményeken otthonában, bérelt helyszínen, vagy saját fix helyszínünkön, Dunakeszin.

Házhoz megyünk Magyarországon belül, Budapesttől számított 50km-es körzetben extra kiszállási díj ellenében.

Autópálya matrica díj és 100Ft/km díj ellenében, amely magába foglalja az animátorok utazási díját, és az autó kopásának költségeit is.

Bármilyen tematikát vállalunk az otthonukban, besötétítés esetén akár az uv környezetet is meg tudjuk teremteni.

A programok kertben és házban is lebonyolíthatóak, minél nagyobb a tér, annál jobban kihasználjuk. Kb. 10 gyermek esetén 30-35nm ideális, 20 főnél már 50-60nm szabad terület szükséges.

Minden felszerelést biztosítunk, amikre a játékok során szükségünk lehet, Önöknek csakis az ételről, italról, tortáról szükséges gondoskodni.

A gyerekanimáció 4-12 éves korosztályú gyerekek szórakoztatására irányul 1-3 órás időtartamban családi eseményeken, szülinapi zsúrokon. A választott tematikának megfelelően az animátor jelmezbe öltözik (bohóc, hercegnő, kalóz, vagy bármilyen mesefigura) és professzionálisan, interaktívan köti le a gyerekek figyelmét a szülinapi zsúr alatt.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező animátoraink színvonalas gyerekrendezvényeket, szülinapi zsúrokat bonyolítanak le. A gyerekeket hosszútávon, aktív, pörgős játékokkal kötik le megszakítás nélkül és egyedi születésnapi zsúrt varázsolnak otthonába.

A gyerekzsúr programokhoz szükséges minőségi tematikus kellékek és hangtechnikai felszerelések a szülinapi zsúr csomag részét képezik, így a megrendelőnek semmiféle eszközről gondoskodnia nem kell.

A szülinapi zsúr tematikáját a szülőkkel egyeztetve a gyerekek életkorának, a meghívott vendégek létszámának és a szülinapi zsúr hosszának megfelelően állítjuk össze. A gyerekzsúrok menüpont alatt található lehetőségek közül választhatnak ki egy tematikus programcsomagot.

Tekintse át a galériánkat, ahol színes képeket és hangulatos szülinapi zsúr videókat talál, gondolja át a melyik szülinapi zsúr tematika keltheti fel gyermeke figyelmét, és amennyiben konkrét elképzeléssel rendelkezik, nyugodtan keressen meg bennünket az elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk a szülinapi zsúr részleteiben.
Emailben küldjük a részletes programkínálatot árakkal, mely tartalmazza a gyerekrendezvény időtartamát, és a lebonyolításhoz szükséges animátorok létszámát is.

Az országban egyedülálló szolgáltatást nyújtunk profi, szakképzett animátorokkal, akik megbízhatóak, és sosem hagyják cserben a céget. Nem egyszer hívnak kétségbeesve szülők, hogy egyes konkurens cég lemondja az időpontot betegségre hivatkozva, és segítsünk nekik az utolsó pillanatban. Vigyázzanak! Az alacsony ár tapasztalatlan, kevésbé gyakorlott animátorokat sejtet!

Ne vesszen el a sok újdonsült gyerekzsúr szolgáltató között, nálunk találja az eredeti ötletet, amiről valós fotók és visszajelzések születtek! Nézzen körbe a galériákban és a vendégkönyvekben! Ahol nem talál megnyitható fotókat, azokat többnyire internetről töltik le, és ahol csak 3-4 vélemény olvasható a cégről, azokat saját maguk kreálják. A csomagokat lemásolják, és fogalmuk sincs mit rejt a tartalmuk.

Nálunk a 2008-tól visszamenőleg elégedett szülőktől kapott referencia a következő oldalon áll rendelkezésükre, önmagáért beszél: Referencia

A tematikus zsúrokon mindig egy-egy téma köré szervezzük a játékokat és igény szerint a dekorációt is:

 • Mesehős szülinapi zsúr gyerekeknek

 • 3D TINI SZÜLINAPI BULI

 • MISZTIKUS TITKOS ÜGYNÖK ZSÚR

 • Vizi szülinapi party gyerekeknek

 • Titkos ügynök szülinapi zsúr

 • Általános gyerekzsúr

 • Holdfény UV szülinapi party gyerekeknek

 • Hercegnős szülinapi zsúr

 • Szuperhős szülinapi gyerekzsúr

 • Dzsungel  szülinapi zsúr

 • Kalóz szülinapi party gyerekeknek

 • Verdás szülinapi party

 • Medencés, vizicsúszdás szülinapi party gyerekeknek

 • Monster High szülinapi party gyerekeknek

 • Ninja szülinapi party gyerekeknek

 • Tini szülinapi party

 • Focis szülinapi party

 • Harry Potter szülinapi party
 • Minecraft szülinap

A szülinapi zsúr időpontját mindenképpen időben fixáljuk le, így biztosan szabad lesz a kiválasztott időpont, cégünk 5-6 hétre előre biztosan tud szabad hétvégi időpontot biztosítani. Másrészt a meghívott barátoknak ha előre szólunk, akkor valószínűbb, hogy többen rá fognak érni.
Az esetleges lemondásokra is érdemes - a csalódások elkerülése érdekében - a szülinapost felkészíteni.
A szülinapi zsúr kezdete, a szervezett programok ellőtt fél órával előbb legyen, ne számítsunk pontos érkezésre! A vendégseregnek általában ennyi idő kell és így a programokra mindenki megérkezik, összegyűlnek addigra a lúrkók. A későn érkező, szállingózó gyerekek megzavarják a szervezett program menetét és összevisszaságot okoznak, másrészt ezek a késő gyerekek is zavarban lesznek attól, hogy hirtelen kabátot és cipőt ledobva a játékok közepébe "kényszerítik" őket.

Az ajándékok átadását érdemes a gyerekzsúr végére raknihiszen kisgyerekeknél gond lehet abból, hogy a frissen kapott ajándékokkal szeretnének játszani ahelyett, hogy a többiekhez csatlakozva részt vennének a tematikus programokon. Jól bevált ötlet az ajándékozást játékos keretek közt megejteni, időt hagyni rá, hogy a gyerekek egyesével adják át az ajándékokat, így a szülinapos emlékszik majd arra, hogy  mit kitől kapott a szülinapi zsúron. Ilyen játékos ajándékátadáshoz 2-3 ötlettel tudunk szolgálni, akár tematikus szülinapi zsúrokhoz is.

 

Óvodás korú gyerekek szülinapi zsúrja

Egy blogon olvastam a kérdést, amire válaszul néhány jó tanácsot küldtem el:
Ötleteiteket szeretném kérni óvodás szülinapi zsúr szervezéséhez, hogy kellemes, tartalmas időtöltés és szép emlék maradjon minden kisgyermeknek és fiamnak az első szervezett szülinapi zsúrja.

Hány gyereket érdemes meghívni, szüleik is maradjanak-e ott vagy csak a gyerekek, milyen zenéket szerezzünk be, milyen ételekkel, dekorációval készüljünk a szülinapi zsúr előtt. Milyen programot, játékokat kínáljunk a meghívott gyerekeknek, hogy jó hangulat legyen a szülinapi party alatt és ne unatkozzanak, unalmukban ne rongáljanak, ne verekedjenek, stb. Milyen időpontban szokás tartani a  gyerekzsúrt: lehet-e szombat délelőtt vagy hétköznap délután, hiszen a legtöbb családban a szombat délután meg a vasárnap rokoni, baráti összejöveteleké, amiből nem szeretnénk kiszakítani a gyerekeket? Mik lehetnek a buktatói a szülinapi party sikerének, ami kivédhető, ha előre gondolunk rá? Tudtok-e szép verset ajánlani névnapi, születésnapi köszöntéshez? Milyen ajándékokat érdemes vinni?

Annyi gyermeket érdemes meghívni, ahányan elférnek leülve az asztalnál, illetve úgy kell tervezni, hogy  kb. 1-20 m2 kell a programok levezetéséhez. Bár óvodás korú gyerekek szeretnek futkározni, de ha szervezett programon vehetnek részt, akkor kis helyen is elférnek.

 Zenét tekintve mindenféleképpen pörgős, dallamos zenét válogassunk! Óvodás korú gyerekek szülinapi zsúrjára érdemes rajzfilmzenéket válogatni. A csapatjátékoknál nincs jobb, főleg, ha zenét is játszunk alatta, sőt a zenés játékokat kedvelik a legjobban (székfoglaló, szoborjáték, stb). A gyerekzsúr alatt folyamatosan és megszakítás nélkül tartsuk szinten a gyerekek érdeklődését! 

A szülinapi zsúr időpontját válaszzuk meg jól, a hétköznap délutánokat nem kedveli senki. Biztos, hogy kevesebben jönnének el a szülinapi partyra, mint hétvégén. Szombat délután többen ráérnek, mint vasárnap. A délelőttökkel sincs semmi gond. Buktató elég sok van, ami a legfontosabb, hogy feltétlen készüljünk fel előre a tortával, zenével, ne húzzuk az időt a terítéssel, és a torta tűzijátékkal! Ha már leültettük őket az asztalhoz, akkor menjen a zene és a torta felszolgálása. A játékok között ne hagyjunk szünetet, folyamatos, megszakítás nélküli, pörgős játékokat vezessünk le!

Dekoráció a szülinapi partyra: színes lufi, szerpentin minden mennyiségben:)

Várunk szeretettel mindenkit a szülinapi zsúrokon!
Emi animátor, gyerekzsúr szervező Budapesten

 

Emi gyerekprogramok, gyerekek szülinapi zsúrja

Változatos és különleges szülinapi party gyerekeknek

 

Szülinapi zsúrok: profi szervezés, minőségi szórakoztatás

Nincs olyan gyerek, aki ne várná a születésnapját, hiszen többségük a jeles napot általában születésnapi zsúr keretein belül ünnepelheti meg. Ám ahhoz, hogy az eseményen minden tökéletes legyen és az apró részletek is figyelmet kapjanak, profi szervezésre van szükség!

Ha közeleg csemetéje születésnapja, és gyerekzsúrral szeretné őt meglepni, válassza profi csapatunkat! A születésnapi zsúrok és egyéb rendezvények szervezése terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehet benne, hogy az esemény napján minden tökéletes lesz. Természetesen a születésnapi zsúrokat a szülőkkel közösen szervezzük, meghallgatjuk az elképzeléseket, kívánságokat és mindennek igyekszünk eleget tenni.

Az általunk szervezett születésnapi zsúrok specialitásai a sokszínű, interaktív programok, melyeket profi animátorok tartanak, ennek köszönhetően felejthetetlen élményekben lehet része az ünnepeltnek és kis vendégeinek.

Szerezzünk együtt örömet, keressen minket bizalommal!